Въпрос за офис техника.
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Новини
-
Въпрос за офис техника.
Искам да си взема цветен принтер, и скенер в едно. Търся нещо в ценовия диапазон до 250 лв. и по възможност марката да е "Нewlett-Packard".
Изрових един каталог на "НР" и вътре видях няколко модела фонопринтери + скенер в едно у-во. Любопитно ми е това чудо може ли да печата нещо различно от снимки? В смисъл мога ли да си печатам и обикновени документи например? А някой впечатления от НР PSC 1350 има ли?
Изрових един каталог на "НР" и вътре видях няколко модела фонопринтери + скенер в едно у-во. Любопитно ми е това чудо може ли да печата нещо различно от снимки? В смисъл мога ли да си печатам и обикновени документи например? А някой впечатления от НР PSC 1350 има ли?
- divna_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 - 320 Ci , Pajero - 3.2 DID
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ми принтерите са мастиленоструйни и харчат доста, качеството смея да твърдя е по добро от на лазерен принтер от среден клас, обаче харчат мастило, какато 850CSI бензин
.
Може да печаташ всичко в зависимост от хартията, демек снимка може да печаташ и на обикновена хартия и на фотохартия, зависи от качеството което искаш. Скенера трябва да ти е с минимум резолюция 1200 за да си доволен, за принтера резолюцията е важна като вадиш снимки на кви пиксели ще са, колкото по голяма по добре, има и разни такива устройства с факс, ама не им знам цената, провери и ако не е голяма разликата примерно да 20-30 лв си заслужава да има и факс, винаги може да ти бъде полезен (ни хляб ни вода иска)
Ако искаш питай друго да ти кажа.

Може да печаташ всичко в зависимост от хартията, демек снимка може да печаташ и на обикновена хартия и на фотохартия, зависи от качеството което искаш. Скенера трябва да ти е с минимум резолюция 1200 за да си доволен, за принтера резолюцията е важна като вадиш снимки на кви пиксели ще са, колкото по голяма по добре, има и разни такива устройства с факс, ама не им знам цената, провери и ако не е голяма разликата примерно да 20-30 лв си заслужава да има и факс, винаги може да ти бъде полезен (ни хляб ни вода иска)

Ако искаш питай друго да ти кажа.
И аз в момента търся подобно нещо, само че моите изисквания са задължително да е лазерен и да има факс и копир, без скенер... Нещо немога да намеря засега, но виш какво покрива /горе-долу/ твоите критерии:
НР OfficeJet 5510 - има го в новия каталог на office 1, само дето цената му е 325 лв. и то без ДДС Лощото е, че е мастилено струен, което мен не ме устройва... Успех
НР OfficeJet 5510 - има го в новия каталог на office 1, само дето цената му е 325 лв. и то без ДДС Лощото е, че е мастилено струен, което мен не ме устройва... Успех
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
мастиленоструен не купувай! дай повечко пари и си купи лазарен - има Lexmark цветен лазарен към 300 EUR ....
С мастиленоструен само ще съжаляваш ако имаш много работа с него ... скъпо мастило и се поврежда ... мое мнение !
чернобял HP LaserJet 4/5/6 се намира 2 ръка за около 50 EUR ...
С мастиленоструен само ще съжаляваш ако имаш много работа с него ... скъпо мастило и се поврежда ... мое мнение !
чернобял HP LaserJet 4/5/6 се намира 2 ръка за около 50 EUR ...
- Azrail
- UFO Pilot
-
Аз съм с HP psc 1210 all-in-one, имам го от година и кусур, принтирам като идиот и все още не съм сменил картидж-ите (то нямя и нужда), както и до сега никога не ми е правил проблеми!
Лично мнение...
Лично мнение...
MORE BEER!
- Dimo
- баварски фанатик
-
По принцип си заслужава покупка на такова устройство ако ще го ползваш за домашна употреба, ако е за офис по добре наистина да търсиш нещо лазерно, щото мастилниците му ще те разорят. Иначе е хубаво че не заема много място.
- Новини
-
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Dimo
- баварски фанатик
-
Не е верно че спичат, аз моя го ползвам има няма веднъж месечно, досега не ми е спичал, само че го имам от 4 години и досега някъде към 5-6 черни мастилници съм сменил, а те са по 55лв
Виж обаче се появяват проблеми в механиката и след първата година може да се наложи да му подажаш листовете на ръка един по един, щото неможе да ги захапва от тавата
Става въпрос за HP
Иначе марката е много добра, никакви забележки нямам освен това с механиката на принтерите, а скенерите бих казал са номер 1

Виж обаче се появяват проблеми в механиката и след първата година може да се наложи да му подажаш листовете на ръка един по един, щото неможе да ги захапва от тавата

Иначе марката е много добра, никакви забележки нямам освен това с механиката на принтерите, а скенерите бих казал са номер 1

- divna_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 - 320 Ci , Pajero - 3.2 DID
!!Asen_X написа:Дивна,
чакам инфото![]()
BMW8
А заслужава ли си покупката на подобно у-во?
имаме няколко модела, идвай

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2