Помощ-трето явяване на психотест пред ЦЕПК
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Помощ-трето явяване на психотест пред ЦЕПК
Два пъти не се справих на психотест за отнета книжка....машинката ме препъна, другото си беше ОК.
Дали някой знае как протича изпита в Централната Експертна Комисия в София...
Същото ли е, по-сложно ли е и изобщо всичко!
Много моля за каквато и да е информация...това е последният ми шанс
Предварително благодаря!!!
Дали някой знае как протича изпита в Централната Експертна Комисия в София...
Същото ли е, по-сложно ли е и изобщо всичко!
Много моля за каквато и да е информация...това е последният ми шанс

Предварително благодаря!!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Може би просто трявба да приемеш, че си психо
Бъзикам се, по мое време нямаше психо и не съм в час дори кво представлява, но щом е явно, че не можеш да се справиш по-добре по стар български обичай потърси някой, когото да почерпиш за да нямаш грижи.

Бъзикам се, по мое време нямаше психо и не съм в час дори кво представлява, но щом е явно, че не можеш да се справиш по-добре по стар български обичай потърси някой, когото да почерпиш за да нямаш грижи.
- Larii
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 325 Coupe
Аз съм карал психо тест за С-то,ако става дума за машината с лампите не виждам нищо сложно а ако не можеш да се справиш тя е за това да отсе тези който са опасни за движението демек нямаш реакци!
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Larii написа:Аз съм карал психо тест за С-то,ако става дума за машината с лампите не виждам нищо сложно а ако не можеш да се справиш тя е за това да отсе тези който са опасни за движението демек нямаш реакци!
Тая гадна машинка не е направена за реакции а да те видят колко можеш да издържиш под напрежение
Преди 1 година когато карах за категория С минавахме психо - задачите са си елементарни но тая машинка сигорно ми бракна в здравето - тая една минута още я помня колко дълга беше - но го взех психото и след 4 годиди пак требва да се явявам и тогава сигорно вече ще имам проблеми с машинката

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
И аз го карах психото за КАТ Ц и го взех от първия път не е сложно,бързи реакции трябва да имаш
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Larii
- кандидат ентусиаст
-
BT9028BA написа:Larii написа:Аз съм карал психо тест за С-то,ако става дума за машината с лампите не виждам нищо сложно а ако не можеш да се справиш тя е за това да отсе тези който са опасни за движението демек нямаш реакци!
Тая гадна машинка не е направена за реакции а да те видят колко можеш да издържиш под напрежение
Преди 1 година когато карах за категория С минавахме психо - задачите са си елементарни но тая машинка сигорно ми бракна в здравето - тая една минута още я помня колко дълга беше - но го взех психото и след 4 годиди пак требва да се явявам и тогава сигорно вече ще имам проблеми с машинкатадето светка и издава звуци
За какво ще ходиш след 4 години пак????
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
аз имам Ц категория ,но се явявах само веднъж на психотест и то когато бях на 17 ,тогава можеше да изкараш Ц без да имаш Б и да си над 17г ... сега ми предстои подновяване на книжката след 10г, дали ще ме карат да се явявам пак на психотест?
те ако ме карат да се явявам работата много зле
те ако ме карат да се явявам работата много зле

- Larii
- кандидат ентусиаст
-
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
Larii написа:Няма да те карат аз мойта съм си я подновил и никой не ми каза нищо за Ц то!
мерси за успокоението

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Аз ли съм малоумен или не мога да го схвана тоя тъп тест 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
bum_bum написа: щом е явно, че не можеш да се справиш по-добре по стар български обичай потърси някой, когото да почерпиш за да нямаш грижи.

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3