Помощ-трето явяване на психотест пред ЦЕПК

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Помощ-трето явяване на психотест пред ЦЕПК

Мнение от НИНА » 13 Апр 2009, 14:41

Два пъти не се справих на психотест за отнета книжка....машинката ме препъна, другото си беше ОК.

Дали някой знае как протича изпита в Централната Експертна Комисия в София...
Същото ли е, по-сложно ли е и изобщо всичко!
Много моля за каквато и да е информация...това е последният ми шанс :(

Предварително благодаря!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 13 Апр 2009, 15:33

Може би просто трявба да приемеш, че си психо :mrgreen:
Бъзикам се, по мое време нямаше психо и не съм в час дори кво представлява, но щом е явно, че не можеш да се справиш по-добре по стар български обичай потърси някой, когото да почерпиш за да нямаш грижи.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 325 Coupe

Мнение от Larii » 13 Апр 2009, 15:43

Аз съм карал психо тест за С-то,ако става дума за машината с лампите не виждам нищо сложно а ако не можеш да се справиш тя е за това да отсе тези който са опасни за движението демек нямаш реакци!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 13 Апр 2009, 15:54

Larii написа:Аз съм карал психо тест за С-то,ако става дума за машината с лампите не виждам нищо сложно а ако не можеш да се справиш тя е за това да отсе тези който са опасни за движението демек нямаш реакци!

Тая гадна машинка не е направена за реакции а да те видят колко можеш да издържиш под напрежение

Преди 1 година когато карах за категория С минавахме психо - задачите са си елементарни но тая машинка сигорно ми бракна в здравето - тая една минута още я помня колко дълга беше - но го взех психото и след 4 годиди пак требва да се явявам и тогава сигорно вече ще имам проблеми с машинката :D дето светка и издава звуци :roll:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 13 Апр 2009, 15:55

И аз го карах психото за КАТ Ц и го взех от първия път не е сложно,бързи реакции трябва да имаш
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Larii » 13 Апр 2009, 16:06

BT9028BA написа:
Larii написа:Аз съм карал психо тест за С-то,ако става дума за машината с лампите не виждам нищо сложно а ако не можеш да се справиш тя е за това да отсе тези който са опасни за движението демек нямаш реакци!

Тая гадна машинка не е направена за реакции а да те видят колко можеш да издържиш под напрежение

Преди 1 година когато карах за категория С минавахме психо - задачите са си елементарни но тая машинка сигорно ми бракна в здравето - тая една минута още я помня колко дълга беше - но го взех психото и след 4 годиди пак требва да се явявам и тогава сигорно вече ще имам проблеми с машинката :D дето светка и издава звуци :roll:

За какво ще ходиш след 4 години пак????

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 13 Апр 2009, 16:19

аз имам Ц категория ,но се явявах само веднъж на психотест и то когато бях на 17 ,тогава можеше да изкараш Ц без да имаш Б и да си над 17г ... сега ми предстои подновяване на книжката след 10г, дали ще ме карат да се явявам пак на психотест?
те ако ме карат да се явявам работата много зле :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Larii » 13 Апр 2009, 16:28

Няма да те карат аз мойта съм си я подновил и никой не ми каза нищо за Ц то!

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 13 Апр 2009, 16:34

Larii написа:Няма да те карат аз мойта съм си я подновил и никой не ми каза нищо за Ц то!

мерси за успокоението :)
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 13 Апр 2009, 16:38

Ето ви, да се упражнявате. :)

http://listovkite.com/psycho_test.php

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 13 Апр 2009, 16:45

Аз ли съм малоумен или не мога да го схвана тоя тъп тест :mhihi:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 13 Апр 2009, 16:54

bum_bum написа: щом е явно, че не можеш да се справиш по-добре по стар български обичай потърси някой, когото да почерпиш за да нямаш грижи.
:idea: :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 13 Апр 2009, 16:57

Бахти гадният тест... незнам на машина как е, но на клавиатурата е супер гадно.. поне копчетата да бяха едно до друго, а те разхвърляни.. копчета ли да гледам, лампички ли :mhihi: :mhihi:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 13 Апр 2009, 17:08

sk. написа:Бахти гадният тест... незнам на машина как е, но на клавиатурата е супер гадно.. поне копчетата да бяха едно до друго, а те разхвърляни.. копчета ли да гледам, лампички ли :mhihi: :mhihi:

От options можеш да си ги настроиш.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 13 Апр 2009, 17:16

Резултати:
3 пропуснати
12 сгрешени
3 закъснения

:help: :help: :mhihi:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Следваща

Назад към Извън Темата