бмв със стикер на форума
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
бмв със стикер на форума
Здравейте, не карам БМВ и не зная дали мястото за тази тема е правилно (за второто се извинявам ако съм сбъркал).
Събота, булевард Борис малко над Славия, около 17:00 светло сиво новичко БМВ със ваш стикер на задното стъкло (съжалявам не познавам моделите ви), караше като малоумник минавайки на червено на 2 пешеходни светофара и засичайки първите чакащи автомобили и пешеходци - деца. Заради неговите маневри щях да сгазя хората, а и той самия щеше да го направи.
И без да чета правилата на форума ви зная че не се толерират обидите, само че колега ...
Направо си позор за това че караш този автомобил. Надвам се ако си решил да си цепиш главата да го направиш някъде извън града на безлюдно място.
И в нашия отбор си имам такива пишман шофьорчета, но какво да се прави.
Съжалавам че изобщо ми се налага да пусна темата.
Събота, булевард Борис малко над Славия, около 17:00 светло сиво новичко БМВ със ваш стикер на задното стъкло (съжалявам не познавам моделите ви), караше като малоумник минавайки на червено на 2 пешеходни светофара и засичайки първите чакащи автомобили и пешеходци - деца. Заради неговите маневри щях да сгазя хората, а и той самия щеше да го направи.
И без да чета правилата на форума ви зная че не се толерират обидите, само че колега ...
Направо си позор за това че караш този автомобил. Надвам се ако си решил да си цепиш главата да го направиш някъде извън града на безлюдно място.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
е са да се регна у вф форума и да пиша как един селяйк от Костинброд до София правеще безумни изпреварвания и се кефеше да ме мина да ме из4ака и пак да ме мине по абсолютно безумен на4ин.аз както рядко се слу4ва ми издаржаха нервите и си карах нормално и му се присмивах на селяка
от правилата на форума:
10. Недейте да издирвате хора и автомобили, посочвайки място и номер на колата - нарушавате малко или много личното пространство на хората. Такива теми ще бъдат директно изтривани. Изключения ще се правят само ако е нещо наистина важно или в особени случаи.
... ще си позволя да ти изтрия рег.номерата на колата от пост-а защото мисля че самата тема като тема е .. стойностна (докато не прерастне в кочина)...
10. Недейте да издирвате хора и автомобили, посочвайки място и номер на колата - нарушавате малко или много личното пространство на хората. Такива теми ще бъдат директно изтривани. Изключения ще се правят само ако е нещо наистина важно или в особени случаи.
... ще си позволя да ти изтрия рег.номерата на колата от пост-а защото мисля че самата тема като тема е .. стойностна (докато не прерастне в кочина)...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
Re: 7722
passenger написа:Здравейте, не карам БМВ и не зная дали мястото за тази тема е правилно (за второто се извинявам ако съм сбъркал).
И аз съм виждал дадения колега но не караше така!!! може нещо да се е случило (може да е взел заплата и да е сипал бензин до горе

///M

- vlado_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i/E46 320d
Вижте, далеч съм от мисълта да нарушавам нечие лично пространство. Ако исках да го направя щях да кажа и буквите на номера, и това дали на лявата ръка има часовник, ланец и дали си е метнал фаса през прозореца.
Идеята бе ако самия човек не влиза тук и не чете, поне някой негов познат да го види и да му каже да спре с простотиите, а не да се крием зад 10-а точка от правилата. (След като правилата са такива ги приемам и уважавам)
Във форума който пиша и членувам (умишелено не споменвам кой, за да не започва, кое по-многоброен, кой е по-крив, кой е по-прав, кой е по-луд и т.н.) повечето колеги и колежки открито без притеснения си обявяват колите, номерата и т.н.
И в такива случаи някой казва "Иване, правиш глупости. ТИ правиш глупости !". Просто смятам че едно такова публично изказване ако не да промени човека, то моне може да му покаже че наистина не е бил прав и другия път просто си ги заобикаляме отдалече ... нека бяга напред ... негов проблем, но когато става пред други с тяхно участие вече не е само негов.
А това кой кога се логва и дали се оплаква от кюстендилци ... нека не забравяме - форум е, затова и пишем в него.
Идеята бе ако самия човек не влиза тук и не чете, поне някой негов познат да го види и да му каже да спре с простотиите, а не да се крием зад 10-а точка от правилата. (След като правилата са такива ги приемам и уважавам)
Във форума който пиша и членувам (умишелено не споменвам кой, за да не започва, кое по-многоброен, кой е по-крив, кой е по-прав, кой е по-луд и т.н.) повечето колеги и колежки открито без притеснения си обявяват колите, номерата и т.н.
И в такива случаи някой казва "Иване, правиш глупости. ТИ правиш глупости !". Просто смятам че едно такова публично изказване ако не да промени човека, то моне може да му покаже че наистина не е бил прав и другия път просто си ги заобикаляме отдалече ... нека бяга напред ... негов проблем, но когато става пред други с тяхно участие вече не е само негов.
А това кой кога се логва и дали се оплаква от кюстендилци ... нека не забравяме - форум е, затова и пишем в него.
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Не толерирам подобен малоумен стил на каране. Който и да е човека, нека мисли и за останалите на пътя!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
ktv написа:Не толерирам подобен малоумен стил на каране. Който и да е човека, нека мисли и за останалите на пътя!
+1

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Wolfen написа:ktv написа:Не толерирам подобен малоумен стил на каране. Който и да е човека, нека мисли и за останалите на пътя!
+1

- Новини
-
Защо бе колеги, защо да се заключва темата?
Време е малко равносметка да си направим какви сме малоумници на пътя....
И аз съм ги правил такива ... веднъж профучах през едни трамвайни релси за да избегна дълга колона автомобили на светофара. За една бройка да блъсна едно момче, което изгуби равновесие на бордюра на трамвайната спирка и ако се беше катурнал, падаше право пред предницата ми. Направих пълна селяния ей така щото не ми се чакаше на светофара, а не че толкоз бързах. После дълго време си представях какво щеше да стане, ако го бях утрепал там на улицата докато кротко си е чакал трамвайчето... и примерно да трябва да обясня на майка му, че съм утрепал детето й щото ме е мързяло да седя две минути на някакъв светофар.
Рано или късно късмета свършва и си плащаме прескъпо за простотиите. Повече от 90% от младите шофьори сме абсолютни нещастници и винаги си мислим, че ще ни се размине, че няма на нас да се случи.....
На мене уж овреме ми дойде акъла, надявам се и на вас да ви е дошъл или да дойде без да се е случило нещо непоправимо. Не говоря за посочения от колегата случай, говорим си принципно...
И аз съм ги правил такива ... веднъж профучах през едни трамвайни релси за да избегна дълга колона автомобили на светофара. За една бройка да блъсна едно момче, което изгуби равновесие на бордюра на трамвайната спирка и ако се беше катурнал, падаше право пред предницата ми. Направих пълна селяния ей така щото не ми се чакаше на светофара, а не че толкоз бързах. После дълго време си представях какво щеше да стане, ако го бях утрепал там на улицата докато кротко си е чакал трамвайчето... и примерно да трябва да обясня на майка му, че съм утрепал детето й щото ме е мързяло да седя две минути на някакъв светофар.
Рано или късно късмета свършва и си плащаме прескъпо за простотиите. Повече от 90% от младите шофьори сме абсолютни нещастници и винаги си мислим, че ще ни се размине, че няма на нас да се случи.....
На мене уж овреме ми дойде акъла, надявам се и на вас да ви е дошъл или да дойде без да се е случило нещо непоправимо. Не говоря за посочения от колегата случай, говорим си принципно...
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
По внимателен от опарения няма
Иначе - браво за темата, такива хора трябва да бъдат посовчвани публично. мисля че всякакви нападки към автора са неуместни. Замислете се колеги!

- borislav
- младши ентусиаст
-
!!Asen_X написа:
Това май е най подходящото заглавие на тази тема,и би трябвало да има по една такава в всеки автомобилен форум.Не е важна марката според мен,а задкормилното устройство
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
безгрешни няма!!! колегата може би си има оправдание за постъпката, аз също не смятам че трябва да се пускат теми тоя ме засече или оня ме изпревари от дясно. Още повече че нищо не е станало 

asasin18 написа:безгрешни няма!!! колегата може би си има оправдание за постъпката, аз също не смятам че трябва да се пускат теми тоя ме засече или оня ме изпревари от дясно. Още повече че нищо не е станало
А, кво, да чакаме на днес.бг новина "Сребристо БМВ помете Х човека на пешеходна пътека"... и тогава да говориш "Ей, тоя селянин.. как може така...", а?
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3