Пропя маскиран, отвлякъл Киро Киров
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Пропя маскиран, отвлякъл Киро Киров
„Имаме защитен свидетел, който е участвал в групата, отвлякла Киров, обяви пред bTV зам. градският прокурор Роман Василев.
Възможно е още днес да има акция на прокуратурата за задържането на групата, участвала в отвличането на бизнесмена.
Ключовият свидетел се предал недоволен от дела си, получен след като Киров-младши плати откупа за баща си.
Киро Киров бе отвлечен на 27 март вечерта пред дома си в столичния квартал "Банкя".
Джипът на бизнесмена – „Порше Кайен“, беше открит с включени фарове и отворени врати.
Сигналът за изчезването на Киров беше подаден от сина му на следващия ден.
След 19 дни в плен Киров бе освободен, след като синът му предаде 1 млн. лв. откуп.
Киров каза, че е шокиран от новината, че има свидетел, който разкрива престъплението.
„Чувствам се добре, едва ли не съм склонен да считам, че е минало много време и съм спокоен психически. В офиса съм, вече съм на работа“, каза бизнесменът.
Той допълни, че не съжалява за платените пари.
„Пари се изкарват, пари се печелят, важното е, че съм жив“, подчерта той и разказа, че е оцелял благодарение на желязната си психика и сравнително доброто си здраве.
Дано да не е поредния "блъф" на прокуратурата!
http://www.dnes.bg/article.php?cat=6&id=69580
Възможно е още днес да има акция на прокуратурата за задържането на групата, участвала в отвличането на бизнесмена.
Ключовият свидетел се предал недоволен от дела си, получен след като Киров-младши плати откупа за баща си.
Киро Киров бе отвлечен на 27 март вечерта пред дома си в столичния квартал "Банкя".
Джипът на бизнесмена – „Порше Кайен“, беше открит с включени фарове и отворени врати.
Сигналът за изчезването на Киров беше подаден от сина му на следващия ден.
След 19 дни в плен Киров бе освободен, след като синът му предаде 1 млн. лв. откуп.
Киров каза, че е шокиран от новината, че има свидетел, който разкрива престъплението.
„Чувствам се добре, едва ли не съм склонен да считам, че е минало много време и съм спокоен психически. В офиса съм, вече съм на работа“, каза бизнесменът.
Той допълни, че не съжалява за платените пари.
„Пари се изкарват, пари се печелят, важното е, че съм жив“, подчерта той и разказа, че е оцелял благодарение на желязната си психика и сравнително доброто си здраве.
Дано да не е поредния "блъф" на прокуратурата!
http://www.dnes.bg/article.php?cat=6&id=69580
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Не разбрах само какво е пял и защо трябва да ме интересува, че някой е решил да се пробва като певец.
Сериозно, нали може без малоумни формулировки като за жълтата преса?

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Feanor написа:Не разбрах само какво е пял и защо трябва да ме интересува, че някой е решил да се пробва като певец.
Колега статията не съм я писал аз, а темата я пуснах защото отвличанията в БГ зачестиха (даже днес отново е отвлечен един бизнесмен) и сега има реален шанс да се разбие бандата, която се занимава с този бизнес!
По всичко личи че "групировката" по отвличания е една в БГ и залавянето на участниците би повлияло не само на МВР, а дори и на предстоящите избори!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Ясно ми е, че само си я публикувал тук. И не възразявам срещу пускането, просто се дразня на формулировката. Аз лично бих сменил заглавието, защото като видя подобен изсмукан от пръстите словоред ми изчезва каквото и да било желание да продължавам по-надолу.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
hemicharger написа:Feanor написа:Не разбрах само какво е пял и защо трябва да ме интересува, че някой е решил да се пробва като певец.
Колега статията не съм я писал аз, а темата я пуснах защото отвличанията в БГ зачестиха (даже днес отново е отвлечен един бизнесмен) и сега има реален шанс да се разбие бандата, която се занимава с този бизнес!
По всичко личи че "групировката" по отвличания е една в БГ и залавянето на участниците би повлияло не само на МВР, а дори и на предстоящите избори!
По какво точно личи че е само една?
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Няма по- недъгав новинарски сайт с по- клозетен стил на писане. Ако искаха нещо да направят прокурорите нямаше да вдигат такава шумотевица, цялата гюрултия е за парлама, накрая нищо-както винаги става у нас. Почнат ли такива медийни кампании -работата е ясна-мижи да те лажем 

Никой не мое ма връне на селу!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
///vlado написа:Предизборно отчитане на дейност ... никой не са хванали споко
абсолютно съм съгласен

Мишел написа:Аз като го гледах тоя Киров как се хилеше на интервюто за новините след като го пуснаха , не ми изглежда много истински отвлечен да е бил....Човек, който..колко дни бяха там се е страхувал за живота си, не изглежда по този начин

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Аз пък си мисля, че цялата работа беше нагласена за да скрие няколко милиона да не бъде обложен с данък върху печалбата .Предвид,че миналата година беше един от най-големите данъкоплатци на държавата .Все пак 40 милиона са доста пари дори и за дейността на Киров за да плаща данък .
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
sineok_pi4_ написа:Аз пък си мисля, че цялата работа беше нагласена за да скрие няколко милиона да не бъде обложен с данък върху печалбата .Предвид,че миналата година беше един от най-големите данъкоплатци на държавата .Все пак 40 милиона са доста пари дори и за дейността на Киров за да плаща данък .
Ти нали не мислиш, че като плаща откуп, издава фактура на бандата, и после си я отчита като разход?

вси4ко е нагласено като при оня от литекс дето го отвлекоха после изпуснали жена му и видиш ли платили некви пари в благотворителна организация за лекуване на женските цици и хоп освободен...ВСИ4КО Е ИНСЦЕНИРОВКА ЯВНО Е 4е не са направили нещо или е с цел заблуда, не е нормално да си голям бизнесмен в тази държава да виждаш какво става и да си без охрана.явно е сгафил нещо
NO BRAIN NO PAIN
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2