Препоръчайте найстина добър очен лекар.
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Препоръчайте найстина добър очен лекар.
Трябва ми да знам къде са най-добрите очни лекари, че изпатих вече с един. Става на въпрос за операция на "Птеригиум" (външно перде на окото). До колкото разбрах плуването го е предизвикало със химията във водата, а и не са малко години плуване, лека полека го е предизвикало.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Професор Гугучкова в Медицинска академия или в частният кабинет на ул. Бунтовник в Лозенец / при У-образното разклонение /, или ако слизаш по стълбите от Кемпински надолу точно там свършват
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
На една позната й правиха такива операции, и то на 2-те очи и се чувства много добре. Но й правиха операциите в Св. Петка във Варна 

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Аз бях в Александровска болница и май се учиха на мен и за това тоя път мисля да си платя, а не да минава през касата, че така нямат стимул нещо шибаните лекари.
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
http://www.lazervision.eu/ eто тук са много добри,баща ми преди 2 години го оперираха там от същото перде и не е имал никакви проблеми до сега. 

- bmw_power_x5
- Потребител
-
освен за вижън има и една добра клиника ДЕН се казва професора се казва Константинов намира се на дондуков и раковска в една пряка
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
човека е академик Василева!! преподава очни в МУ и е единствания академик в специалността си в БГ наистина невероятен диагностик!
- Angel eyes
- кандидат ентусиаст
-
Научих доста офталмолози през последната година...имах много неща,съчетали се на един път получени от контактни лещи и изгаряне от солариум,че даже до ерозия се беше стигнало!При Професор Гугучкова съм ходила 2 пъти,като цяло съм доволна...Даде ми подходящите медикаменти!В токуда..мисля Д-р Георгиев се казваше,много хора има при него...откри инфекция,която другите не успяха!Една приятелка е правила операция при него за катаракт и е много доволана!...Но там има една много некадърна докторка...мисля Иванова беше...за кератит и херпес ми даде Ултракортенол,което влоши нещата..каза ми,че нямам шанс да се оправя без трансплантация на леща от "жив" донор и имало риск да си загубя окото..което направо е абсурдно...изобщо никой да не стъпва при нея!
Наскоро ходих за контролен преглед при Д-р Чарита Ранкова в Александровска болница,препоръча ми я един от най-добрите пластични хирурзи по изгаряния в Пирогов...Д-р Мишева от Окръжна
Дано съм била полезна!Успех,дано се оправиш!

Дано съм била полезна!Успех,дано се оправиш!

- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
В транспорта болница да ти кажа, оперираха eдин роднина и сме доволни. там не се сещам името на завеждащия отделение - той прави операциите.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- crazy_d
- младши ентусиаст
-
- Кара: e34
- Мечтае да кара: BMWта
- Детайли за колата: хубавелка
M3 E92 написа:На една позната й правиха такива операции, и то на 2-те очи и се чувства много добре. Но й правиха операциите в Св. Петка във Варна
Много са добри при операция на перде!

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
crazy_d написа:M3 E92 написа:На една позната й правиха такива операции, и то на 2-те очи и се чувства много добре. Но й правиха операциите в Св. Петка във Варна
Много са добри при операция на перде!
+1 баба ми имаше пердета и на 2-те очи и след обикаляне по всички по-добри доктори накрая по съвет от един много мой доктор и личната ми лекарка я закарах във Варна... За 4 години бабичка и бяха направени 4 операций като от 2г. след като я закарах във Варна няма никакви проблеми със зрението...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
M3 E92 написа:На една позната й правиха такива операции, и то на 2-те очи и се чувства много добре. Но й правиха операциите в Св. Петка във Варна
На баща ми му правиха там операцията. И сега е доста доволен.

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2