За/Против двойното гражданство
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
За/Против двойното гражданство
Поради зачестилото напоследък говорене за премахване на двойното гражданство ми е интересно каква е вашата позиция по въпроса. Лично според мен това е най-радикалния и глупав начин за елеминиране на гласовете от фесландия. Друг е въпроса на колко други хора ще навреди. Предполагам, че има друго доста по-елегантни начини за спиране на стотината хиляди гласа за дпс идващи от турция. Преди време се говореше за принципа на уседналост и не знам си още кво, но всичко утихна. Според мен варианта е българите пребиваващи в чужбина за повече от 6 месеца или година да речем да имат право да гласуват само за президент. Вие имате ли идея как би могъл да се реши проблема?
А и за ква забрана ми говорят въобще, след като за евровота в БГ могат да гласуват и граждани от ЕС.
Аз лично ако премахнат двойното гражданство най-вероятно ще се откажа от българското, макар и доста "жертви" да съм направил за тая страна
А и за ква забрана ми говорят въобще, след като за евровота в БГ могат да гласуват и граждани от ЕС.
Аз лично ако премахнат двойното гражданство най-вероятно ще се откажа от българското, макар и доста "жертви" да съм направил за тая страна

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
поредната глупост... да са мислили като са го давали това гражданство. то трябва да върви с някакви задължения все пак.
мисля, че това за времето на пребиваване е доста добър модел.
мисля, че това за времето на пребиваване е доста добър модел.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Avramov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ваноса да пее одата на радостта
или си Българин или не. Какво е това "аз съм българин ама имам и ........ паспорт(гражданство)".
Aim to be the best, live with the rest!

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
против съм турците да гласуват,ама не съм против двойното гражданство 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Bogat-Beden написа:против съм турците да гласуват,ама не съм против двойното гражданство

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Който живее в чужбина и идва тук август месец на почивка не би трябвало да може да определя кой да ни управлята.
Толкова ли е сложно ? Които иска да има две гражданства, нека си ги има, но да няма право да гласува...
Ще избира между две гражданста не знам си какво.. абе нека си има и 10 ако иска, ама като отиде в секцията да му кажат довиждане и това е...
Колкото до проблема с Турция.. те освен, че гласуват защото могат, ами и ДВА пъти гласуват, ЦИК МИК не вижда ли, че хасан два пъти е гласувал!!

Ще избира между две гражданста не знам си какво.. абе нека си има и 10 ако иска, ама като отиде в секцията да му кажат довиждане и това е...
Колкото до проблема с Турция.. те освен, че гласуват защото могат, ами и ДВА пъти гласуват, ЦИК МИК не вижда ли, че хасан два пъти е гласувал!!

laviatan написа:Bogat-Beden написа:против съм турците да гласуват,ама не съм против двойното гражданство
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!

Avramov написа:или си Българин или не. Какво е това "аз съм българин ама имам и ........ паспорт(гражданство)".
Много ограничено разсъждаваш колега. Хайде сега вземи че си представи, че единият ти родител най-случйно не е българин.

Толкова ли е сложно ? Които иска да има две гражданства, нека си ги има, но да няма право да гласува...
Това съм сигурен че противоречи на конституцията, защото гражданите на РБ имат някой права и едно от тях е да гласуват.
- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
1. Премахване на 123 секции в Турция, ограничаване до 5-6, както е в другите страни.
2. В България може да гласуват само хора, които са регистрирани като живущи в Страната! и имат БГ гражданство! (Такива: Идваме за 3 дни, ала бала портукала!).
3. Който живее в Турция да гласува в Турция, който следва в Германия, да гласува в Германия и така! Където ти е адресната регистрация там гласуваш!
2. В България може да гласуват само хора, които са регистрирани като живущи в Страната! и имат БГ гражданство! (Такива: Идваме за 3 дни, ала бала портукала!).
3. Който живее в Турция да гласува в Турция, който следва в Германия, да гласува в Германия и така! Където ти е адресната регистрация там гласуваш!
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10
Яро написа:Това съм сигурен че противоречи на конституцията, защото гражданите на РБ имат някой права и едно от тях е да гласуват.
Едно гласуване - промяна на 2 изречения и вече всичко е в норма. Даже няма нужда от промяна, просто трябва 2-3 човека да си отворят очите и да видят, че в конституция е забранено регистрирането на етническа партия и проблема решен!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ми нека го махнат, и без това сме една от малкото държави в които го има
Или си българин или не си
Аман от върти опашки

Или си българин или не си

Аман от върти опашки

- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Хора в кой век живеем бе,как може такива теми 

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2