Отрова за хлебарки
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- x-ekutor
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 оригинал
- Мечтае да кара: недокосната Е30
Отрова за хлебарки
Колеги,някой да знае някое ефикасно средство против хлебарки?В аптеките ми предлагат само спрейчета на Райд,но те стават само за къпане на хлебарки
,а аз искам някаква отрова,за да ги ликвидирам 

- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Аз викам фирма която идва и пръска и след това поне 1год. нямам никакъв проблем с гадинките.
обичам BMW
- Vikito_24
- кандидат ентусиаст
-
Ами при нас имаше същия проблем преди години и викнаха фирма, която пръска навсякъде...а отделно всеки от входа си беше взел по един Райд и пръскахме в банята и по ъглите... има ефект сега излизат по една на година и то бебета
... Иначе ремонт навсякъде, затваряне с дограма и пръскане по отворените балкони.Дано да съм полезна... 

Последна промяна Vikito_24 на 15 Юли 2009, 16:57, променена общо 1 път
Аре нема нужда...
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Това което ти трябва е ХАЛЕК.
http://img58.imageshack.us/img58/683/suc53552hk8.jpg
Страшно ефикасно е.
http://img58.imageshack.us/img58/683/suc53552hk8.jpg
Страшно ефикасно е.
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
porostorm написа:.. после свикват гадните му...
Тия гадини нямат оправия, веднъж напръсках една с половин флакон, забави ход и се обърна по гръб....след 5 мин размърда крачета, обърна се...и умря от удар.
Нали знаете, че хлебарката живее 10 дена без глава и умира, но от глад, а от отпечатък от пръст се хранят 14 дена и само те оцеляват след атомна бомба.
- bmwfenkat@
- Потребител
-
Незнам как се казва,но отиваш в селскостопаска аптека и питаш за препарат за колорадски бръмбари.То е в едно пакетче на прах и се разтваря във вода.Много е ефикасно какво ли не пробвахме всичко беше с кратко действие обаче от както напръсках с това няма една.Няма проблем за домашни любимци имам куче и заек и нищо им няма и за хората не е опасно.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Само Регент му е майката! Пръсках в нас преди 2 години и хлебарки няма! Няма мирис, цвят ..... Пръсках и пинчера оцеля
Продава се в селскостопанските аптеки, прахче от 1гр
, струва 1лев, разтваряш с вода и пръскаш и забравяш за хлебарките

Продава се в селскостопанските аптеки, прахче от 1гр

barty написа:Само Регент му е майката! Пръсках в нас преди 2 години и хлебарки няма! Няма мирис, цвят ..... Пръсках и пинчера оцеля![]()
Продава се в селскостопанските аптеки, прахче от 1гр, струва 1лев, разтваряш с вода и пръскаш и забравяш за хлебарките
И аз ползвам Регент само, че трябва поне 2-3 часа минимум да не се влиза защото е много силно утровен и може да има последствия то даже на самото пликче си пише! Иначе е много ефикасно аз пръскам по двапъти годишно и само отвреме на време се мярка някоя умряла. То много зависи и от съседите при съседа под нас е пълно само че той неще да пръска защото има куче
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Бате , имам нещо като за тебе ще проверя по - късно как се казва , продават го в Практикер , е няма толкова добро , в Дружба в апартамента вече 2 години не съм видял такава гад 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
Re: Отрова за хлебарки
x-ekutor написа:Колеги,някой да знае някое ефикасно средство против хлебарки?
язък ти за ник-нейма

-най сигурното средство против хлебарки от опит знам,че е "Котка"
вземи си една котка (четирикрака) и забравяш за хлебарки ,мухи,комари и всякакви подобни твари

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Колега пастата се казва GLOBOL няма да сбъркаш 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3