Алкохолно показание
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Алкохолно показание
Някой знае ли каква е глобата и наказанието за алкохолна проба 0,6 промила?
- Bavarcheto
- кандидат ентусиаст
-
За глобата незнам обаче минималното наказание ако се не лъжа е 6 месеца без книжка.Мен преди 2 месеца ме спряха и отчете 0.57 , но кръвната проба ме спаси 0.4 и затова не мога да ти кажа със сигурност.
http://www.kat.mvr.bg/ виж тук се надявам да намериш инфо все пак
http://www.kat.mvr.bg/ виж тук се надявам да намериш инфо все пак
- Turboman
- ентусиаст
-
питам за един приятел,когото на дрегера му отчете 0.68,а после след 3 4аса на кръвната проба 0,55 и сега си 4ака наказанието
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Ако няма предишни провинения от този сорт ще е минималното предвидено от закона. Според мен ако ще му вземат книжката ще е максимум за месец.
И другия път дайте 20 лева и не се занимавайте с глупости 

- Turboman
- ентусиаст
-
X-citer написа:Ако няма предишни провинения от този сорт ще е минималното предвидено от закона. Според мен ако ще му вземат книжката ще е максимум за месец.
И другия път дайте 20 лева и не се занимавайте с глупости
Не му е за първи за сажаление(маи му е за трети).Предложихме им 50лв,но те поискаха 300!
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Ако ше ти гепят книжката за 6м. по-добре да си платиш че за 6м. тези 300лв ше ти излезат скъпи
Имам приятел на когото искаха така да му вземат книжката а той нямаше пари и го пуснаха да ходи да взима назаем от приятели с такси мамаата са си ебали ушевите ей фнимавайте че дебнат да гепнат:!:

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
!!Asen_X написа:Ахахахахаха ей сега ще им дам точно пък на катаджийте 300 или 500 лева.Трябва доста глупост първо да караш пил, второ да те хванат и трето и пари да им дадеш.
Съгласен съм с Асен... Вижте темата в основния форум - "Не карайте пили!"... Противоречим си всички ... Но като се случи, при всяко положение е кофти. Но на тия ушеви да им дам 300 лв., абсурд, предпочитам да си платя глобата като поп догодина по това време, и да съм без книжка, така ще ми дойде акъла, но да пълня гушите на ушаците - после не Ауди А8 ще карат, ами А10!!! Кинти за полицай - никога...

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
1.
Кви 3-4 часа бре? Срокът е до два часа, ако не отидеш до тогава ти пишат мах. промили и си аут за 2 год. И това е направено точно защото с времето може и да намалеят промилите. Но не лежете на тази кълка, защото може и да се увеличат, зависи колко време и какво количество си изпил. Не забравяйте, е алкохолът не се влива директно в кръвта със катетър, а минава през стомаха
2. Не са виновни ушевите, че взимат пари. Виновни са тези дето ими ги дават. Ебати оправданието: "
какво ще правя 3 месеца без колаааааа
? Я по-добре дръж тези 300 кинта ии да си бегам" Ами да си мислил преди да седнеш зад волана. Пък и да ти кажа едва ли има дестинация в София, която да ти излезе по-скъпа с такси от парите дето ще дадеш на КОРУМПИРАНИЯ полицай. (обръщението "ти" не е конкретно към никого, а към всички корумпатори). Аре стига, че се ядосвам като чета детинщини, а още повече като им отговарям.
Turboman написа:питам за един приятел,когото на дрегера му отчете 0.68,а после след 3 4аса на кръвната проба 0,55 и сега си 4ака наказанието
Кви 3-4 часа бре? Срокът е до два часа, ако не отидеш до тогава ти пишат мах. промили и си аут за 2 год. И това е направено точно защото с времето може и да намалеят промилите. Но не лежете на тази кълка, защото може и да се увеличат, зависи колко време и какво количество си изпил. Не забравяйте, е алкохолът не се влива директно в кръвта със катетър, а минава през стомаха

2. Не са виновни ушевите, че взимат пари. Виновни са тези дето ими ги дават. Ебати оправданието: "

- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
на малоумници като твоя приятел не за 6 месеца а до живот требва книжките да им взимат....

Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
- Turboman
- ентусиаст
-
В случая ситуацията бе6е савсем невинна - след като се бяхме на гости на саответния 4овек и се бяхме по4ерпили,докато ни изпраща6е и 4акахме такси,тои ре6и да покаже ка4ествен дрифт на паркинга пред блока.След парвото завартане от саседния паркинг веднага доиде ена патрулка на лампи и без фарове,а бе засада и по4наха историите.
Като отидохме да дава кръв подкупихме лаборантката с 10лв и се разбрахме да доидем след 3 4аса
Като отидохме да дава кръв подкупихме лаборантката с 10лв и се разбрахме да доидем след 3 4аса
- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
BMW Racer написа:да седнеш да караш пиян за мен е най-голямата възможна селска простотия. в щатите за тая работа се лежи месец в затора, мноо правилно. я да пийнеш 1/2 водка и да седнеш да караш, и после да ти сцепят г*за в дранголника, да те видим как ще седнеш пиян да караш после ...
По добре напушен![]()
ей аман от наркомани и алкохолици зад волана, и аз пия ма поне не карам след това...макар и за едно дрифтче само..
Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2