Помощ за квартира в Свищов...
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Помощ за квартира в Свищов...
Здравейте, колеги. Както бях уточнил, че след като получа информация за специалността и стойността, която трябва да се плати при записване, ще редактирам заглавието и темата с насоченост към квартира... Е, вече съм студент в СА "Д.А.Ценов" , редовно, икономика на туризма...Към темата... Търся си квартира в Свищов, за редовно обучение, за 1 момче (аз
) , задължително да е самостоятелен АПАРТАМЕНТ и да е в близост до Стопанската Академия, също така като вляза, да не ми мирише на .............. Да е на ниво апартамента....... Всеки помогнал е добре дошъл.... При сключена сделка с наемодател, посредникът получава студена бира + мезе
Благодаря Ви предварително , колеги

Последна промяна uCnaHeTcA на 10 Авг 2009, 21:31, променена общо 1 път
Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
1. по първият ти въпрос-тази специалност е по принцеп за хора ,който искат да се занимават в областа та туризма и хотелиерството.Понеже за всеки едно е добро друго е хубаво и до ни си влияеш от чужди мнения.мой съвет и обади си в университета на информация и поискай да ти разаснат какно точно представлява тази специалностлИмай в предвид че винаги можеш да се прехвърлиш след първият семестър или по нататък!
2.Снимката си я носиш ти защото тя ти е за студенската книжка и мисля че втора ти беше за досието(но не съм 100%)обаче една ти трябва задължително.
3.За квартирата задължително трябва да отидеш на място и да огледаш защото сега избора е най-голям.През септември почти нищо няма да е останало.Но искам да ти кажа че и общежитията не са лоши особено ако си ги освежиш малко.Имай в предвид че най-забавните купони са именно там.
P.S.Провери си все пак във кандидат-студентският справочник дали ти няма описание на специалноста.
2.Снимката си я носиш ти защото тя ти е за студенската книжка и мисля че втора ти беше за досието(но не съм 100%)обаче една ти трябва задължително.
3.За квартирата задължително трябва да отидеш на място и да огледаш защото сега избора е най-голям.През септември почти нищо няма да е останало.Но искам да ти кажа че и общежитията не са лоши особено ако си ги освежиш малко.Имай в предвид че най-забавните купони са именно там.

P.S.Провери си все пак във кандидат-студентският справочник дали ти няма описание на специалноста.
martin_g60 написа:1. по първият ти въпрос-тази специалност е по принцеп за хора ,който искат да се занимават в областа та туризма и хотелиерството.Понеже за всеки едно е добро друго е хубаво и до ни си влияеш от чужди мнения.мой съвет и обади си в университета на информация и поискай да ти разаснат какно точно представлява тази специалностлИмай в предвид че винаги можеш да се прехвърлиш след първият семестър или по нататък!
3.За квартирата задължително трябва да отидеш на място и да огледаш защото сега избора е най-голям.През септември почти нищо няма да е останало.Но искам да ти кажа че и общежитията не са лоши особено ако си ги освежиш малко.Имай в предвид че най-забавните купони са именно там.![]()
1. Така и мислех да направя - да им звънна, но викам ще има някой по-запознат... Също така и за прехвърлянето щях да питам, но забравих, добре че го спомена... Какви са условията за прехвърляне и т.н. ?
2. Гледам, че 4 искаха

3. Една приятелка, миналата седмица като се записвахме за 2ро класиране, от 8 сутринта до към 5 вечерта, обикаля даже и по входовете и звъня на звънците, с още 2 момичета, да си търсят квартира и долкото разбрах, не са си намерили

П.С. Нямам справочник

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
на повечето общежития правят много хубави ремонти в момента,иначе в петък ще купя местните вестници и ще ти сканирам обявите за квартири да звъниш
п.с - в моя блок точно на центъра ( до Зоната) има 2 апартамента (100 квадрата),който редовно се наемат от студенти и мога да питам собствениците дали са запазени вече за новата година...ама само ако няма да правиш много "думба-лумба"

п.с - в моя блок точно на центъра ( до Зоната) има 2 апартамента (100 квадрата),който редовно се наемат от студенти и мога да питам собствениците дали са запазени вече за новата година...ама само ако няма да правиш много "думба-лумба"

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
[FF]GODFLESH написа:на повечето общежития правят много хубави ремонти в момента,иначе в петък ще купя местните вестници и ще ти сканирам обявите за квартири да звъниш![]()
Утре ще дойда в Свищов и разбрах, че трябва да си купя вестник Дунавско село и Дунавска зора ли кво беше

Благодаря за помощта, колега

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
вестника е Дунавско дело
и излиза петък,както и другите два вестника (Дунавска зора и Свищовски бряг)

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
колега аз търся и за още едно момче но много трудно се намират нещо... всеки резервиерал или има разни пенсионери който не са приятни на никой студент
ще пиша ако изкочи нещо, а вие се обаждайте като сте тук да си направим срещичка 

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Re: Помощ за квартира в Свищов...
uCnaHeTcA написа:Здравейте, колеги. Както бях уточнил, че след като получа информация за специалността и стойността, която трябва да се плати при записване, ще редактирам заглавието и темата с насоченост към квартира... Е, вече съм студент в СА "Д.А.Ценов" , редовно, икономика на туризма...Към темата... Търся си квартира в Свищов, за редовно обучение, за 1 момче (аз) , задължително да е самостоятелен АПАРТАМЕНТ и да е в близост до Стопанската Академия, също така като вляза, да не ми мирише на .............. Да е на ниво апартамента....... Всеки помогнал е добре дошъл.... При сключена сделка с наемодател, посредникът получава студена бира + мезе
![]()
![]()
Ей не дойде у варната...

Re: Помощ за квартира в Свищов...
uricatoli написа:uCnaHeTcA написа:Здравейте, колеги. Както бях уточнил, че след като получа информация за специалността и стойността, която трябва да се плати при записване, ще редактирам заглавието и темата с насоченост към квартира... Е, вече съм студент в СА "Д.А.Ценов" , редовно, икономика на туризма...Към темата... Търся си квартира в Свищов, за редовно обучение, за 1 момче (аз) , задължително да е самостоятелен АПАРТАМЕНТ и да е в близост до Стопанската Академия, също така като вляза, да не ми мирише на .............. Да е на ниво апартамента....... Всеки помогнал е добре дошъл.... При сключена сделка с наемодател, посредникът получава студена бира + мезе
![]()
![]()
Ей не дойде у варната...
Виновен ли съм, че във ВИНСа при 5.50 по математика на редовен изпит и на 1во и на 2ро класиране "Кандидат-студентът не е класиран"

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2