Евала на Слави Трифонов

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Евала на Слави Трифонов

Мнение от melody1 » 12 Фев 2005, 22:42

Евала на Слави Трифонов :bowdown: :bowdown: Само на него не му пукаше да покаже смрадливия гъз на БНТ.(говоря за ЕВРОВИЗИЯ-по точно BGвизия)Отново видяхме какво правят парите в БГ. :bcry: От такива болкуци ми се :puke: :puke: :puke: :bcry: :bcry: :bcry:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 12 Фев 2005, 22:47

Я разкажи, защото аз ТВ не гледам, а все пак в случая ми е интересно ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 12 Фев 2005, 22:50

да бе- кажете к'во стана че и на мен ми е интересно
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от melody1 » 12 Фев 2005, 23:12

Слави излезе на сцената заедно с КУКУ-бенд и Софи Маринова и каза 4е вече се знае кой е победитела, а той е група КАФЕ.Тази некъдърна групичка е заплатила 50 000 лева за да спечели и е раздала 100 сим карти на 100 човека и им е платено да пращат sms-си за кафе.Представете си докаде са стигнали БНТ щом за 50 000 лева са си продали задниците.Накрая така и стана КАФЕ победиха.Слави дори не испя песента си-постъпката му беше супер мъжкарска.Евала на Слави

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 12 Фев 2005, 23:18

при това положение к'во да кажем освен:
:censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored:
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ....

Мнение от netsurfer_bg » 12 Фев 2005, 23:21

melody1 написа:Слави излезе на сцената заедно с КУКУ-бенд и Софи Маринова и каза 4е вече се знае кой е победитела, а той е група КАФЕ.Тази некъдърна групичка е заплатила 50 000 лева за да спечели и е раздала 100 сим карти на 100 човека и им е платено да пращат sms-си за кафе.Представете си докаде са стигнали БНТ щом за 50 000 лева са си продали задниците.Накрая така и стана КАФЕ победиха.Слави дори не испя песента си-постъпката му беше супер мъжкарска.Евала на Слави

и кво намесваш бнт в тая история пич?? Слави го е яд че няма той да отиде, а и не заслужава, особено пък с тая гадна циганка. Слави си е едно леке и такова ще си остане :twisted:
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио :) / BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 12 Фев 2005, 23:26

Слави го е яд че няма той да отиде, а и не заслужава, особено пък с тая гадна циганка. Слави си е едно леке и такова ще си остане

не е важно кой ще отиде, но не трябва да отива по такъв начин...
Последна промяна GS_VARNA на 12 Фев 2005, 23:31, променена общо 1 път
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от Bobi » 12 Фев 2005, 23:28

Аз нямам много добри впечатления от Слави,виждала съм какво прави на живо и понякога прави неща ,които само създават впечатление ,че е готин. 8) 8)
Но в действителност той е голям простак.
При толкова неща за еднократна употреба, не е чудно, че и хората стават такива!!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW fan » 12 Фев 2005, 23:34

Тази некъдърна групичка е заплатила 50 000 лева за да спечели и е раздала 100 сим карти на 100 човека и им е платено да пращат sms-си за кафе.

:nono:

Той не каза че Кафе са платили а че някой друг го е направил.
А пък за конкурса - БЪЛГАРСКА РАБОТА

тая гадна циганка

Абе пич ти чувал ли си я тая гадна циганка как пее??? Пък и някак смешно е след като в цял свят нас ни смятат за втора ръка хора и ние да показваме предразсъдъци.

Според мен графчето трябваше да бие.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от melody1 » 12 Фев 2005, 23:36

netsurfer_bg написа:
melody1 написа:Слави излезе на сцената заедно с КУКУ-бенд и Софи Маринова и каза 4е вече се знае кой е победитела, а той е група КАФЕ.Тази некъдърна групичка е заплатила 50 000 лева за да спечели и е раздала 100 сим карти на 100 човека и им е платено да пращат sms-си за кафе.Представете си докаде са стигнали БНТ щом за 50 000 лева са си продали задниците.Накрая така и стана КАФЕ победиха.Слави дори не испя песента си-постъпката му беше супер мъжкарска.Евала на Слави

и кво намесваш бнт в тая история пич?? Слави го е яд че няма той да отиде, а и не заслужава, особено пък с тая гадна циганка. Слави си е едно леке и такова ще си остане :twisted:

Циганка-само това ли можеш да кажеш.:Ти за Слави не се притеснявай и не си човека който ще каже кой заслужава и кой не да представи БГ в евровизия.Изказването ти е изключително просташко и се усеща това как тайничко завиждаш на Слави,защото не можеш да го стигнеш. :no:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от melody1 » 12 Фев 2005, 23:39

Цитирам думите на човек от друг форум:
Когато дойде реда да пеят Слави и Софито,те излезнаха на сцената,но не пяха.Слави изнесе една реч.Обясни че няма да пее защтото като повечето нещта в БГ и този конкур се осквернен.Каза че кафе ще спечелят защтото зад тях са застанали много пари.Обясни подробно цялата система на измамата до най-малкия детайл.Каза че са закупени сим карти за над 50000лв. и от тях е флуднато.До 12ч днес е имало само 3000гласа за кафе,но изведнъш след това започнали да нарастват с по 5000 на час.Наистина накрая резултатите бяха много съмнителни.
кафе - ~ 55%
Слави - ~ 30%
графа - ~ 5 %
всички останали 1-2 %

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 12 Фев 2005, 23:45

1. Слави е един голям комплексар. Направи тази песен с циганката само защото си мислеше, че мангалите ще се втурнат да пускат СМС за нея. Е да, ама не.
2. Тия глупости за Каффе може да ги говори или някой завистник, или някой дето нищо не разбира от музика, или някой дето никога не ги е чувал. "Таз групичка" е добре известна на запад, а момчето от село само си мечтае за известност извън България и Македония(последното е по разбираеми причини)
3. Да, подозрително е когато някой има 50%. Но когато Слави има 30% не е. Ебати логиката. Защо си мислите, че народа е луднал по Дългия. Пък и да си говориме честно той не може да пее. Даже и сам си го признава.
Последна промяна TheBoss на 12 Фев 2005, 23:49, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от melody1 » 12 Фев 2005, 23:47

TheBoss написа:1. Слави е един голям комплексар. Направи тази песен с циганката само защото си мислеше, че мангалите ще се втурнат да пускат СМС за нея. Е да, ама не.
2. Тия глупости за Каффе може да ги говори или някой завистник, или някой дето нищо не разбира от музика, или някой дето никога не ги е чувал. "Таз групичка" е добре известна на запад, а момчето от село само си мечтае за известност извън България и Македония(последното е по разбираеми причини)

Това вземи си го припомни:
"Глупостта също е дар от Бога, но никой няма право да злоупотребява с него." (Кайзер Вилхелм)
За теб е написано.

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 12 Фев 2005, 23:54

Пич, нито си ми на годините, нито на акъла, нито на ценза(ако знаеш какво е това, не е цинизъм да знаеш), нито си ми на чикиите за да се произнасяш относно моето умствено състояние.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ....

Мнение от netsurfer_bg » 12 Фев 2005, 23:57

melody1 написа:
netsurfer_bg написа:

Циганка-само това ли можеш да кажеш.:Ти за Слави не се притеснявай и не си човека който ще каже кой заслужава и кой не да представи БГ в евровизия.Изказването ти е изключително просташко и се усеща това как тайничко завиждаш на Слави,защото не можеш да го стигнеш. :no:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
eпа пич кой да каже кой ще ходи, нали за тва са смс-и бе пич, ние да избираме, ами чул съм я как пее, и кво, мен не ме кефи и не слушам подобна музика, леле, колко му завиждам :help: :help: :help: :help: , даже утре отивам да се обръсна и започвам да говоря глупости по поне 30 мин на ден, за да стана като него, искам и аз да съм глупав, да нямам образование и да съм плешив :mhihi: :mhihi: А наистина не моа го стигна, аз съм само около 1,90 :winky: 8) 8)

П.С. От утре спирам да говоря чужди езици /Френски, Английски, Руски/ щото му завиждам :bcry: :banghead: :mhihi:
Последна промяна netsurfer_bg на 12 Фев 2005, 23:59, променена общо 1 път
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио :) / BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

Следваща

Назад към Извън Темата