Незнам дали е за тук,но съм мъртъв вече

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Незнам дали е за тук,но съм мъртъв вече

Мнение от arkys » 02 Сеп 2009, 2:40

Знам че много хора са преживели раздяла с любимия човек,но аз го преживявам много тежко,Не съм някоя п**** ама ме боли много за нея,разделихме се заради една интрига от близки хора,която аз позволих донякаде,но двамата сме близо 3 години,но стана-краят е почти сигурен.Как да го преживея това,дайте ми съвет-без любимата жена съм,без работа и на квартира с идващи разходи и наем.А тя ме държеше жив .Как да се задържа на пътя на живота.Сега слушам тази песен и незнам кой съм,къде съм,защо съм жив-http://vbox7.com/play:2c2f2ab0
Обичай ближния,ближи обичания!!!

ентусиаст
Аватар

Re: Незнам дали е за тук,но съм мъртъв вече

Мнение от GVT » 02 Сеп 2009, 2:43

arkys написа:Знам че много хора са преживели раздяла с любимия човек,но аз го преживявам много тежко,Не съм някоя п**** ама ме боли много за нея,разделихме се заради една интрига от близки хора,която аз позволих донякаде,но двамата сме близо 3 години,но стана-краят е почти сигурен.Как да го преживея това,дайте ми съвет-без любимата жена съм,без работа и на квартира с идващи разходи и наем.А тя ме държеше жив .Как да се задържа на пътя на живота.Сега слушам тази песен и незнам кой съм,къде съм,защо съм жив-http://vbox7.com/play:2c2f2ab0

Земи се стегни бе братче.Кви са са тия сополи.Всеки е минал по тоя път.Виж поговорете като голями хора и ако мислите ,че не става кой от къде е.И да не се отчайваш напълно вземи още утре да търсиш работ.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

-

Мнение от White 1913 Power » 02 Сеп 2009, 2:47

намери си друга -така ще забравиш за раздялата

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Мнение от македонец » 02 Сеп 2009, 2:52

като прво не слушаи балади!!!
Well I'm not braggin' babe so don't put me down
But I've got the fastest set of wheels in town

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: -

Мнение от arkys » 02 Сеп 2009, 2:53

White 1913 Power написа:намери си друга -така ще забравиш за раздялата
много приятели ми дават този съвет,но съм страшно моногамен човек,а и 3-и годин немога да ги загърбя току така-като празна част от живота ми!!!................. няма как да стане да съм с друга:(
Последна промяна arkys на 10 Сеп 2009, 15:30, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 02 Сеп 2009, 2:54

GVT е прав.
Не си, ама баш като п**** се държиш.. Съвсем приятелски и добронамерено ти го казвам. Всеки е преживял такъв момент, а някои и по повече пъти. И както виждаш - живи сме, усмихваме се пак, и така... Погледни философски на нещата - животът е такъв - радост и болка се редуват постоянно. Сега си на дъното, утре ще дойде друга жена, ще си намериш работа, ще започнеш бизнес - всичко зависи от теб! Такива моменти трябва да те амбицират за промяна, а не да се тръшкаш.
Важно е да затвориш страницата, и да погледнеш напред, а не назад. И всичко ще се нареди.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

-

Мнение от White 1913 Power » 02 Сеп 2009, 3:00

последното изречение на AKCCELERATOR е ключът

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от arkys » 02 Сеп 2009, 3:04

White 1913 Power написа:последното изречение на AKCCELERATOR е ключът
Така е,знам,но болката е ужасна-много е силна любовта ми към нея.Тя е жената с главно Ж в живота ми,но аэ позволих да стане така и затова ме боли!!!!!!

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 02 Сеп 2009, 3:07

По-важното колегите са ти го казали.
Аз искам само да изгледаш едно 2 минутно клипче http://www.vbox7.com/play:9002d2db
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 02 Сеп 2009, 3:07

arkys написа:
White 1913 Power написа:намери си друга -така ще забравиш за раздялата
много приятели ми дават този съвет,но съм страшно моногамен човек,а и 3-и годин немога да ги загърбя току така-като празна част от живота ми!!!.................незнам объркан съм :(

помисли по друг начин. ти не ги загърбваш като празна част от живота ти, от това време ще ти останат спомени и като цяло това те учи, че такива неща стават. приеми го като урок. поне аз така постъпвам.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от arkys » 02 Сеп 2009, 3:21

X-citer написа:По-важното колегите са ти го казали.
Аз искам само да изгледаш едно 2 минутно клипче http://www.vbox7.com/play:9002d2db
:bowdown: :bowdown: :bowdown: така е,много е мъдро

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 02 Сеп 2009, 9:27

2 книги съм чел през живота си, първата беше под игото щот майка ме накара преди много години :mhihi: Втората беше Алхимикът от пауло коелю, 150 страници е и се е чете на един дъх за ден- силно ти я препоръчвам!!! показва сложните неща по един доста елементарeн начин

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 02 Сеп 2009, 9:35

мисля че всички коментари след този на X-citer са излишни :clap:
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: E38

Мнение от boywalking » 02 Сеп 2009, 9:49

недей се тръшка и рева, най-важното е да не се затваряш в себе си защото няма ад свършиш добре... излизай с приятели и се забавлявай малко по-малко ще ти е все тая... защото когато се усамотяваш и само го мислиш - най-много да си докараш я някоя язва, гастрит от нерви, да пропушиш ако не пушиш и да се пропиеш много лошо....

мойта ме скъса преди около 3 месеца и първите 2 седмици почти никакво ядене, яко цигари и водка - резултат - отслабнах с 5кг и гастрит.... а сега ако ме видиш... направих едно супер яко моренце с приятели... завързах много нови контакти, гаджета и сега ги въртя няколко докато някоя отново не ми грабне сърцето и си върнах и килата и да ти кажа честно - по-добре ми е.... не я забравяй - просто си кажи "имаше я, беше хубаво с нея, вече я няма, чакам следващата - гледам напред"
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 02 Сеп 2009, 10:18

Ако толкова държиш на нея направи всичко възможно за да си я върнеш.Сега може и да няма успех защото болката и е голяма и в нейните очи ти си виновен(само ти знаеш какво си направил),но времето лекува и може би по нататък тя ще ти прости.
Направи всичко възможно за да си я върнеш защото това може и да е "твоят" човек.
П.П сигурно е обаче,че намиране на работа ще ти помогне да се чувстваш по-добре и по-стойностен човек. ;)

Следваща

Назад към Извън Темата