Незнам дали е за тук,но съм мъртъв вече
Модератор: Общи модератори
Незнам дали е за тук,но съм мъртъв вече
Знам че много хора са преживели раздяла с любимия човек,но аз го преживявам много тежко,Не съм някоя п**** ама ме боли много за нея,разделихме се заради една интрига от близки хора,която аз позволих донякаде,но двамата сме близо 3 години,но стана-краят е почти сигурен.Как да го преживея това,дайте ми съвет-без любимата жена съм,без работа и на квартира с идващи разходи и наем.А тя ме държеше жив .Как да се задържа на пътя на живота.Сега слушам тази песен и незнам кой съм,къде съм,защо съм жив-http://vbox7.com/play:2c2f2ab0
Обичай ближния,ближи обичания!!!
Re: Незнам дали е за тук,но съм мъртъв вече
arkys написа:Знам че много хора са преживели раздяла с любимия човек,но аз го преживявам много тежко,Не съм някоя п**** ама ме боли много за нея,разделихме се заради една интрига от близки хора,която аз позволих донякаде,но двамата сме близо 3 години,но стана-краят е почти сигурен.Как да го преживея това,дайте ми съвет-без любимата жена съм,без работа и на квартира с идващи разходи и наем.А тя ме държеше жив .Как да се задържа на пътя на живота.Сега слушам тази песен и незнам кой съм,къде съм,защо съм жив-http://vbox7.com/play:2c2f2ab0
Земи се стегни бе братче.Кви са са тия сополи.Всеки е минал по тоя път.Виж поговорете като голями хора и ако мислите ,че не става кой от къде е.И да не се отчайваш напълно вземи още утре да търсиш работ.

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
-
намери си друга -така ще забравиш за раздялата
- македонец
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
като прво не слушаи балади!!!
Well I'm not braggin' babe so don't put me down
But I've got the fastest set of wheels in town
But I've got the fastest set of wheels in town
Re: -
много приятели ми дават този съвет,но съм страшно моногамен човек,а и 3-и годин немога да ги загърбя току така-като празна част от живота ми!!!................. няма как да стане да съм с друга:(White 1913 Power написа:намери си друга -така ще забравиш за раздялата
Последна промяна arkys на 10 Сеп 2009, 15:30, променена общо 2 пъти
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
GVT е прав.
Не си, ама баш като п**** се държиш.. Съвсем приятелски и добронамерено ти го казвам. Всеки е преживял такъв момент, а някои и по повече пъти. И както виждаш - живи сме, усмихваме се пак, и така... Погледни философски на нещата - животът е такъв - радост и болка се редуват постоянно. Сега си на дъното, утре ще дойде друга жена, ще си намериш работа, ще започнеш бизнес - всичко зависи от теб! Такива моменти трябва да те амбицират за промяна, а не да се тръшкаш.
Важно е да затвориш страницата, и да погледнеш напред, а не назад. И всичко ще се нареди.
Не си, ама баш като п**** се държиш.. Съвсем приятелски и добронамерено ти го казвам. Всеки е преживял такъв момент, а някои и по повече пъти. И както виждаш - живи сме, усмихваме се пак, и така... Погледни философски на нещата - животът е такъв - радост и болка се редуват постоянно. Сега си на дъното, утре ще дойде друга жена, ще си намериш работа, ще започнеш бизнес - всичко зависи от теб! Такива моменти трябва да те амбицират за промяна, а не да се тръшкаш.
Важно е да затвориш страницата, и да погледнеш напред, а не назад. И всичко ще се нареди.
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
-
последното изречение на AKCCELERATOR е ключът
Така е,знам,но болката е ужасна-много е силна любовта ми към нея.Тя е жената с главно Ж в живота ми,но аэ позволих да стане така и затова ме боли!!!!!!White 1913 Power написа:последното изречение на AKCCELERATOR е ключът
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
По-важното колегите са ти го казали.
Аз искам само да изгледаш едно 2 минутно клипче http://www.vbox7.com/play:9002d2db
Аз искам само да изгледаш едно 2 минутно клипче http://www.vbox7.com/play:9002d2db

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
arkys написа:много приятели ми дават този съвет,но съм страшно моногамен човек,а и 3-и годин немога да ги загърбя току така-като празна част от живота ми!!!.................незнам объркан съмWhite 1913 Power написа:намери си друга -така ще забравиш за раздялата
помисли по друг начин. ти не ги загърбваш като празна част от живота ти, от това време ще ти останат спомени и като цяло това те учи, че такива неща стават. приеми го като урок. поне аз така постъпвам.
X-citer написа:По-важното колегите са ти го казали.

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
мисля че всички коментари след този на X-citer са излишни 

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
недей се тръшка и рева, най-важното е да не се затваряш в себе си защото няма ад свършиш добре... излизай с приятели и се забавлявай малко по-малко ще ти е все тая... защото когато се усамотяваш и само го мислиш - най-много да си докараш я някоя язва, гастрит от нерви, да пропушиш ако не пушиш и да се пропиеш много лошо....
мойта ме скъса преди около 3 месеца и първите 2 седмици почти никакво ядене, яко цигари и водка - резултат - отслабнах с 5кг и гастрит.... а сега ако ме видиш... направих едно супер яко моренце с приятели... завързах много нови контакти, гаджета и сега ги въртя няколко докато някоя отново не ми грабне сърцето и си върнах и килата и да ти кажа честно - по-добре ми е.... не я забравяй - просто си кажи "имаше я, беше хубаво с нея, вече я няма, чакам следващата - гледам напред"
мойта ме скъса преди около 3 месеца и първите 2 седмици почти никакво ядене, яко цигари и водка - резултат - отслабнах с 5кг и гастрит.... а сега ако ме видиш... направих едно супер яко моренце с приятели... завързах много нови контакти, гаджета и сега ги въртя няколко докато някоя отново не ми грабне сърцето и си върнах и килата и да ти кажа честно - по-добре ми е.... не я забравяй - просто си кажи "имаше я, беше хубаво с нея, вече я няма, чакам следващата - гледам напред"
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Ако толкова държиш на нея направи всичко възможно за да си я върнеш.Сега може и да няма успех защото болката и е голяма и в нейните очи ти си виновен(само ти знаеш какво си направил),но времето лекува и може би по нататък тя ще ти прости.
Направи всичко възможно за да си я върнеш защото това може и да е "твоят" човек.
П.П сигурно е обаче,че намиране на работа ще ти помогне да се чувстваш по-добре и по-стойностен човек.
Направи всичко възможно за да си я върнеш защото това може и да е "твоят" човек.
П.П сигурно е обаче,че намиране на работа ще ти помогне да се чувстваш по-добре и по-стойностен човек.