Търся къде продават ароматизатори Areon Ken в София
Модератор: Общи модератори
Търся къде продават ароматизатори Areon Ken в София
Темата е напълно сериозна. Изгорил съм сигурно 20лв. бензин да обикалям из София да си търся такъв ароматизатор:
Areon Ken (вариантите са: Strawberry, Caramel & Nuts, Cherry, Lemon, Black Ice, Blackcurrant и Bubble Gum) Ето това им е уебсайта

Никъде няма, има само Gel can-четата, а те не ме радват. Иначе този Ken-a е нещо уникално. Аз бях отворил един с аромат на дъвка... много приятен аромат има.
Обиколил съм всякакви бензиностанции... OMV, EKO, LukOil, Shell, Petrol... никъде ги няма. Купих си моя преди 2 месеца някъде от Габрово от бензиностанция Rompetrol.
Ако мернете някъде да продават, моля кажете да отида да им изкупя стелажа
Само не ми казвайте да си взема Turtle, Victory или намсикви ароматизатори, търся конкретно този тип.
Areon Ken (вариантите са: Strawberry, Caramel & Nuts, Cherry, Lemon, Black Ice, Blackcurrant и Bubble Gum) Ето това им е уебсайта

Никъде няма, има само Gel can-четата, а те не ме радват. Иначе този Ken-a е нещо уникално. Аз бях отворил един с аромат на дъвка... много приятен аромат има.
Обиколил съм всякакви бензиностанции... OMV, EKO, LukOil, Shell, Petrol... никъде ги няма. Купих си моя преди 2 месеца някъде от Габрово от бензиностанция Rompetrol.
Ако мернете някъде да продават, моля кажете да отида да им изкупя стелажа

Само не ми казвайте да си взема Turtle, Victory или намсикви ароматизатори, търся конкретно този тип.
Последна промяна kdl на 26 Сеп 2009, 23:11, променена общо 1 път
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Re: Търся къде продават ароматизатори Areon Ken в София
e щом си го купил, от ромпетрол, пробваи и тука в някоя, те тия които продават ароматизатори са пътуващи търговци и си имат обекти, следователно, щом го е имало в една тяхна бензиностанция може да го има и в друга

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Пробвай тук:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Vlados написа:Пробвай тук:
Tо хубаво, знам че Balev ги правят, но колкото пъти съм пробвал да се свържа, никой не вдига телефона... супер измислена работа. А продуктът е страшен направо

Пак докато се разкарвах спрях на няколко места... хич не са и чували за него

speeder88 написа:e щом си го купил, от ромпетрол, пробваи и тука в някоя, те тия които продават ароматизатори са пътуващи търговци и си имат обекти, следователно, щом го е имало в една тяхна бензиностанция може да го има и в друга
точно ромпетрол си зареждат каквото искат като стоки

т.е. не е сигурно, че ще го има и в друга бензиностанция
- Deliriumz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 92' e36 318is
- Мечтае да кара: e46 330ci
Мисля че знам на едно място във Варна където ги има ще проверя ако има ще ти кажа дати пратя няколко 

Ако намериш, директно 3х(Bubble Gum)+1x(Cherry) ми пращаш по ЕконтDeliriumz написа:Мисля че знам на едно място във Варна където ги има ще проверя ако има ще ти кажа дати пратя няколко

Знам че се произвеждат във Варна, но явно им е супер куца дистрибуцията на Balev в България, за да не разпространяват най-добрия си продукт.
Хихи, мотивираш ме и аз да се оглеждам вече за такива. Ако намеря- запомних, 3 дъвка и 1 черешка

- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Мишел написа:Хихи, мотивираш ме и аз да се оглеждам вече за такива. Ако намеря- запомних, 3 дъвка и 1 черешка![]()
би ли била, така любезна да купиш повече, ако намериш!?

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
А това чудо какво представлява ? Щом не е гел?
Иначе Ареон продуктите се продават в ЛукОйл - там проверил ли си?
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
kriso85 написа:А това чудо какво представлява ? Щом не е гел?
Проверил съм... където видя LukOil спирам и никъде няма. Иначе какво представлява...

LizarD, нищо общо нямам с Ареон, даже ми идва да ги псувам здраво за куцата им дистрибуция. Абсурдното е, че намерих румънски онлайн магазин от където да ги купя, но в Бг, няма никой... Аз на мамалигарите една стотинка няма да дам

какво ще ги правите толкова много
иначе познавам по физиономия представителя на Ареон за района и ако го мерна ще го питам специално за тези как стои въпроса

иначе познавам по физиономия представителя на Ареон за района и ако го мерна ще го питам специално за тези как стои въпроса
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Ще чакаме.
Аз днес проверих на ЛукОйл и имат всичко друго , но не и от това чудо (даже не бяха и чували
)
Утре ще проверя в едно магазинче за авто-тунинг - там за първи път видях консервите на ареон (още докато бяха чисто нов продукт).

Аз днес проверих на ЛукОйл и имат всичко друго , но не и от това чудо (даже не бяха и чували

Утре ще проверя в едно магазинче за авто-тунинг - там за първи път видях консервите на ареон (още докато бяха чисто нов продукт).
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

Намерих в Technopolis до Kamor Auto по абсолютна случайност, докато си търсех кабели...
Имаше BubbleGum и Blackcurrant, че ги изкупих. Засега спирам търсенето
Ебаси, никога не съм очаквал, че там може да има.
Имаше BubbleGum и Blackcurrant, че ги изкупих. Засега спирам търсенето