!!!ОГЛЕЖДАИТЕ СЕ!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

!!!ОГЛЕЖДАИТЕ СЕ!!!

Мнение от ME4KY » 05 Окт 2009, 19:06

когато тръгвате назад ви моля ВИНАГИ да се оглеждате за хора наблизо или преминаващи зад вас..защото скоро щяха да ме блъснат така....минавам зад един ван и пИ4а си дава на харабия назад БЕЗ да му работят светлините за задна (видях 4е му светят стоповете ама бяло никаде немаше и си минах) и даже не се опита да спре ... щеше да си ме отнесе.....е ся преди малко едно дете (30-40 сантиметра) с БАЩА си които си е висок..и не знам как ТЪПИЯ БАКШО не го видя след като щеше да ги прегази ... ама буквално си бяха :wave: МОЛЯ ВИ ДА СЕ ОГЛЕЖДАТЕ ПРЕДИ ДА ТРЪГНЕТЕ НАЗАД
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Re: !!!ОГЛЕЖДАИТЕ СЕ!!!

Мнение от Next » 05 Окт 2009, 19:33

И на мен ми се е случвало така някой да тръгне назад когато аз съм зад колата, но си признавам и аз съм правил това когато има няко зад мен обаче се усещам на време и спирам
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325 tds Touring
Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >

Мнение от Любо /ba1_hu1/ » 05 Окт 2009, 20:32

То най-вероятно на всеки му се е случвало... И на мен ми се е случвало и то доста пъти.Случвало се е и кола пред мен да даде назад и между моята и неговата да минава пешеходец, та колегата го стисна малко, но нищо сериозно.Лошото е, че има и пешеходци, дето си даваш леко назад и претичват покрай теб.Или пък си пресича и въобще не се оглежда, но това вече е друга тема (не че и аз съм се оглеждал винаги на 100 процента :mhihi: ).. Та общо взето и пешеходци и шофьори да се оглеждат с една идея повече :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 92' e36 318is
Мечтае да кара: e46 330ci

Мнение от Deliriumz » 05 Окт 2009, 22:03

откакто един бакшиш се качи на бурдюра докато даваше назад и ме блъсна както си ходя по тротоара се оглеждам на 4 винаги когато видя някой да дава назад,а и аз гледам когато давам назад дасъм нащрек!

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 05 Окт 2009, 22:18

Мене са ме удрали така на паркинга на Метро , след това този които ме удари съм сигурен че при мисълта че иска да дава назад някои слиза да види дали има някои :yes:
ИзображениеИзображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 05 Окт 2009, 22:25

хахах... смешно че точно сега го написа това...

аз снощи се мятам в камиона, слагам на задна поглеждам камерата и виждам една голяма клепоуха глава ме гледа любопитно... сан бернара бил легнал отзад и като ме чул че паля се надигнал и... точно на фокус... :lol:

наистина е опасно... особено малки деца които не ги виждате дори и като погледнете... винаги едно на ум....
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 06 Окт 2009, 0:38

Ауу веднъж ми се е случвало.
Имаше паркирана кола зад мен, хем я видях...паля и дадох заден.. :mhihi:

Но за деца и хора, много се панирам и постоянно се оглеждам. Това ми е най-големя кошмар..

Малката Базука
Аватар
Кара: e46 e30

Мнение от bozukov_a » 06 Окт 2009, 18:09

krystal написа:Ауу веднъж ми се е случвало.
Имаше паркирана кола зад мен, хем я видях...паля и дадох заден.. :mhihi:

Но за деца и хора, много се панирам и постоянно се оглеждам. Това ми е най-големя кошмар..

В Сливен преди около година имаше смъртен случай с едно момче и камион.
Шофьора дава на зад без да види момчето а момчето е с гръб към камиона.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
Мечтае да кара: S50/52

Мнение от lubaka_320 » 06 Окт 2009, 20:39

Мене на скоро така ме подпря един микробус на
ЕВН.Точно спрях зад него и пича реши да потегли без да се огледа,па на всичкото отгоре и тръгна да налита на бой като слезе от буса :ranting:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: с усмивка.

Мнение от Axis » 06 Окт 2009, 21:16

Аз зареждам магазини и въртя с бус по около 100км. на ден само градско! Много кофти е при бусовете, че никога не можеш да си 100%сигурен, какво точно има зад теб. Понякога и в двете ти огледала да е чисто, пак може да има някой отзат! Затова като давам на зад винаги много вниматело и задължително пуснати авариините светлини! При по новите камиони и бусове "пищялката" като даваш на зад си е доста полезна!! :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 06 Окт 2009, 21:25

Axis написа:Аз зареждам магазини и въртя с бус по около 100км. на ден само градско! Много кофти е при бусовете, че никога не можеш да си 100%сигурен, какво точно има зад теб. Понякога и в двете ти огледала да е чисто, пак може да има някой отзат! Затова като давам на зад винаги много вниматело и задължително пуснати авариините светлини! При по новите камиони и бусове "пищялката" като даваш на зад си е доста полезна!! :yes:

Ти можеш да си купиш да пещи като си на задна. Монтираха се на фаровете. :roll: Пак помага до някаква степен.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ME4KY » 06 Окт 2009, 21:28

Toneloker написа:
Axis написа:Аз зареждам магазини и въртя с бус по около 100км. на ден само градско! Много кофти е при бусовете, че никога не можеш да си 100%сигурен, какво точно има зад теб. Понякога и в двете ти огледала да е чисто, пак може да има някой отзат! Затова като давам на зад винаги много вниматело и задължително пуснати авариините светлини! При по новите камиони и бусове "пищялката" като даваш на зад си е доста полезна!! :yes:

Ти можеш да си купиш да пещи като си на задна. Монтираха се на фаровете. :roll: Пак помага до някаква степен.

правопис4о..ама я кажи им на ората каде ги продават :dunno: нещо по специално има ли нема ли
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Toneloker » 06 Окт 2009, 21:30

ME4KY написа:
Toneloker написа:

правопис4о..ама я кажи им на ората каде ги продават :dunno: нещо по специално има ли нема ли

правопис4о? :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ME4KY » 06 Окт 2009, 21:32

Toneloker написа:
ME4KY написа:
Toneloker написа:

правопис4о? :roll:

клавиатурата ми е развалена ДА ПЕЩАТ ли се казва,....не знаех :mrgreen:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Toneloker » 06 Окт 2009, 21:35

Браво браво. :clap: :clap:

Защо ли си мислих, че се пише оглеждайте се?
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата