Тема за размисъл, равносметка и промяна?
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
Тема за размисъл, равносметка и промяна?
Ако случайно някой ме е изпреварил, трийте смело!
Училище на греха...
Източник:http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-10-02&article=295933
Кой от вас как се бори срещу това? Не какво мисли, а как се бори? Има ли резултати?
Училище на греха...
Източник:http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-10-02&article=295933
Кой от вас как се бори срещу това? Не какво мисли, а как се бори? Има ли резултати?

"... _ _ _ ..."
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Re: Тема за размисъл, равносметка и промяна?
точно мазния карбовски ще учи на морал
потънала държавичка сме си и тва е,кво да го дъвчим
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
павката написа:точно мазния карбовски ще учи на морал
Кое точно е грешно в изказването? Дали профаните в училище, които са от двете страни на чина, или пък репликата в карикатурата: "Брато, това с учене и бачкане не се купува" ? Или може би процентната статистика, показваща професиите в България и нивото в обществото на хората? Преди няколко години бях върл фен на Слави Трифонов, а когато излезе Отечествен фронт, го ненавиждах. Сега нещата се обърнаха - Карбовски вече не показва наркоманите, които са станали такива по тяхно желание, а показва окрадените жилища на англичаните в селата; Слави Трифонов пък, от своя страна ни казва, как Господин Доган, е един много мъдър човек. Все още съм фен на Дългия, но само на неговата част, която пее. Тук бих поставил една много интересна хилеща се емотиконка, но няма да го направя. Положението е плачевно!
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат

ME4KY написа::help: ами...аз не знам как няма турското знаме вместо логото на БТВ
Абе ся БТВ ви е виновно

ПС: Поста ми изразява лично мнение. Допълнение: Нямам нищо против турците, имам против тези, които насаждат етническа омраза.
- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
Хм, интересна ситуация...
Подканих за споделяне на действия и резултати, а не на "предъвквани" мнения, както каза някой по-горе...
Но броят им тук и почти изпадането от първа страница на подобни теми (темата за ПрЪвУписАт във форума също е опасно надолу...) са красноречиви показатели за ужасяващата реалност, за която става дума в статията..., пък била тя и с автор Карбовски.
Може би, защото предизвикателството е да видим гредите в собствените си очи, преди сламките в очите на другите.
Жалко.
П.П. Според правописа на БЪЛГАРСКИЯ (!) език, думата "телевизия" в множествено число НЕ може да завършва на "й", както и думите "мой", "стадий", "плазмодий" и др.. Това се учи до четвърти клас.

Подканих за споделяне на действия и резултати, а не на "предъвквани" мнения, както каза някой по-горе...
Но броят им тук и почти изпадането от първа страница на подобни теми (темата за ПрЪвУписАт във форума също е опасно надолу...) са красноречиви показатели за ужасяващата реалност, за която става дума в статията..., пък била тя и с автор Карбовски.
Може би, защото предизвикателството е да видим гредите в собствените си очи, преди сламките в очите на другите.
Жалко.
П.П. Според правописа на БЪЛГАРСКИЯ (!) език, думата "телевизия" в множествено число НЕ може да завършва на "й", както и думите "мой", "стадий", "плазмодий" и др.. Това се учи до четвърти клас.

"... _ _ _ ..."
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Tоя Карбовски не се умори да се прави на интересен
Нито има семейство, нито има деца, ама прозрял, че чуждите били тъпи.

Никой не мое ма връне на селу!
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
saleen написа:Tоя Карбовски не се умори да се прави на интересенНито има семейство, нито има деца, ама прозрял, че чуждите били тъпи.
За най-голямо съжаление смея да твърдя, че е точно така, както казват в статията. Майката на моята приятелка е детска учителка, и води забавачница. Детцата от 2-ри клас от Софийско училище, не могат да пишат изобщо (някои от тях де). Други едвам едвам го правят. Трети не могат да четат. Сега тя се е заела с тях и ги кара да смятат и да пишат и разправя, че има подобрение. Нямам наблюдение върху по-големите, но едва ли е нещо по-различно, като гледам как драскат във форума и си правя изводите. За жалост и аз не съм безгрешен в правописа, но се старая все повече.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
доокрасил е с черни краски описаното ,но в повечето неща е прав.
и не виждам защо трябва да има деца-признати ,за да може да види тези около него.
и не виждам защо трябва да има деца-признати ,за да може да види тези около него.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
последните ми 3-ма шефове не могат да пишат,единия скоро взе диплома за висшо
та младите ли да бъдат стока,като родителите им са пълни боклуци
та младите ли да бъдат стока,като родителите им са пълни боклуци
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
stozashto написа:Кой от вас как се бори срещу това? Не какво мисли, а как се бори? Има ли резултати?
Правописът няма нищо общо с образованието. Българите, като цяло, независимо, че имаме сравнително труден език, сме високограмотна нация.
И пак стигаме до родителите, които за мен имат основна грижа заедно с учителите да образоват децата.
Отдавна не ме впечатлява пренебрежението към професията на учителя, всъщност често си мисля, че е заслужено. Ако тази професия стане престижна, към нея ще се насочат качествени кадри, които ще произвеждат такива. Но за да стане престижна...нали знаете какво.

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Отново стил Карбовски-но в случая е прав.Всеки прави каквото си иска и както си иска.Всеки е недоволен от заплатата си и като го питаш какво можеш за повече пари той ти мълчи и гледа тъпо.А учениците,които вече са серийни убийци,изнасилвачи,наркомани и т.н. няма смисъл да се коментира,репортажите по телевизията са красноречиви 

- NIKE
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328iA
- Мечтае да кара: BMW 6 Gran Coupe
сега чух че по-малките ще учат до 10 клас
ама незнам кои набори
аз сега съм 11 клас и 100000% е сигурно че ще уча и 12 което е много добре

ама незнам кои набори
- Alex-BMW|e36
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW e36
NIKE написа:сега чух че по-малките ще учат до 10 клас![]()
ама незнам кои набори
Едва ли

А дечицата ни не могат да четат, трудно смятат, историята им е чужда, география се учи вече само на едно място - в Немската гимназия.
С това - не съм никак съгласен .
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2