Молба за даряване на кръв

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Молба за даряване на кръв

Мнение от 4efito8898 » 14 Дек 2009, 19:45

Здравейте колеги, на бащта ми му предстои операция за байпас на сърцето в болница Токуда, но се нуждаем от 2-ма кръводарители , без значение от кръвната група, но да са с резус отрицателен фактор.Ако има желаещи, става дума за сряда сутринта тази седмица, между 8 и 10 сутринта в центъра по кръводаряване в София, който е съгласен, ще се разберем за някаква сума, 50 - 100 лева, но да знам че ще имам 2 човека, а не да ходя там и да търся отпред кибиците и да се разправям с тях, мерси предварително.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Re: Молба за даряване на кръв

Мнение от (bubsa) » 14 Дек 2009, 19:57

Аз дарявах преди 1 месец и мисля че няма да ми позволят до 6 месеца да давам пак,иначе бих помогнал.
Тези отпред ще се съгласят,но на мен ми искаха 150-200лв :censored:
Гледай хората които ще доидат с тебе да не са болни и да нямат татуси правени 6-7 месеца назад и да не пият лекарства,че аз не знаех и бях взел дваме приятели които не ставаха.
Успех колега,срамота ще е някои да ти вземе пари за услугата,а и е полезно човек да дава кръв през известно време.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f80 M3 Competition Package
Мечтае да кара: M6 GC

Мнение от stasko5 » 14 Дек 2009, 19:58

Къде се намира този център по кръводарение?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 14 Дек 2009, 19:59

stasko5 написа:Къде се намира този център по кръводарение?

Близо до Централна Гара.

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 14 Дек 2009, 20:01

(bubsa) написа:Аз дарявах преди 1 месец и мисля че няма да ми позволят до 6 месеца да давам пак,иначе бих помогнал.
Гледай хората които ще доидат с тебе да не са болни и да нямат татуси правени 6-7 месеца назад и да не пият лекарства,че аз не знаех и бях взел дваме приятели които не ставаха.
Успех колега,срамота ще е някои да ти вземе пари за услугата,а и е полезно човек да дава кръв през известно време.

абе няма значение преди колко време си давал кръв :!: :!: :!: на един приятел майка му беше болна от рак (почина :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: ) и през няколко дена ходеше да дава кръв :!: :!: :!: :!: :!: ако имаш желание да помогнеш на човека отивай
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 14 Дек 2009, 20:03

ME4KY написа:
(bubsa) написа:Аз дарявах преди 1 месец и мисля че няма да ми позволят до 6 месеца да давам пак,иначе бих помогнал.

абе няма значение преди колко време си давал кръв :!: :!: :!: на един приятел майка му беше болна от рак (почина :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: ) и през няколко дена ходеше да дава кръв :!: :!: :!: :!: :!: ако имаш желание да помогнеш на човека отивай

Не се изказвай неподготвен :idea:

Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 14 Дек 2009, 20:03

ME4KY написа:абе няма значение преди колко време си давал кръв :!: :!: :!: на един приятел майка му беше болна от рак (почина :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: ) и през няколко дена ходеше да дава кръв :!: :!: :!: :!: :!: ако имаш желание да помогнеш на човека отивай

Алоо алоо...нинджа... по-спокойно ако обичаш :idea:

Аз нямам спомен каква точно ми е кръвната група дали 0+ или 0- но съм сигурен,че мога да дарявам на всички кръв..така че провери пак и ако мога да бъда полезен,сигнализирай ми
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Потребител
Аватар

Мнение от 4efito8898 » 14 Дек 2009, 20:13

Центъра по кръводаряване е зад хотел Принцес зад бившата автогара, в смисъл преди да я преместят, та аз ще съм там в сряда в 8 сутринта, единственото условие е кръводаряващия да е с резус отрицателен фактор, за да може са свършим до 9 - 10, понеже баща ми го приемат в 10 в Токуда

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 14 Дек 2009, 20:30

С нулевата можеш да даваш на всичко, но да получаваш само от нулева.

И не може да даваш кръв когато си щеш. то това да не ти е лимонада та да си я наливаш от бутилка? Или ще даваш през няколко дена кръв и ще ходиш бел като чаршаф пък накрая туко виж си умреш от липса на кръв :mhihi:
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 14 Дек 2009, 20:45

Дори няма значение кой каква кръвна група е при даряването. В отделението по този начин просто си запълват запасите. Малко е кофти, но са се видели принудени да подхождат така, за да имат кръв.
Ако си дарявал кръв, мисля че също беше или 3 или 6 месеца... Нещо такова ми казаха като възстановителен период. Иначе количеството на хемоглобин в кръвта е ниско и ще ти откажат... Това не е субективна преценка. Преди даряването на кръв ти правят бързо изследване дали качеството е добро.

Успех, дано не се наложи да се осланяш на мангалите отпред.
---
ME4KY пак е влязъл във фаза нещо. Успокой се бе момче, като искаш да привлечеш внимание, почети малко, образовай се и после пиши във форумите щом те влече, а не в обратния ред!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 14 Дек 2009, 21:30

liloff написа:Дори няма значение кой каква кръвна група е при даряването. В отделението по този начин просто си запълват запасите. Малко е кофти, но са се видели принудени да подхождат така, за да имат кръв.!

Точно така е! :yes:
Успех!

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 14 Дек 2009, 23:43

Колега,0885721222 това ми е номера, обадисе утре привечер да се разберем за Сряда. Пари не искм, искам да помогна, нулева съм, но все не я помня положителнаили отрицателна, но мисля няма да епроблем, защото те взимат каквотоим се предложи и си дават кавото им се търси. :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от e36_Fanatik » 14 Дек 2009, 23:58

ME4KY написа:

По-голяма простотия не съм чувал, когато няма какво да кажеш по-добре замълчи.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 15 Дек 2009, 1:09

sonny написа:Колега,0885721222 това ми е номера, обадисе утре привечер да се разберем за Сряда. Пари не искм, искам да помогна, нулева съм, но все не я помня положителнаили отрицателна, но мисля няма да епроблем, защото те взимат каквотоим се предложи и си дават кавото им се търси. :D

Аз нямам идея ква съм ама ако се разберете нещо за сряда ме бройте и мен, ще дойда да ми я видят ква е и ако става ще дам и аз.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 1.9., `99
Мечтае да кара: Touring
Детайли за колата: Kompact

Мнение от gele76 » 15 Дек 2009, 2:20

4efito8898 написа:Здравейте колеги, на бащта ми му предстои операция за байпас на сърцето в болница Токуда, но се нуждаем от 2-ма кръводарители , без значение от кръвната група, но да са с резус отрицателен фактор.Ако има желаещи, става дума за сряда сутринта тази седмица, между 8 и 10 сутринта в центъра по кръводаряване в София, който е съгласен, ще се разберем за някаква сума, 50 - 100 лева, но да знам че ще имам 2 човека, а не да ходя там и да търся отпред кибиците и да се разправям с тях, мерси предварително.

Не можем ли да дадем кръв в Токуда? И аз пари НЕ искам :idea:
Последна промяна gele76 на 17 Дек 2009, 1:45, променена общо 1 път
Изображение
Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...

http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4

Следваща

Назад към Извън Темата