Помогнете в избора на автомобил
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- arkadas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-90
Помогнете в избора на автомобил
Привет приятели. Дългогодишен фен и потребител съм на марката БМВ, но сега пред мен стои дилемата за закупуване на нов автомобил, като секолебая между три SUV-а (Х1, Субару Форестър и Хонда CR-V) и Мерцедес С. Все още не съм решил бензинов или дизелов да бъде моторът. Без да желая да предизвиквам нова полемика искам само конкретни обективни съвети от хора, които имат реални впечатления от посочените автомобили. Благодаря предварително.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Re: Помогнете в избора на автомобил
Подфорум за Х-серия БМВ
За другите автомобили едва ли тук ще получиш инфо .... все пак е БМВ Форум
За другите автомобили едва ли тук ще получиш инфо .... все пак е БМВ Форум
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
Хонда CR-V или Мерцедес С
Според мен трябва да се колебаеш между X1 и C... освен ако голям фактор не са и парите...
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
ако клониш към Субаруто пък направо го заобиколи и виж Land Rover Freelander 

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Аз при този избор бих взел Х1-то.
Така както си дал само тази информация много важни фактори остават неизвестни. Какъв ти е стила на шофиране, колко км. годишно? Къде ги правиш, градско, извън градско, магистрали? Колко извън пътя мислиш да излизаш? Сигурно пропускам още...
Така както си дал само тази информация много важни фактори остават неизвестни. Какъв ти е стила на шофиране, колко км. годишно? Къде ги правиш, градско, извън градско, магистрали? Колко извън пътя мислиш да излизаш? Сигурно пропускам още...
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
NeoPrint написа:Аз при този избор бих взел Х1-то.
Без да напишеш това никакви смислени съвети не можеш да получиш

CR-Vто го изключвам от класацията, не ми се вписва, Форестъра чувам добри отзиви, от бензиновия агрегат, Х1 за мен ги бие по всеки критерии (еми БМВист съм), интересно предложение е Фрилендъра... Според мен най-отгоре са именно Х1 и Фрилендъра.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Bavarcho написа:NeoPrint написа:Аз при този избор бих взел Х1-то.
Без да напишеш това никакви смислени съвети не можеш да получиш![]()
CR-Vто го изключвам от класацията, не ми се вписва, Форестъра чувам добри отзиви, от бензиновия агрегат, Х1 за мен ги бие по всеки критерии (еми БМВист съм), интересно предложение е Фрилендъра... Според мен най-отгоре са именно Х1 и Фрилендъра.
От изброените Х1 е безспорен лидер - най-нов , най-красив , с най-добрите двигатели ... дизелови . Форестъра има страшен турбо боксер , но си е бензин и лапа здраво , а за СУВ като че ли дизела е най-доброто задвижване . . . Фриилендъра казват , че е с най-добри офруод качества , но е далеч от елегантонстта и красотата на Х1 ...
Единствената релана конкуренция на BMW Х1 е Ауди А4 Олроуд http://audi.bg/bilder_popup.php?id=1868 ... er_modelle .
Последна промяна acho.rs на 02 Яну 2010, 13:25, променена общо 1 път
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
При варианта Х1-бензин, нямаш особено богат избор на двигатели. Виж дизели има няколко. А естествено, че аз бих предпочел него...както и всяко друго БМВ 

BMW only!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Извинявам се за мнението си по-горе - бях объркал данните за А4 Олроуд - предлага се само с един бензинов 2.0 ТФСИ 211 кс и два дизелови двигателя 2.0ТДИ и 3.0 ТДИ - цената е доста солена 77 бона за 2.0тди , 84 хилки за 2.0 ТФСИ и почти 100 за 3.0 ТДИ - включва страшно много неща като сериина екстра , но пак е много скъпо ... Не знам автора с какви финанси разполога ...
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
acho.rs написа:Извинявам се за мнението си по-горе - бях объркал данните за А4 Олроуд - предлага се само с един бензинов 2.0 ТФСИ 211 кс и два дизелови двигателя 2.0ТДИ и 3.0 ТДИ - цената е доста солена 77 бона за 2.0тди , 84 хилки за 2.0 ТФСИ и почти 100 за 3.0 ТДИ - включва страшно много неща като сериина екстра , но пак е много скъпо ... Не знам автора с какви финанси разполога ...

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Фрилендера е наистина мн добро джипче добри дизелови двигатели с подходящ автоматик има излъчване и престиж в СУВ сегмента
интериора е стилен , рядкост са
Но наистина Х1 е най

интериора е стилен , рядкост са
Но наистина Х1 е най

- Бимбо
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320i E46,Е30+М50b25(stroke)
- Мечтае да кара: M3 Е92 DCT,М5 2011 F10
- Детайли за колата: Спортно окачване FK High Sport M3(Coilover-реголируемо),спортна генерация на 63мм+спортни резонатори,плетен спортен колектор,иридиеви свещи Denso Iridium IK20,шорт шифтър на ACT,сменен дросел,cold air intake-K&N,олекотени жданти R15(магнезиеви)BMW/4.5кг(с гума 12.2кг).Горивен регулатор JDM(SARD).Горивна мопма от Ауди(7.0bar.)с армирани горивни маркучи.Частично олекотяване,Recaro 9.8кг(състезателна седалка),крайно тегло с 15л бензин(1288кг),разпънки(реголируеми-HKS),полу-сликове ADVAN A032R
На панаира в Пловдив карах Х1 на тест 2.3 дизел,с всички екстри!!!!!!!!!!!!Незнам какво да ти кажа освен едно-"Х-драйв и всички останали" щом става въпрос за SUV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Напоследък доста хвалят Х1, заедно с Тигуана
Но пък Мерцедес си е Мерцедес
Но определено не взимай Jeep! Имам опит с Гранд Чероки и не са много добри като качество на интериора

Но пък Мерцедес си е Мерцедес

Но определено не взимай Jeep! Имам опит с Гранд Чероки и не са много добри като качество на интериора

- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2