Дайте мнение за водоструйка за собствено ползване!
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Дайте мнение за водоструйка за собствено ползване!
Здравейте БМВ ентусиасти!
Решил съм да си вземам водоструйка за собствено ползване, за 4 автомобила ще си мия и евентуално джипката на един приятел да пръскаме след офроад. ще съм благодарен, ако споделите от коя марка, модел сте доволни и не са се оказали след 5-6месеца поредния боклук.

Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: Дайте мнение за водоструйка за собствено ползване!
KARCHER с метален компресор - около 400 лева е, но бая пръскане е видяла.
Последна промяна Zagy на 22 Фев 2010, 16:01, променена общо 1 път
Si non confectus, non reficiat.
Karcher определено са добри. Не помня в нас с кой точно модел сме, но вече 4 или 5 години се държи перфектно.
Пък и по автомивките гледам, че масово такива ползват.
Пък и по автомивките гледам, че масово такива ползват.

KARCHER
130лв в метро ,няма смисъл от по голяма,да не си автомивка 

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
БУДГЕТ си взех аз преди година с металем компредор за 120лв от Практикет,като се съберем на село в неделя и става като мивка и не е спряла да работи;доволен съм.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Колега бих ти препоръчал да избегнеш тия от метро за по 150лв, ако ще пръскаш много. Моторчетата им се скапват, лично съм видял малък склад с бракувани такива.
Аз си взех водоструйката от представителството на Керхер за 1300лв и ми подариха и 10л концентрат за колата. Миеме често две коли и АТВ, още един куп неща по къщата, мойта беше промоция с някакъв спецялен накрайник, дето прави камък и мрамора в нас като нов. И повърхностна ръжда съм свалял с него. Водоструйката няма мърдане, хем понякога навънка седи. Така, че ти си прецени мен ме посъветваха хора които се занимават професионално да не си взимам менте,но има и хора които не са се оплаквали и от евтините
Аз си взех водоструйката от представителството на Керхер за 1300лв и ми подариха и 10л концентрат за колата. Миеме често две коли и АТВ, още един куп неща по къщата, мойта беше промоция с някакъв спецялен накрайник, дето прави камък и мрамора в нас като нов. И повърхностна ръжда съм свалял с него. Водоструйката няма мърдане, хем понякога навънка седи. Така, че ти си прецени мен ме посъветваха хора които се занимават професионално да не си взимам менте,но има и хора които не са се оплаквали и от евтините
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Мене ми подариха KÄRCHER но нещо се попрецаква, не че не бачка съвсем. Поне гледай да има вграден резервоар за преперата.
Има едни Бош-чета, 150-160 лв, до 40 градуса температура, не са лоши. Едно такова го мъчим от известно време на един обект и няма грижи. Сега гледам се разхожда из плаца една пароструйка на Керхер, ще видим дали става.
Аз имам бош от ония евтините, първата се прецака за две миения(дали имаше и толкова). Смяниха я с друга, като взеха полвината приставки, че вече нямало такива модели и не се давали. Попринциш става, маркуча е някакъв супер къс и трябва постоянно да я местиш. Като цяло не знам другите колко са свет, но не вземай bosch.
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
vladuicho написа:KARCHER130лв в метро ,няма смисъл от по голяма,да не си автомивка

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- blackrider
- младши ентусиаст
-
и аз съм замислил да си купувам водостройка.Гледах тези в Практикер за по 100-150лв,но мисля да е поне 130 бара. Тези там са макс 110 бара. Ще бъде Керчер или по-евтин клас ,но същи параметри имат в Авиатранс -Лавор уош. Не искам след 5 измивания да търча до сервиза! Все пак имаме 4 автомобила,а и аз какъвто съм манияк на тема миене.........
Темата е интересна! Няма ли още колеги ползващи водоструйки ,не професионални от по 1000 лв и нагоре!

- dmblagoev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 320d, F21 120xd
titto написа:vladuicho написа:KARCHER130лв в метро ,няма смисъл от по голяма,да не си автомивка
един глас "ЗА" и от мен.Първата я взех преди 5 години,още първия месец минах с колата през нея,на следващия месец замръзна,на следващия пак

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
аз имам бош и съм супер доволен от нея. вече 3 години- всяка седмица- миенене пада! единствено към нея съм си купил пянообразуващ пистолет, че оригиналния е некво диво недоразумение.
иначе гледай да е с метална помпа и да е с високо налягане на струята. под 400 лева за водоструйка- няма да те оправят. керхер също са мн добри, но мисля че те са с пластмасова помпа
иначе гледай да е с метална помпа и да е с високо налягане на струята. под 400 лева за водоструйка- няма да те оправят. керхер също са мн добри, но мисля че те са с пластмасова помпа
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- kozela
- младши ентусиаст
-
- Кара: лоша F30-ка
Аз имам Black & Decker с 140 бара и работи перфектно вече две години и половина, като се има предвид, че се мият поне 3 коли, всяка седмица, една след друга 

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Колега от две години ползвам водотруйка на Керхер и съм много доволен-чистя две коли и мотор със нея и до сега не е отказвала!
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2