Откраднати джанти
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Откраднати джанти
Това са джантите

5толъчките са 15ки марка cetef другите са 16ки и тая счупената е поправена
Aко някой ги мерне някъде на някоя кола да звъни веднага 0888 833 692 ще има възнаграждение особено ако набарам крадеца!

5толъчките са 15ки марка cetef другите са 16ки и тая счупената е поправена
Aко някой ги мерне някъде на някоя кола да звъни веднага 0888 833 692 ще има възнаграждение особено ако набарам крадеца!
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
- malkiq utd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46
- Мечтае да кара: x6
Re: Откраднати джанти
Джантите ги намерих на битака в Орландовци викнах куките и са са в районното, на мангала сам у записал номера на таксито и некав адрес и ще му стане доста тежко малко да поотмине всичко
250 лева ми вика аз му викам 230 не може ли и той вика ок викам е са ми носат парите и ги зимам аххахаха и идват куките хаахахах
250 лева ми вика аз му викам 230 не може ли и той вика ок викам е са ми носат парите и ги зимам аххахаха и идват куките хаахахах

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
на куките им казах че имам поне 7 човека които могат да го потвърдят знам всичките белези на джантите и отделно имам снимки с коалта с мойте джанти и преди да ги правят и след като са ги оправили и така
А тоя манагал акто забегна и тоя полицая вика на манагалката имаш ли претенции кам джантите или ги връщаш доброволно и тая вика а щом момчето казва че са негови да си ги визма сами си вакраха автогол.... те изчезнаха през нощта тоя мангала разправя че ги купил през деня

А тоя манагал акто забегна и тоя полицая вика на манагалката имаш ли претенции кам джантите или ги връщаш доброволно и тая вика а щом момчето казва че са негови да си ги визма сами си вакраха автогол.... те изчезнаха през нощта тоя мангала разправя че ги купил през деня
ms написа:А мангала как доказва, че са негови
е то по тая логика, ходи при някоя бабичка която продава цветя и й ги конфискувай, защото неможе да докаже че са нейни

www.bmwпрофесори-bg.net
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
тоя мангала сега го причакай някъде с 2-3 твои авери и друг път да не пипа 

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
евалата стана ми готино
я разкажи куките мотаха ли те много по телефона ?

bedrock city racing
Значи ако изпаднете в беда забравете за 166 просто 15 мин никой не дига,директно на 112 звънете,2ри чаках ги 30 мин имах чувството че ще успеее да ги продаде.... направо незнам звана на 112 от там ме хварлят на 2ро от 2ро на 9то защото са откраднати в люлин от 9то в 5то защото в момента са на битака, и тея от 5-то дойдоха на 15та ми нута ма зачезнаха без да званнат и дойдоха след 10 мин..
Много ясно че ще го изчакам има да намирам още 1на джанта

и 1ни ключета цетаформ,да не говорим че от преди ми липвса от г60 всмукателен колектор изпусактелен от турбо дизел и дросел от кр всичко ще си каже,само че джантата 99% я е варнал на 2рични,като за начало тука сам приготвил 1 уред дето реже пластмасови траби за ВиК мисал да почна от Средния пръст или от Палеца само да поотмине направо всичко ще си каже, дебии и мангасарите нещастни направо толко сам им набрал,доакто го пазарех едвам се сдаржах да не го самжа целия треперех такав адреналин имаше,ма после срещу целия битак щеше да е тежко за тва викам малко по малко и без тва издаваме обекта след 1 месец да дойде да ме тарси хахахаха
ще го унищожа
Много ясно че ще го изчакам има да намирам още 1на джанта

и 1ни ключета цетаформ,да не говорим че от преди ми липвса от г60 всмукателен колектор изпусактелен от турбо дизел и дросел от кр всичко ще си каже,само че джантата 99% я е варнал на 2рични,като за начало тука сам приготвил 1 уред дето реже пластмасови траби за ВиК мисал да почна от Средния пръст или от Палеца само да поотмине направо всичко ще си каже, дебии и мангасарите нещастни направо толко сам им набрал,доакто го пазарех едвам се сдаржах да не го самжа целия треперех такав адреналин имаше,ма после срещу целия битак щеше да е тежко за тва викам малко по малко и без тва издаваме обекта след 1 месец да дойде да ме тарси хахахаха

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Късмет си извадил, че си ги намерил!
Какво стана в крайна сметка, прибраха джантаците в районното, или ти ги върнаха?Не те ли караха да докажеш, че са твои някакси, че и аз мога да доведа 7 човека и да кажат, че на комшията джантите от 335-цата са мои...!?
Какво стана в крайна сметка, прибраха джантаците в районното, или ти ги върнаха?Не те ли караха да докажеш, че са твои някакси, че и аз мога да доведа 7 човека и да кажат, че на комшията джантите от 335-цата са мои...!?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
на 6ти трябва да отида до там да вида при кой ще ми пуснат преписката,и тогава ще си занеса снимки на джантите не мисла че всеки може да извади снимка на джантата е ткаа както е счупена и да е снимана преди да бъде ремонтирана,и да видиме прокурора дали ще ми ги освободи как и да е и без тва немам апри са да ги боядисвам така че не ми треет толко 

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
snickers_ написа:на 6ти трябва да отида до там да вида при кой ще ми пуснат преписката,и тогава ще си занеса снимки на джантите не мисла че всеки може да извади снимка на джантата е ткаа както е счупена и да е снимана преди да бъде ремонтирана,и да видиме прокурора дали ще ми ги освободи как и да е и без тва немам апри са да ги боядисвам така че не ми треет толко

Успех!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2