Къде е мъжката гордост?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318 is
Мечтае да кара: M6

Къде е мъжката гордост?

Мнение от chalafa » 17 Апр 2010, 22:26

момчета повдигам тази тема защото се удивявам с всеки изминал ден.какво става с вас?защо когото казвате "ДА" след това не го покривате,а се излагате като П..ки. :confused: ето защо ще ни се смеят по цивилизованите страни защото правим както се казва циганска работа(с това не се обращам лично към малцинствата).дръжте си на думата за да ви уважават хората.да вземем да се позамислим малкоза това.все пак сме с яйца между краката а не с "НЕЯ".

повдигнах въпроса защото вече не издържах ,когато днес пуснах комп.и видях че имам няколко лични от хора с които ,както аз си мислех може да с е има работа,като прочетох неиздържах.не искам никого да засегна лично.просто искам да подчертая че ,и в такива трудни времене трябва да си си оставаме мъжки момчета а да не бягаме като .....

все пак някой може да не мее разбрал ще поясня.

накратко-----запазихси някой неща от 3 човека едновременно,съобщих че не съм в българия и че ще се върна след няклоко дена,те конкретно ми казаха ДА ДОБРЕ ЗАПАЗВАМЕ ТИ,събрах от тукашните момчета пари ,защото не всичко щеше да е за мен,и тръгнах за българия.престигам ,пиша на нашите колеги тука да им кажа ,че в този понеделник ще се свържа с тях за да се разберем как ще получа всичко,а те ми казват извинява обаче всичко продадохме.защото някви хора били дошли до тях с пари на ръка и той дал всичко.е кажете сега това нее ли несериозна работаюкакво щеше да стане ако беше ми ги продал в понеделник? нищо.с 40 -50 лева по богат и по беден няма никой да стне ама ще си останеш ПИЧ в очите на хората а не .....(не ми се повтаря))
Има само два вида коли, BMW и всички останали .

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Re: Къде е мъжката гордост?

Мнение от BMWPetar » 17 Апр 2010, 22:45

Абсолютно... Един мъж трябва да си държи на думата, иначе се превръща в...другата крайност
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 17 Апр 2010, 22:48

chalafa написа:момчета повдигам тази тема защото се удивявам с всеки изминал ден.какво става с вас?защо когото казвате "ДА" след това не го покривате,а се излагате като П..ки. :confused: ето защо ще ни се смеят по цивилизованите страни защото правим както се казва циганска работа(с това не се обращам лично към малцинствата).дръжте си на думата за да ви уважават хората.да вземем да се позамислим малкоза това.все пак сме с яйца между краката а не с "НЕЯ".

повдигнах въпроса защото вече не издържах ,когато днес пуснах комп.и видях че имам няколко лични от хора с които ,както аз си мислех може да с е има работа,като прочетох неиздържах.не искам никого да засегна лично.просто искам да подчертая че ,и в такива трудни времене трябва да си си оставаме мъжки момчета а да не бягаме като .....

накратко-----запазихси някой неща от 3 човека едновременно,съобщих че не съм в българия и че ще се върна след няклоко дена,те конкретно ми казаха ДА ДОБРЕ ЗАПАЗВАМЕ ТИ,събрах от тукашните момчета пари ,защото не всичко щеше да е за мен,и тръгнах за българия.престигам ,пиша на нашите колеги тука да им кажа ,че в този понеделник ще се свържа с тях за да се разберем как ще получа всичко,а те ми казват извинява обаче всичко продадохме.защото някви хора били дошли до тях с пари на ръка и той дал всичко.е кажете сега това нее ли несериозна работаюкакво щеше да стане ако беше ми ги продал в понеделник? нищо.с 40 -50 лева по богат и по беден няма никой да стне ама ще си останеш ПИЧ в очите на хората а не .....(не ми се повтаря))

Колега,от къде сииначе(страна)?

ентусиаст
Аватар
Кара: настрани
Мечтае да кара: M3 Power
Детайли за колата: BMW E36 320 coupe

Мнение от stef4o_BMW » 17 Апр 2010, 22:56

Точно така,прав си
Но има и едно Но
ако ти не си дойдеш и идеш да вземеш нещата,може никой да не ги иска после и тоя човек тря се чуди кво да прави,дошли са дали са му пари и ги е дал.Поне на мен ми се е случвало такива работи и става много кофти ситуация,да чакаш дни след уговорката и да тря да звънкаш ти за да питаш кво стаа, а те да се офлянкат като пу..и
Така че не се впрягай,живота е прикалено суров,зада си докарваме и допълнителни нерви :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ___B___M___W___ » 17 Апр 2010, 22:58

доста често срещана практика просто не си патил

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 17 Апр 2010, 22:59

Е.Димитров написа:
chalafa написа:момчета повдигам тази тема защото се удивявам с всеки изминал ден.какво става с вас?защо когото казвате "ДА" след това не го покривате,а се излагате като П..ки. :confused: ето защо ще ни се смеят по цивилизованите страни защото правим както се казва циганска работа(с това не се обращам лично към малцинствата).дръжте си на думата за да ви уважават хората.да вземем да се позамислим малкоза това.все пак сме с яйца между краката а не с "НЕЯ".

Колега,от къде сииначе(страна)?

кво значение има :dunno: , мъжката дума си е мъжка дума и в Англия и в Сомалия и на островите Хук в тихия оккеан
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 17 Апр 2010, 23:01

Колега...не се ядосвай...
Разбирам много добро какво имаш в предвид - аз така за 10 минути кола изпуснах...хем беше "запазена" :no:

Искам да ти кажа и друго - в този форум има Мъже, чиято Мъжка Дума е по-силна от всичко - казват и знаеш, че е закон! (повярвай ми - убедил съм се в това!) ... тегли една майна на ум и ... Keep Walking... :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 17 Апр 2010, 23:04

Абе за свободния пазар, няма такова нещо като - запазил...Кофти, но факт! ;) Ако продавам нещо и ми се обади и най-точния пич на Земята, но от другя край на света и го запази, а след два часа дойде Мунчо с алеко в ръчичка - той ще бъде огрян, защото виждам сигурен алеко в него! 8) Пък нека съм путьо! Путьо ама с алеко!

Не съм го правил този номер, правили са ми го, и след като попсувам малко, седна помисля и видя, че те са прави за себе си!
Без страх, без спирачка!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от chalafa » 17 Апр 2010, 23:07

аз съм от най-хубавата страна :bgflag: само ,че в последно време ългарите правят така ,че хората по света остават с не много положителни впечатления от нас :roll: .конкретно говоря за русия,там живея вече 7-ма година :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 17 Апр 2010, 23:09

Попитах го пича от къде е от интерес,аз един ден се обаждам по телефона на фирма "мегатрон"и запазвамедин ван(крайслер вояджер 2002 г.) като казвам че пращам човек с капаро защото съм в провинцията,докато дойде човека те го били продали...Българска действителност

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от chalafa » 17 Апр 2010, 23:13

Dimitroff написа:Колега...не се ядосвай...
Разбирам много добро какво имаш в предвид - аз така за 10 минути кола изпуснах...хем беше "запазена" :no:

Искам да ти кажа и друго - в този форум има Мъже, чиято Мъжка Дума е по-силна от всичко - казват и знаеш, че е закон! (повярвай ми - убедил съм се в това!) ... тегли една майна на ум и ... Keep Walking... :yes:

:yes: знам има такива момчета.това го написах за да го видят всички тези които са постъпили така _____вий си знаете кои сте ,и след това какви сте :lalala: _______

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 17 Апр 2010, 23:14

Малко останаха,истинските мъжки момчета и приятели...за жалост..
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 17 Апр 2010, 23:40

И аз съм изпускал така кола и то не в България, а в Германия. Уж беше запазена, няма проблеми. После някой да дойде да ми обяснява колко "коректни" били германците. За жалост при вида на парите повечето хора спират да разсъждават за всичко останало. И не мисля, че националността има някакво значение тук. Просто така е устроен човека или поне една доста голяма част от хората. ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от chalafa » 17 Апр 2010, 23:54

MatriX_Fucked написа:Абе за свободния пазар, няма такова нещо като - запазил...Кофти, но факт! ;) Ако продавам нещо и ми се обади и най-точния пич на Земята, но от другя край на света и го запази, а след два часа дойде Мунчо с алеко в ръчичка - той ще бъде огрян, защото виждам сигурен алеко в него! 8) Пък нека съм путьо! Путьо ама с алеко!

Не съм го правил този номер, правили са ми го, и след като попсувам малко, седна помисля и видя, че те са прави за себе си!

значи ти ще кажеш на хората ---добре ще оставя за теб ако до едикаква си дата не го вземеш го продавам-----а на следващия ден някой като дойде и ти поразмаха парите пред очите ти ще продадеш стоката.

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 18 Апр 2010, 2:59

Точен отговор:–Който дойде първи с парите,печели.

Това е отговора,неможе да прецениш някои дали е сериозен по тела,затова си му кажи какво е полужението,и да няма сърдити.
Вида на КЕШ променя всичко!!! :bchug:
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

Следваща

Назад към Извън Темата