резултат алкохолна проба?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

резултат алкохолна проба?

Мнение от TheKiller » 19 Апр 2010, 13:47

Къде и как може да се разбере резултата от взетата кръвна проба за алкохол в София?
/// 6>4
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Re: резултат алкохолна проба?

Мнение от cod-cdbp » 19 Апр 2010, 14:39

TheKiller написа:Къде и как може да се разбере резултата от взетата кръвна проба за алкохол в София?

В КАТ като се разправяш
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 725 Е-38

Мнение от ИЛИЯН » 19 Апр 2010, 14:50

Мисля ,че ти идва по пощата. Поне преди 10г. беше така.
Няма грозни жени, има трезви мъже!

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 19 Апр 2010, 19:20

Там, от където са ти писали акта, т.е. ако са ти го писали служители на Х-то районно, можеш да провериш в звено КАТ към Х-то районно след около седмица. Иначе пробите се правят в Окръжна болница и ВМА, зависи къде си дал кръв.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 19 Апр 2010, 21:03

Vlados написа:Иначе пробите се правят в Окръжна болница и ВМА, зависи къде си дал кръв.

И в първа градска също.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TheKiller » 19 Апр 2010, 21:17

В първа градска беше... страшни глупаци :evil: :evil: :evil: И бяха катаджии :roll:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 19 Апр 2010, 21:26

Колега ще ти кажа как става в Пловдив,и от там действаи по същите стъпки.

Намираш къде е лабораторията за изследване на кръвтта,отиваш там и си искаш пробата,лаборантите ти казват колко промила е,запечатват ти я,в плик и с го занасяш собственоръчно до участъка в който ти е книжката,и с плика при началника,там културно и внимателно с него си правите мухабед,и ти връща книжката,ако го изнервиш има право да ти я задържи един месец.Успех,дано съм бил полезен.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TheKiller » 19 Апр 2010, 21:29

Директно от КАТ София ми я взеха,днес отивам,излязла е и не искат да ми кажат какво става докато не съм си оправил някакви други работи :evil: :evil: :evil:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 19 Апр 2010, 21:33

pistata9889 написа:Колега ще ти кажа как става в Пловдив,и от там действаи по същите стъпки.

Намираш къде е лабораторията за изследване на кръвтта,отиваш там и си искаш пробата,лаборантите ти казват колко промила е,запечатват ти я,в плик и с го занасяш собственоръчно до участъка в който ти е книжката,и с плика при началника,там културно и внимателно с него си правите мухабед,и ти връща книжката,ако го изнервиш има право да ти я задържи един месец.Успех,дано съм бил полезен.

Ъъъ ? :kuku: Ми аз да кажем , че съм добър с шопа и имам сносен принтер, дали нема да мина първо през нас с "запечатания" плик :twisted: Ебаси малоумното :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 19 Апр 2010, 21:48

dimithur написа:
pistata9889 написа:Колега ще ти кажа как става в Пловдив,и от там действаи по същите стъпки.

Ъъъ ? :kuku: Ми аз да кажем , че съм добър с шопа и имам сносен принтер, дали нема да мина първо през нас с "запечатания" плик :twisted: Ебаси малоумното :mhihi:

Все ще се намери нещо да те спре да го изкопираш :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 19 Апр 2010, 21:51

Да, ама предполагам лекарите също завеждат в някой свой дневник този резултат, за всеки случай.
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 19 Апр 2010, 22:07

saleen написа:Да, ама предполагам лекарите също завеждат в някой свой дневник този резултат, за всеки случай.

Най - вероятно. Ма ушевите едва ли ще си правят труда да го проверяват за некакви 0.6-0.8 промила. Е са примерно ако дрегера е отчел 3 промила, те самите са те видяли как изпадаш тържествено от колата по г*з, а па кръвната проба те изкара абсолютен трезвеник, ясно че ще се осъмнят и загазваш двойно :mhihi: И все пак е малоумно, не могат ли да ги изпратят резултатите директно в КАТ по пощата, даже по електронната най-добре . Всички съвременни частни лаболатории , можеш да си провериш резултатите от изледванията през сайта им :dunno:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 19 Апр 2010, 22:19

В София не е така и никога не е било ;)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 19 Апр 2010, 22:33

София си е София,Пловдив си е Пловдив,в горния ми пост опоменах това.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 20 Апр 2010, 18:53

_65536_kb_sec_ написа:
Vlados написа:Иначе пробите се правят в Окръжна болница и ВМА, зависи къде си дал кръв.

И в първа градска също.

В Първа градска само взимат проби, но ги правят в лабораторията на Окръжна болница.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата