Алкохолът, отворените бекове и невинните деца

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Алкохолът, отворените бекове и невинните деца

Мнение от flame » 04 Май 2010, 10:09

„Мамо, излязох с приятели. Отидох на един купон, и си спомних какво ми каза преди да изляза: „Недей да пиеш, ако ще караш.“ Затова, пих един спрайт. Почувствах се горда със себе си за това, че послушах съвета ти, и за разлика от много мои приятели бях трезвена!! Направих своя избор, и твоите думи бяха свещени за мен. Когато купона свърши, хората започнаха да се качват по колите си, пияни. Аз се качих в моята със сигурността, че съм в състояние да карам. Тогава, Мамо, не можех дори да си представя какво ме очаква. Нещо неочаквано… Сега съм тук, просната на земята и чувам полицаите да говорят: „Момчето, което се блъсна в тази кола е пияно“. Мамо, гласовете са толкова далечни..! Кръвта ми е навсякъде и се опитвам с всички сили да не заплача. Мога да чуя и докторите: „Момичето няма да издържи“. Сигурна съм мамо, че момчето, което ме блъсна, не е искало да ме рани. Но защо…?! Той е пил, а аз трябва да умра. Защо живота е толкова несправедлив, мамо? Защо хората го правят, знаейки че могат да заличат толкова човешки животи..?! Болката ми в момента е огромна, все едно ме бодът с хиляди ножове. Мамо, кажи на сестричката ми да не се плаши, кажи на татко да бъде силен. И моля те, отиди при момчето, и му дай съвет, както даде на мен. Може би, ако неговите родители му бяха казали, сега щях да съм жива, мамо! Дъхът ми отслабва все повече и повече, и започвам да се страхувам наистина. Това са последните ми моменти и се чувствам толкова сама. Как исках да можеше да си до мен сега, мамо, докато съм тук на земята, умираща. Исках да ти кажа толкова неща, Обичам те мамо, Обичам те толкова много! Обещавам да те пазя, да бъда твоя ангел, и да те защитавам както направи ти. Сбогом мамо.“

Тези думи са написани от журналистката, която е била на мястото на инцидента. Докато е умирало, момичето е шепнело тези думи.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Алкохолът, отворените бекове и невинните деца

Мнение от Е.Димитров » 04 Май 2010, 10:37

Абе пламъчко,бе ти защо нещо позитивно не напишеш,нещо да се посмееме,за какво са всички тея работи,за какво само такива трагедии четеме,найстина е по-лесно да разплачеш някого отколкото да го разсмееш,моля те,коригирай си поста и пусни някаква смешна история,спри тая малоумщина...и тези журналистически глупотевини,написало го докато умирало момичето,престанете с тея идиощини,карайки ме да намразвам започващият прекрасен ден!!!
Е*би му м*амата значи :kuku: :censored: :banghead: :ranting:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Май 2010, 10:40

"Не карай жив, искам да стигна пил" е това е положението у нас.
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е34 525

Мнение от saimonville » 04 Май 2010, 10:42

ако ти е писано да се обесиш няма да се удавиш....
всеки с късмета си ..
кофти е но това е истината

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 04 Май 2010, 11:16

saimonville написа:ако ти е писано да се обесиш няма да се удавиш....
всеки с късмета си ..
кофти е но това е истината

Айде по-леко с категоричните изказвания за истината. Освен ако не можеш да си подкрепиш твърдението с доказателства. Което ще е за първи път в историята на фатализма, така че може и по учебниците да те пишат после. :mhihi:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от saimonville » 04 Май 2010, 11:27

ти се едно можеш да докажеш обратното..
квото е такова,ша продължаваме да се трепем едни други и тва е кой квото иска да си говори

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 04 Май 2010, 11:29

saleen написа:"Не карай жив, искам да стигна пил" е това е положението у нас.

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Така че извода е - карайте пияни мили деца, щото пияните и Господ ги пази :mhihi:

Бтв кога най-после в тая скапана държава, ще приемат закон пияните водачи, дето са отнели човешки живот да се третират като предумишлени убийци :evil:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от saimonville » 04 Май 2010, 11:33

ами и да го направат щом си известен и с пари все тая плащаш и си готов немаш проблеми :bang:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Май 2010, 11:41

dimithur написа:кога най-после в тая скапана държава, ще приемат закон пияните водачи, дето са отнели човешки живот да се третират като предумишлени убийци

Те умните глави искаха да го премахнат изобщо като престъпление, ти се надяваш да го третират като предумишлено убийство http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=310036. :dunno: Геноцид е за мене това нещо-да оставим пияните шофьори да си правят квото искат, кара пияндето спиртосан като кирка, обаче иначе ще е неосъждан и утре ще стане я полицай, я прокурор...

Потребител
Аватар

Мнение от Element » 04 Май 2010, 11:58

Трябва да има строги наказания за пияни шофьори. Омръзнало ми е от хора, които пият и карат. Познавам страшно много, а доста често се случва да ме карат и аз да пия. Аз обяснявам, че съм с колата и няма как да стане, а те ми казват "нищо няма да ти стане от 2-3 чашки".

Пред месец-два взеха книжката на един "приятел" (едно лайно), което е нон-стоп пияно и си кара така. По-тъпото е, че са го спрели, духал е на дрегера и са му казали с КОЛАТА да отиде до болницата за кръвна проба (с взета книжка). Т.е пускат пияният шофьор отново с колата да кара - сам и без документи. Простотия пълна.
Въпросното момче продължава да си кара (пак пие, пак кара, няма документи). Не му и пука.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 04 Май 2010, 13:10

Според мен нещата няма да се оправят ,дори и книжката да отнемат но дадено лице ,то продължава и да кара и да пие .В България нещата са били такива и като гледам ще продължат да са такива.Това е до манталитет ,до възпитание .По селата където няма полиция си карат по цял ден и не изтрезвяват ,идват в големия град и пренасят селското ,въпреки че много "граждани " са със същите разбирания.
Колкото и да си пишеме по форумите и по вестниците дойде ли лятото става мармалада по пътищата .Това е жалката истина !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 04 Май 2010, 13:14

Element написа:духал е на дрегера и са му казали с КОЛАТА да отиде до болницата за кръвна проба

Леко се съмнявам точно така да са му казали, пиян и без книжка да го засилят да дава кръв...ами ако други колеги на тези полицаи го спрат след 500 метра, кво правим :mhihi: В такава ситуация се търси трезвен правоспособен шофьор, който да го закара до медицинския център и да му прибере колата, ако няма такъв-да се спасява с такси или градски транспорт.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 04 Май 2010, 13:32

Затова поне давайте пример със себе си като карате винаги без да пиете. Аз така правя.
Никога ама абсолютно никога не съм пил и грам алкохол и после да карам.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 04 Май 2010, 16:11

Абе много е лесно и просто. Хващат те пиян, изкарват те от колата и ти я отнемат в полза на държавата. Край и точка! Ама тя струва 200 бона, ама баща ми е най-големия педал в държавата, ама тва, ама онова... Да няма прошка. Директно те пращат с градския и да видим дали ще си толкова смел след това.

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 04 Май 2010, 16:32

Пиян без книжка блъсна полицейска кола

http://www.blitz.bg/news/article/77517

Eмиии .... :dunno: Излагаме се вече направо като държава :evil: Добре че не е претрепал некой. И са кво ? Па ще го пуснат да си кара нали . :evil: Требва да премаже поне 3-4ма за да има някаква осъдителна присъда и затвор :evil: Тея отрепки нещастни така и така са по цел ден пияни, директно в Белене да ги пращат ебаси, никаква социална полза на обществото не носят , само вреди :evil: Да им осигурят бидони със спирт да се наливат колкото си искат, барем некоя тухла да направят поне. Аман вече :evil:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Следваща

Назад към Извън Темата