LED TV -някой има ли?
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
LED TV -някой има ли?
мисля да си купувам нов TV и гледах в един магазин бяха сложили LED до обикновено LCD и имаше голяма разлика LED беше невероятна картината,та мисля да е такъв,вия как мислите 

- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
Re: LED TV -някой има ли?
определено LED!!! Имам от последното поколение на Samsung и за мен няма конкуренция като качество на изображението! Взимай смело!

В момента за ЛЕД е Тошиба марката
1700лв в техномаркет 40" на промоция, ама не е качена в сайта 

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Ако ще е LCD, по-добре LED. Компенсира повечето от недостатъците.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
- hoolie
- Потребител
-
- Кара: служебни кошници
някой може ли да обясни ква е разликата щото аз гледам LCD, а лаптопа би трябвало да е LED, но не виждам разлика

hoolie написа:някой може ли да обясни ква е разликата щото аз гледам LCD, а лаптопа би трябвало да е LED, но не виждам разлика![]()
Принципно и моя лаптоп е лед и е в пъти по зле от ЛЦДто ми дето си е обикновено

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
къде я намеси плазмата при другите ,тя е в пъти по добра за ТВ от ЛСД било то и ЛЕД - няма респонс тайм ,няма подсветка ,ъглите са префектни и цветовете са няколко милиарда( 10 бита е панела).. а ако ще е ЛСД - няма значение ЛЕД ли е или не ,не се отразява на качеството на изображението - то зависи от панела не от подсветката .. повечето ЛЕД ЛСД имат неравномерна подсветка щото вместо няколко хиляди светодиода има само десетина пръснати по панела
vladuicho написа:мисля да си купувам нов TV и гледах в един магазин бяха сложили LED до обикновено LCD и имаше голяма разлика LED беше невероятна картината,та мисля да е такъв,вия как мислите
на тия магазини много не им вярвай, като барнат настройките Neo ще ти се стори по хубаво от Sony Bravia

www.bmwпрофесори-bg.net
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
В магазина да ти пуснат нормалната телевизия (не някой HD канал) и да видиш колко е добра картината
Ама те са пуснали рекламните клипове, нали 

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
ms написа:В магазина да ти пуснат нормалната телевизия (не някой HD канал) и да видиш колко е добра картината![]()
![]()
Ама те са пуснали рекламните клипове, нали

все едно играеш на супер марио брадърс

LED+HDMI кабел +комп+безжична мишка и клавиатура+широко канапе+бира =релакс
Майтапа настрана,ще чакам Самсунг на пусне някоя 47 инча на приемлива цена и я взимам

Майтапа настрана,ще чакам Самсунг на пусне някоя 47 инча на приемлива цена и я взимам

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Feanor написа:Ако ще е LCD, по-добре LED. Компенсира повечето от недостатъците.
Пълното наименование е LED-LCD TV!
vladuicho гледай Самсунг-а да е сглобен в Словакия...Чехия...Словения или Полша!
Внимавай много защото тук е пълно с румънски и китайски Самсунг!
Ако намериш в България Самсунг маде ин Соут Кореа си герой!!!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Демирев написа:Feanor написа:Ако ще е LCD, по-добре LED. Компенсира повечето от недостатъците.
Пълното наименование е LED-LCD TV!
vladuicho гледай Самсунг-а да е сглобен в Словакия...Чехия...Словения или Полша!
Внимавай много защото тук е пълно с румънски и китайски Самсунг!
Ако намериш в България Самсунг маде ин Соут Кореа си герой!!!
аз пък мисля, че ако намериш самсунг мейд ин кореа си извънземен щото такива много отдавна няма... всичко от 2 години насам е правено в китай.
всъщност къде е правено е без значение защото поточната линия е една и съща а и хора не пипат щото са ни мноо големи ръцете за това дето стаа в новите телевизори

всичко е въпрос на шанс... и това откъде идва е без значение.
и друго.. някой по-горе каза "10-бита матрица" - внимавай... щото 10-бита са 1024 цвята.
аз лично все още предпочитам плазмата.. просто дава най-добро качество за цената си.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
vladuicho написа:LED+HDMI кабел +комп+безжична мишка и клавиатура+широко канапе+бира =релакс![]()
те на самсунг са все такива 40, 46 инча и т.н.
42 и 47 нямат лед
случайно мернах в един друг форум, че точно 46 инча като размер не било добре за нормална телевизия - имало някакви изкривявания
някой знае ли нещо по въпроса?
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2