Китайския съд даде 16г. затвор на милиардер за подкуп!
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Китайския съд даде 16г. затвор на милиардер за подкуп!
Тъкмо изгледах следобедните новини на Нова тв и новината че китайския народен съд е осъдил днес на 16 г. затвор 41 годишен китайски милиардер със лично състояние от 7 млрд.долара за даване на подкуп на висш чиновник от китайската народна комунистическа партия.
Такова чудо след 2005г. да пратят милиардер в затвора за 15г. за даване на подуп се сещам само за Русия с онзи белокосия банкер-милиардер /забравих името/ дето заточиха в сибирски затвор за 8 г. и сега Китай.
Такова чудо след 2005г. да пратят милиардер в затвора за 15г. за даване на подуп се сещам само за Русия с онзи белокосия банкер-милиардер /забравих името/ дето заточиха в сибирски затвор за 8 г. и сега Китай.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Re: Китайския съд даде 16г. затвор на милиардер за подкуп!
Дали ще доживеем да видим и в България, как някой влиза в затвора за подкуп...
Пичове ма вие сериозно ли?
Смятате ли,че човек с толкова пари не би могъл да се измъкне?
Явно нещата са на високо ниво и човекът е сгазил лука,а сега точно като Бат Бойко ония ще викат ей на вкарахме един за подкуп.Вижте колко работа сме свършили.
Аре бегай бе!
Смятате ли,че човек с толкова пари не би могъл да се измъкне?
Явно нещата са на високо ниво и човекът е сгазил лука,а сега точно като Бат Бойко ония ще викат ей на вкарахме един за подкуп.Вижте колко работа сме свършили.
Аре бегай бе!

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Осъдили са го като пич,а човека е имал малка верига магазинчета...над един МИЛИОН магазинчета из страната,преди една година,висш чиновник,отговарящ за лицензирането на лекарства в китай беше осъден и убит като куче на стадиона ,и той за приемане на подкуп,даже ги карат да си заплатят куршума...
Е.Димитров написа:Осъдили са го като пич,а човека е имал малка верига магазинчета...над един МИЛИОН магазинчета из страната,преди една година,висш чиновник,отговарящ за лицензирането на лекарства в китай беше осъден и убит като куче на стадиона ,и той за приемане на подкуп,даже ги карат да си заплатят куршума...
Да живее комунизма!

Да си внесеме малко китайски съдии предлагам, много набързо ще се оправиме, въпреки че сигурно ще останем я има, я нема, 4 милиона 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Китаец и Българин си говорят
-Колко е населението ви-попитал българина
-милиард и осемстотин милиона-отговорил китаеца-а вашето колко е???
-около 7 милиона-отговорил нашенеца
-м.че вие всички се познавате-предполаожил китаеца
-Колко е населението ви-попитал българина
-милиард и осемстотин милиона-отговорил китаеца-а вашето колко е???
-около 7 милиона-отговорил нашенеца
-м.че вие всички се познавате-предполаожил китаеца

Сега ли е момента да се прекланяме по комунизма или да изчакам 3-тата страница ? 

Нагледен пример за прост и алчен човек...
Какво ако не беше давал подкупи - щеше да обеднее 3 пъти, да загуби 5 милиарда и да му останат само 2 милиарда?!
Ей ся да си ги харчи 7-те милиарда на затворническата лавка като му е толкова акъла
Какво ако не беше давал подкупи - щеше да обеднее 3 пъти, да загуби 5 милиарда и да му останат само 2 милиарда?!

Ей ся да си ги харчи 7-те милиарда на затворническата лавка като му е толкова акъла

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
kiro_320 написа:Сега ли е момента да се прекланяме по комунизма или да изчакам 3-тата страница ?
сега е момента

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Ние им се чудим, ама аз съм сигурен, че целият свят се смее на нашето "правосъдие", както и на нас, че ги търпим тия тунеядци.
Никой не мое ма връне на селу!
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
saleen написа:Ние им се чудим, ама аз съм сигурен, че целият свят се смее на нашето "правосъдие", както и на нас, че ги търпим тия тунеядци.
Целия свят хич даже! Във всички страни има корупция, както виждаме дори и в комунистически Китай. Не си мисли че в Италия далавераджиите са по-малко от тук. Ако София не се прочу много навън с корупционните схеми около боклука и милиардите около него то Неапол не един път го даваха в негативен план по СНН преди 2г.
Проблема тук е всеобщ. Ако се осъдят всички за даване на подкуп 95% от българите отиват в затвора пък шофьорите 99% - не се сещам някой дългоггодишен шофьор да не е давал подкуп на полицай поне 1 път.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Демирев написа:saleen написа:Ние им се чудим, ама аз съм сигурен, че целият свят се смее на нашето "правосъдие", както и на нас, че ги търпим тия тунеядци.
Целия свят хич даже! Във всички страни има корупция, както виждаме дори и в комунистически Китай. Не си мисли че в Италия далавераджиите са по-малко от тук. Ако София не се прочу много навън с корупционните схеми около боклука и милиардите около него то Неапол не един път го даваха в негативен план по СНН преди 2г.
Проблема тук е всеобщ. Ако се осъдят всички за даване на подкуп 95% от българите отиват в затвора пък шофьорите 99% - не се сещам някой дългоггодишен шофьор да не е давал подкуп на полицай поне 1 път.
Ей ма на, виж ма

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Че има навсякъде-вярно е, ама не разбрах нас какаво ни грей, при положение, че в България е повсеместна, а в белите държави е много по- малко, защото се наказва сурово?!
- saleen
- старши ентусиаст
-
spacepl написа:Ей ма на, виж ма карам от 2001-ва 2002-ра и до сега и 1 лев не съм дал, имам два акта
В Китай са му дали на тоя 16 години, у нас максималното мисля е 5 години, какво да говорим повече ?!
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2