Интернет банкиране?!
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Интернет банкиране?!
След смяната на 3 съвсем случайни и-банкирания със супер недоволен от интерфейса и вече не знам къде да се насоча?!
ДСК - Много лесен дизайн и приятен, обаче тия сертификати може да побъркат някой, активираш, сваляш, пак активираш, не се инсталират, пак сваляш и така до край
Procredit- доста хамалски интерфейс, имам чувството че попълван хартиийни бланки върху монитора ми, по-бързо ще се справя, ако ида до енергото
Pireus bank- дори не успях до допра до системата им, нещо се беше бъгнала
та казвайте, де има най-малко джаджи за настройване и достъпен интерфейс, че като дойде края на месеца и си губя 1 ден във висене по опашки....
ДСК - Много лесен дизайн и приятен, обаче тия сертификати може да побъркат някой, активираш, сваляш, пак активираш, не се инсталират, пак сваляш и така до край
Procredit- доста хамалски интерфейс, имам чувството че попълван хартиийни бланки върху монитора ми, по-бързо ще се справя, ако ида до енергото
Pireus bank- дори не успях до допра до системата им, нещо се беше бъгнала
та казвайте, де има най-малко джаджи за настройване и достъпен интерфейс, че като дойде края на месеца и си губя 1 ден във висене по опашки....
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Re: Интернет банкиране?!
Eми така е със сертификатите, какво да се прави, сигурност, после като ти източат сметката ще пищиш
На ПИБ им беше добре направено банкирането, ама въведоха хардуерен ел. подпис , за който ще трябва да се изръсиш 100тина лева (сега може и да са им паднали цените)
ДСКто им е мн удобен интерфейса, просто си следваш стъпките и нема да имаш проблем със сертификатите, аз от техното май съм най-доволен.
Може да пробваш и пощенска , лееко е дървен интерфейса, особенно като трябва да накликаш 5 дребни иконки преди да тръгне плащането, ама така са преценили, така са го направили
При тях също може да ти изкочи проблем със инсталирането на сертификата 

На ПИБ им беше добре направено банкирането, ама въведоха хардуерен ел. подпис , за който ще трябва да се изръсиш 100тина лева (сега може и да са им паднали цените)
ДСКто им е мн удобен интерфейса, просто си следваш стъпките и нема да имаш проблем със сертификатите, аз от техното май съм най-доволен.
Може да пробваш и пощенска , лееко е дървен интерфейса, особенно като трябва да накликаш 5 дребни иконки преди да тръгне плащането, ама така са преценили, така са го направили

На Уникредит е много добро е-банкирането, ползвам го от години и мисля, че няма аналог в БГ.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
първа инвестиционна е добре. само дето не може да закриваш сметки онлайн... иначе има всички други възможни операции.
работят с инфонотари... бе постарали са се. там може и само сертификат... не е задължително ел. подпис.
работят с инфонотари... бе постарали са се. там може и само сертификат... не е задължително ел. подпис.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз ползвам ДСК без никакъв проблем. Ползвал съм и Алианц, но е страшно дърво. Въобще цялата банка Алианц е такава де. Уникредит не успяха да се наканят 2 седмици да ми активират акаунта и си закрих сметките при тях в знак на протест 

- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
Използвам интернет банкиране в ДСК, Пощенска и Райфайзен.
За мен най-доброто е ДСК. Имаше верно някъква врътня с сертификатите, теглеха се няколко но после забравяш.
Свържи се със съпортите им и предполагам ще ти помогнот с този проблем.
Пращат ти СМС с код за потвърждение на платежнно нареждане.
Другата екстра е, че си ръчкам през телефона.
НО, ако ти се налага все пак да ходиш на каса бягай надалеч от ДСК.
Райфайзен - приятен е за работа. Там само гледам и не правя плащания. Доволен съм.
Пощенска - не ми допада интерфейса, доста неинтуитивен.
За мен най-доброто е ДСК. Имаше верно някъква врътня с сертификатите, теглеха се няколко но после забравяш.
Свържи се със съпортите им и предполагам ще ти помогнот с този проблем.
Пращат ти СМС с код за потвърждение на платежнно нареждане.
Другата екстра е, че си ръчкам през телефона.
НО, ако ти се налага все пак да ходиш на каса бягай надалеч от ДСК.
Райфайзен - приятен е за работа. Там само гледам и не правя плащания. Доволен съм.
Пощенска - не ми допада интерфейса, доста неинтуитивен.
- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
Още един глас за ДКС Директ, много съм доволен!
Сертификата се подменя един път годишно, какво му е трудното 

...E36 Rulzzz...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Първа инвестиционна с ключ от инфонотари, който ако не се лъжа струва 5лв на година. 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
ДСК Директ!
Няма нищо сложно при инсталирането на сертификата. Има си го описано стъпка по стъпка, като за малоумни.
Гредата е, че първия път не знаех, че трябва да съм си регистрирал GSM за получаване на SMS-и. Това го няма написано, та звънях на съпорта, да питам 'що нищо не се инсталира. Те ми казаха, че трябва да получа SMS и т.н.
Това става на гише. След това нямаш никакви проблеми. Работи се много лесно и интуитивно. Особено плащането на сметки.
Няма нищо сложно при инсталирането на сертификата. Има си го описано стъпка по стъпка, като за малоумни.
Гредата е, че първия път не знаех, че трябва да съм си регистрирал GSM за получаване на SMS-и. Това го няма написано, та звънях на съпорта, да питам 'що нищо не се инсталира. Те ми казаха, че трябва да получа SMS и т.н.
Това става на гише. След това нямаш никакви проблеми. Работи се много лесно и интуитивно. Особено плащането на сметки.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Незнам за Банкирането на ДСК ама за клоновете и тегленето на каса не стават за нищо супер съм недоволен,и мисля да минавам на ПИБ
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
аз ползвам Райфайзен - не съм много доволен, предпочитам хартия
имам някакъв братовчед, който е шеф на интернет банкиране в ДСК
ще му покажа темата
имам някакъв братовчед, който е шеф на интернет банкиране в ДСК
ще му покажа темата

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Аз съм доволен от Пиреус,веднъж ми обясниха в банката и от там не съм имал ядове.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Доволен съм от банкирането на ПИБ. От 2г го ползвам и нямам проблем. Подписа става както за тях, така и за НАП, така че... удобно е, а интерфейса е разбираем според мен.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2