Станах татко :))))
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Станах татко :))))
Здравейте колеги,
В тези празнични дни , в които някои празнуват своите балове и получават подаръци,на които се радват аз също имам повод да празнувам. Жена ми ме дари с едно прекрасно синеоко русокосо момиченце с размери 51 см и тежина 3,750кг. Да са ми живи и здрави и майката и щерката! Използвайки форума се обръщам към жена ми с благодарности ,че се държа геройски при раждането, а от друга страна искам да пожелая на колегите, които все още не са минали по моя път - да станат бащи, в най-скоро време да станат .Това е един от най-хубавите мигове в живота на всеки мъж- мига, в който вижда раждането на новият живот, мига, в който става баща ... Момента, в който ти подадат вързопчето,което е не повече от 51 см и от него те гледат две сини очички ,чувствата които те завладяват в този миг са толкова силни и емоционални, че е невъзможно да бъдат намерени думи за да се опишат.
Пожелавам на всички колеги и колежки много здраве, щастие и нека с действията си направим така,че си подаряваме повече красиви мигове един на друг и повече усмивки .Нека бъдем позитивно настроени и усмихнати винаги и не позволяваме на дребни неща от ежедневието да вгорчават живота ни.
))
Тържествено обещавам,че малко да поотрасне щерката живот и здраве и ще е регистрирам във форума и ще имаме още един потребител
)
В тези празнични дни , в които някои празнуват своите балове и получават подаръци,на които се радват аз също имам повод да празнувам. Жена ми ме дари с едно прекрасно синеоко русокосо момиченце с размери 51 см и тежина 3,750кг. Да са ми живи и здрави и майката и щерката! Използвайки форума се обръщам към жена ми с благодарности ,че се държа геройски при раждането, а от друга страна искам да пожелая на колегите, които все още не са минали по моя път - да станат бащи, в най-скоро време да станат .Това е един от най-хубавите мигове в живота на всеки мъж- мига, в който вижда раждането на новият живот, мига, в който става баща ... Момента, в който ти подадат вързопчето,което е не повече от 51 см и от него те гледат две сини очички ,чувствата които те завладяват в този миг са толкова силни и емоционални, че е невъзможно да бъдат намерени думи за да се опишат.
Пожелавам на всички колеги и колежки много здраве, щастие и нека с действията си направим така,че си подаряваме повече красиви мигове един на друг и повече усмивки .Нека бъдем позитивно настроени и усмихнати винаги и не позволяваме на дребни неща от ежедневието да вгорчават живота ни.

Тържествено обещавам,че малко да поотрасне щерката живот и здраве и ще е регистрирам във форума и ще имаме още един потребител

Последна промяна Vasko на 24 Май 2010, 0:50, променена общо 3 пъти
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Re: Станах татко :))))
Колега, случило ти се е най - прекрасното нещо на този свят , нека бъде жива и здрава и да ви радва адски много в години напред. Честито 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

Колега, честито! Да ти е живо и здраво момиченцето и да ви прави много щастливи с жена ти!

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Няма ли някаква анкета ?
Шегувам се
Пожелавам всичко най-хубаво на бебето и семейството му.
Шегувам се

Пожелавам всичко най-хубаво на бебето и семейството му.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- gh0sts
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: малко
- Мечтае да кара: Е23 с много екстри

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Честито колега!
Само радостни моменти ти пожелавам с малката

Само радостни моменти ти пожелавам с малката

- idrive
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 535i
- Мечтае да кара: Безаварийно
Честито колега.Пожелавам ви здраве,щастие и безгрижно детство на малката принцеса.
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Хехе, страхотна новина
Да ти е жива и здрава и мноого да ви радва

Да ти е жива и здрава и мноого да ви радва

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Тури снимки,пусни анкета
честито моето момче,и аз се се надявам на подобно щастие,да са ти живи и здрави детето и майката и да си земеш пушка,че като порасне да обикаляш около блока/къщата

честито моето момче,и аз се се надявам на подобно щастие,да са ти живи и здрави детето и майката и да си земеш пушка,че като порасне да обикаляш около блока/къщата

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Добре дошъл в отбора
! Да сте живи и здрави всички! Сега съвсем ще се изгубят анкетите
Още веднъж да ти е честита дъщерята!

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Живи и здрави колега,само да ви радва и вие да и осигурите безгрижно детство 

Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Живи и здрави да сте колега и детенцето, и майката, и ти. Това е може би най-голямото щастие на света(не мога да съм сигурен, не съм го изпитал), пожелавам на малката принцеса здраве щастие и най-вече късмет, защото другите неща сами ще се наредят. Още един път честито!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
честито ,честито...! нещо линк,клип....!? и на майката честито....! 

- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Хайде и от мен честито 
Да ви е жива и здрава и само да ви радва

Да ви е жива и здрава и само да ви радва

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3