3D телевизори
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
3D телевизори
Има ли разлика между обикновените LCD - та и плазми и 3D телевизорите?
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: 3D телевизори
Щом едното е обикновено LCD, а другото 3D как мислиш? Можеш да си гледаш и като на нормално LCD на него, а 3D- то е за филми, които са 3D и е с очила с батерийки.
- foxmobilebg
- Потребител
-
Ако въпроса ти е можеш ли на 3Д телевизор да гледаш нормално, като на друго ТВ - отговора е - ДА.
Въпросът тук е да намериш 3д сигнал, т.е. някой, който да ти предостави излъчването, само очилца ти трябват... поизчакай малко да имаме истинска 3д телевизия + това цените на телевизорите ще паднат още
Въпросът тук е да намериш 3д сигнал, т.е. някой, който да ти предостави излъчването, само очилца ти трябват... поизчакай малко да имаме истинска 3д телевизия + това цените на телевизорите ще паднат още
- Пешката
- Потребител
-
- Кара: Чък Норис да се страхува
- Мечтае да кара: пистов мотор
- Детайли за колата: мноо е яка, и не е пепси!
така наречения 3д тв е с висока опресняваща честота, мисля, че refresh rate-a, който поддържа е към 600Hz позволяваща качество подходящо за 3д филми. Това е, което знам аз.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Пешката написа:така наречения 3д тв е с висока опресняваща честота, мисля, че refresh rate-a, който поддържа е към 600Hz позволяваща качество подходящо за 3д филми. Това е, което знам аз.
не е само опресняването,самия 3д ефект се постига като се снима с 2 камери и после образа се наслагва за лявото и дясното око и като го гледаш през цъките заедно се получава наслагването на 2та образа в1 и самия 3д ефект
- vlado_882
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Кола и жена едновременно
3д ефекта до колкото ета насам натам бил мнго вреден за очите ако се гледа постоянно ообено ако сте маики или бащи и имате малки деца в къщи.... 3 д е препораитено да не се гледа пове4е от 2 пъти в седмицата понеже много натоварва очите
...
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Достатъчни са и 120Hz честота, може да се снима и само с 1 камера, просто трябва да е с 2 или повече обектива. За очила с батерии не бях чувал... за какво са батериите ?

- vlado_882
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Кола и жена едновременно
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
в техномаркет бяха изкарали една мостра на 3д телевизор с очила... бяха пуснали няква анимация... сложих си очилата... гледах сигурно 5 минути от детското и не видях нито един 3д ефект или поне не забелязах както в киното се забелязва...
а иначе като гледаш детското без очила се вижда размазно точно както в киното без очила
а иначе като гледаш детското без очила се вижда размазно точно както в киното без очила

vlado_882 написа:3д ефекта до колкото ета насам натам бил мнго вреден за очите ако се гледа постоянно ообено ако сте маики или бащи и имате малки деца в къщи.... 3 д е препораитено да не се гледа пове4е от 2 пъти в седмицата понеже много натоварва очите
Наскоро гледах интервю по повод първия Бг клип, направен на 3Д, и точно там обясняваха, че е вредно повече от 3 минути да се гледа с тези очила.., което ме изуми.. Също така всеки може да си направи такива с фолио, важното е, червеното да е на лявото око, а синьото на дясното.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
krystal написа:vlado_882 написа:3д ефекта до колкото ета насам натам бил мнго вреден за очите ако се гледа постоянно ообено ако сте маики или бащи и имате малки деца в къщи.... 3 д е препораитено да не се гледа пове4е от 2 пъти в седмицата понеже много натоварва очите
Наскоро гледах интервю по повод първия Бг клип, направен на 3Д, и точно там обясняваха, че е вредно повече от 3 минути да се гледа с тези очила.., което ме изуми.. Също така всеки може да си направи такива с фолио, важното е, червеното да е на лявото око, а синьото на дясното.
а жака в коя букса ще си го включиш

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Жака е за подсветката бре, и мини слушалки, трея разните му там бомби, фвърчоплани и квото има там да се усещат по-добре
. След време ще изкарат и виртуално е...не от телевизора, колкото по просто - толкоз по-добре. Айде живи и здрави.

то скоро ще има и 4Д сигурно, дето примерно като героят плува и ще те пръскат с вода, за да усетиш атмосферата по-добре
само не знам ако героя умре 

[url="http://www.nikgrey.com/smokefree/"]

[/url]
[/url]
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2