търся Адвокат...за ключ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

търся Адвокат...за ключ

Мнение от Е.Димитров » 27 Юни 2010, 8:25

Здравейте колеги,
Последна промяна Е.Димитров на 05 Юли 2010, 11:01, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Re: търся Адвокат...

Мнение от acer » 27 Юни 2010, 15:54

раздаваш го леко детински, нишите за внос на цигари легален или илигален отдавна са запълнени..! едно приятелче с верига мазини му паркираха с-класите отпред щот тръгна да продава стока, която само те си продаваха, ментаци левис..! повече от 10 стека не можеш да вкараш и то трябва да си платиш за тях :winky: а, ако ги скриеш из мпс-то и те хванат ти конфискуват возилото

дори записването на курс по-езици е по-добре отколкото да се занимаваш с цигари или се захвани с няква друга търговийка, но пробвай де щом имаш желание, ма вълците там не са единаци :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 27 Юни 2010, 19:48

acer написа:раздаваш го леко детински, нишите за внос на цигари легален или илигален отдавна са запълнени..! едно приятелче с верига мазини му паркираха с-класите отпред щот тръгна да продава стока, която само те си продаваха, ментаци левис..! повече от 10 стека не можеш да вкараш и то трябва да си платиш за тях :winky: а, ако ги скриеш из мпс-то и те хванат ти конфискуват возилото

дори записването на курс по-езици е по-добре отколкото да се занимаваш с цигари или се захвани с няква друга търговийка, но пробвай де щом имаш желание, ма вълците там не са единаци :mhihi:

Колега,има доста ниши за внос на цигари,това е дънхил,555 и доста за които не се сещам,това което ти смяташ за детинско ,аз не смятам така,все пак работя с ...руснаци и от двете страни-българия(нарочно с малка буква) и Русия,те само ме подкрепят и до някъде финансово,защото е изцяло моя инициатива,това което смятам да правя е легално,не ми се занимава с кокошкарски ,мангасарски истории за внос на нелегални цигари,смятам първоначално да вкарам ЛЕГАЛНО няколко мастербокса,където тук да им се сложат бандероли и тн.
Историята е следната,тези приятелчета дойдоха от Русия и си носеха техни цигари-стек-2,много ми харесаха тези цигари и всеки който пуши,познат,приятел също много им хареса,дори ми направиха поръчки,цигарите са страхотни и цената ще е доста добра,ето за това търся адвокати и запознати с процедурата...
Мерси за вниманието

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 28 Юни 2010, 0:04

Димитров,както ти си песимистично настроен към колегите,този път и аз ще ти го кажа.Не се вади онази работа,на место където знаеш,че е малка.Не ти знам капацитете,но сам знаеш защо,написа България с малка буква.Иначе успех в начинанието.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Мнение от momo-1st » 28 Юни 2010, 0:51

Рвърдо подкрепям колегата и му желая успех защото и Малборото и почти всички цигари от Русия са цигари,а не ла*на кат тея дет ги купувам тук за 5.50 и пак гадни!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 28 Юни 2010, 2:58

като ги почнеш пиши лс да пазаря

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 28 Юни 2010, 7:04

Колега, в България "минават" цигарите за цяла Европа( и не само), даже цигари произведени в Англия излизат от там на примерна цена 1евро пакета, минават през точно определени ръце в България и после поемат обратно в Англия на примерна цена 6 евро пакета, това се нарича монопол!!!!! представи си колко е мощен!!!!! не случайно България е лидер на Балканите със сивата икономика, която се състои от около 50% от "минаването" на въпросните( и всички останали) цигари. Пробвай, лошо няма, но запомни че не си в пясъчника на детската градина и "децата" там не са хич добродушни.

Казвам го с най-добри чувства, и не забравяй, че пари и с*кс се правят на "тъмно"

Успех.
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 28 Юни 2010, 9:23

В момента само акциза на 1000 къса цигари е 152лв, или 3.04лв на кутия се пада. Отделно това май е и без ддс. Демек от Русия трябва да ги взимаш на цена 1лв, за да имаш някаква далавера :shock:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 28 Юни 2010, 12:22

dimithur написа:В момента само акциза на 1000 къса цигари е 152лв, или 3.04лв на кутия се пада. Отделно това май е и без ддс. Демек от Русия трябва да ги взимаш на цена 1лв, за да имаш някаква далавера :shock:

Мда, даже и тогава незнам колко ще му е далаверата. Виж ако може някак да се договориш направо да ти пълнят самите цигари и да плащаш на кг и тогава като дойдат тука да се пакетират и печатат може и да направиш удар ако са хубави цигарите.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 28 Юни 2010, 12:27

Значи,бандеролите се пращат в русия за заляпяне,цигарите се внасят с бандеролите,акциза,мито и ддс се плащат върху цена на цигари..
Все пак мислех че някой има идея и познава хора-за това ми е темата,а не какви мутри съм щял да срещна и подобни глупости...
Мерси на колегите които ме подкрепят!!!
Поздрави

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 28 Юни 2010, 12:36

Ми направи си пак сметките, щото ако имаше далавера досега българския пазар да се е заринал с руски цигари. Ей ти сметка

Да кажем, че ти излизат по 1лв кутията. Имаш мито 54% . Имаш и ДДС 20% . - 1.85. Имаш и Акциз 3.04 = 4.89 Това ти е без печалба, и при условие, че ги вземеш от Русия на 1лв, в който да ти влизат и транспортните разходи, което некак си не ми се вярва, ама знам ли ;)
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 28 Юни 2010, 13:17

Абе стига сте му правили сметка дали ще има далавера или не, човека не иска такъв съвет :!:
Ако познавате юрист който работи в тази насока просто му дайте контакт на човека.
Той си има глава на раменете и сам може да прецени дали ще има сметка да се занимава ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 28 Юни 2010, 13:43

vld написа:Абе стига сте му правили сметка дали ще има далавера или не, човека не иска такъв съвет :!:
Ако познавате юрист който работи в тази насока просто му дайте контакт на човека.
Той си има глава на раменете и сам може да прецени дали ще има сметка да се занимава ;)

:yes: :bchug: Х 3

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 30 Юни 2010, 1:33

dimithur написа:Ми направи си пак сметките, щото ако имаше далавера досега българския пазар да се е заринал с руски цигари. Ей ти сметка

Да кажем, че ти излизат по 1лв кутията. Имаш мито 54% . Имаш и ДДС 20% . - 1.85. Имаш и Акциз 3.04 = 4.89 Това ти е без печалба, и при условие, че ги вземеш от Русия на 1лв, в който да ти влизат и транспортните разходи, което некак си не ми се вярва, ама знам ли ;)

тука само сметкаджии и мутри :mhihi: кво го плащите с тва незнам,от опит глава не боли,ма то4но тука едва ли ще полу4иш информация(Димитров)и според мен тва как мислиш да изкараш пари мисля 4е е неумесно да го споменаваш по форуми и така нататък ;)
Ина4е правилно си си направил сметката за там,ма са ти грешни стъпките ;)
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 30 Юни 2010, 3:09

Да те насоча само - трябва ти адвокат и то запознат добре с търговското право и конкретно с ЗДДС и ЗАДС. Трябва да ти се удобрят бандеролите и стоката. След това си плащаш митническите сборове. Има и един изключително важен и тънък момент, с който явно не си запознат още, но предполагам колегата, с който ще се свържеш за справка с търговския закон, ще ти посочи къде в плана ти е грешката :yes: Съветвам те само да го подбереш добре, защото конкретния случай е доста специфичен и може да те подведе и в последствие да се окаже, че си дал една торба пари, а цигари няма да бъдат освободени от митницата...и митничарите ще пафкат благи фасове за без пара ;)
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

Следваща

Назад към Извън Темата