"Екстра" околовръстен път - "Екстра" качество
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
"Екстра" околовръстен път - "Екстра" качество
вчера минах по новата детелина и какво да видя - камъни пясък и всякакви други боклуци..... и докато си зяпах се чу тъй приятен о познах звук на удар в дупка???!!!! добре че не бях с баварката че щеше да има ред сълзи ред сополи...
Ето нагледно - http://novinitepro.bg/bin/video.php?med ... id=3190500
Да ни е честита новата детелина въпрос на дъжд е да я приземим върху тези отдолу
Ето нагледно - http://novinitepro.bg/bin/video.php?med ... id=3190500
Да ни е честита новата детелина въпрос на дъжд е да я приземим върху тези отдолу

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Re: "Екстра" околовръстен път - "Екстра" качество
вече казаха че започват да я оправят веднага, все пак има 10 години гаранция 

- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
е добре де кеф голям...
И сега няма и месец и вече кръпки... а зимата???
Все пак смятам че трябва да ги накарат да се направи независима оценка на качеството и то с екип викнат от чужбина.
И сега няма и месец и вече кръпки... а зимата???
Все пак смятам че трябва да ги накарат да се направи независима оценка на качеството и то с екип викнат от чужбина.

БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
Koя детелина бе колеги, в събота минавах от ботевградско до банкя по околовръстното и в новите участъци асфалта си беше перфектен
А аз от друго да се оплача - на Тракия , някъде около Пловдив имаше разхвърляни парчета от гуми на нещо голямо (ТИР или Автобус), интересно ми е какво ще се случи ако се нахендриш в това нещо със 150 + ?

А аз от друго да се оплача - на Тракия , някъде около Пловдив имаше разхвърляни парчета от гуми на нещо голямо (ТИР или Автобус), интересно ми е какво ще се случи ако се нахендриш в това нещо със 150 + ?

Уаааааа... видеото сцепва, не мога да повярвам.
Нещо свързано с канализацията ми се струва, не с пътя
Но все пак... кофти гледка.
Нещо свързано с канализацията ми се струва, не с пътя

Но все пак... кофти гледка.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
То просто отгоре драгалевци няма канализация и цялата вода от планината си се стича по улиците и така. Така са и Симеоново и голяма част от Бояна, защото общината там пътища неизгражда а всеки сам си прави пътя до пред вратата. Там където аз живея направиха 1км нов път и никой не се сети и да сложи канал за отвеждане на водата и сега тя си тече отгоре по пътя влачеки всякакви неща отгоре ... камъни, клони ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Sharo написа:То просто отгоре драгалевци няма канализация и цялата вода от планината си се стича по улиците и така. Така са и Симеоново и голяма част от Бояна, защото общината там пътища неизгражда а всеки сам си прави пътя до пред вратата. Там където аз живея направиха 1км нов път и никой не се сети и да сложи канал за отвеждане на водата и сега тя си тече отгоре по пътя влачеки всякакви неща отгоре ... камъни, клони ...
Хахах, е на това се вика, хубава работа, ама българска

- Sharo
- старши ентусиаст
-
dimithur написа:Sharo написа:То просто отгоре драгалевци няма канализация и цялата вода от планината си се стича по улиците и така. Така са и Симеоново и голяма част от Бояна, защото общината там пътища неизгражда а всеки сам си прави пътя до пред вратата. Там където аз живея направиха 1км нов път и никой не се сети и да сложи канал за отвеждане на водата и сега тя си тече отгоре по пътя влачеки всякакви неща отгоре ... камъни, клони ...
Хахах, е на това се вика, хубава работа, ама българскаДа дадеш цяло състояние за къща в Симеоново/Драгалевци/Бояна и всичките ла*на и го*на да ти се стичат пред вратата
мдам .. последното ноновъведение е перпендиколярни шахти през улиците дето има улиците за да събират каквото идва от пресечките дето ги няма улиците всъщност.
Е няма как "долу" да има нещо качествено като то "отгоре" си тече река. Първо трябва си хванат водите отгоре преди да правят ремонти, че ефекта ще си е същия
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Не знам що за изрудска държава сме! Гледах вчера репортажа и направо незнам какво да кажа! В Сливен смениха цялата ВИК и чак сега установиха, че канализацията е с неправилен наклон спрямо колекторите!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
POL_Starshi написа:Не знам що за изрудска държава сме! Гледах вчера репортажа и направо незнам какво да кажа! В Сливен смениха цялата ВИК и чак сега установиха, че канализацията е с неправилен наклон спрямо колекторите!
това трябва да влезе в някой рекорди на човешката глупост и некадърност

- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Е то точно това е решението да бяха направили наклони.... или да бяха го помислили... аз ли да го мисля....
иначе водата която извира отдолу както се вижда на клипчето не е канализационна а тя влиза по асфалта копае копае докато излезе и после се чуди как така под асфалта "бие на кухо" и как се отварят кратери от нищото... защото дори сега да запълнят дупките водата си е копала под асфалта и няма да мине много време преди пак да се отворят кратери на други места ... след време като се погледне тази нова отсечка отвисоко ще прилича на пъзел.
а мога да се обзаложа че съвсем скоро там ще цъфне гумаджииница (освен едната съществуваща)
иначе водата която извира отдолу както се вижда на клипчето не е канализационна а тя влиза по асфалта копае копае докато излезе и после се чуди как така под асфалта "бие на кухо" и как се отварят кратери от нищото... защото дори сега да запълнят дупките водата си е копала под асфалта и няма да мине много време преди пак да се отворят кратери на други места ... след време като се погледне тази нова отсечка отвисоко ще прилича на пъзел.
а мога да се обзаложа че съвсем скоро там ще цъфне гумаджииница (освен едната съществуваща)

БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- Sharo
- старши ентусиаст
-
radio_manbg написа:Е то точно това е решението да бяха направили наклони.... или да бяха го помислили... аз ли да го мисля....
то освен канализацията за мръсните води, трябва и канализация за подпочвените такива дето идват от витоша ... ама кой да се сети
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Sharo написа:radio_manbg написа:Е то точно това е решението да бяха направили наклони.... или да бяха го помислили... аз ли да го мисля....
то освен канализацията за мръсните води, трябва и канализация за подпочвените такива дето идват от витоша ... ама кой да се сети
И накрая, извeднъж се появява кратер!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
POL_Starshi написа:
жалко, че този кратер няма да се появи под Народното събрание по време на Парламентарен контрол с поне 200 човека в залата ...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
vicho написа:POL_Starshi написа:
жалко, че този кратер няма да се появи под Народното събрание по време на Парламентарен контрол с поне 200 човека в залата ...
абе тия снимки на са ли фотошоп ?
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3