хехе... сравнение

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

хехе... сравнение

Мнение от alx » 15 Юли 2005, 1:51

говорихме си със един мой добър приятел (които в момента кара цл65) за бмв и мерцедес и той каза следното:

"бмв се справят чудесно със правенето на автомобили...

бмв са автомобилен производител, мерцедес винаги са били и ще бъдат камионджии. ако искаш кола- вземи си бмв. ако искаш камион или кола като камион- вземи си мерцедес.

на мене като ми се яде пица не ходя във макдоналдс"

дословно го цитирам.

а между другото цл-а на 3та като го настъпиш и почва да му мига системата за стабилност. камикадзе- канапе.... аз се смея ма колата е страшна- ако света беше направен само от прави магистрали със сигурност щеше да ми е мечтата.

сл/цл65 са върха на една философия дето не я разбирам ма това не пречи да и се кефя- чисто като зрител :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 15 Юли 2005, 2:32

Аз винаги съм го казвал , че е голямо като автобус , вози като автобус , управлява се като автобус и струва колкото автобус :mhihi:
но си е прав човека за пицата де :mhihi:
ех виж сега това е съвсем друго нещо
Изображение
Най-мразя да съм прав!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 15 Юли 2005, 10:59

Не е точно така ,ама хайде да няма спорове и скандали .

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 15 Юли 2005, 11:22

bravo написа:Аз винаги съм го казвал , че е голямо като автобус , вози като автобус , управлява се като автобус и струва колкото автобус :mhihi:
но си е прав човека за пицата де :mhihi:
ех виж сега това е съвсем друго нещо
Изображение

снегорин и антикрило рулз :)

по мое мнение чочонето е най-прелестния мерцедес от тия старите куфари :)

алх - това са всеизвестни истини.. няма защо да си ги повтаряме, но и мерцедесите в никакъв случай не са лоши коли!
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от deliveryman » 15 Юли 2005, 11:52

кво чочоне те гони бре??? това е 190E 2.5 16 EVO II

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 15 Юли 2005, 14:21

:mhihi: веселба

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 15 Юли 2005, 14:52

Мечо е хитов :mhihi: :mhihi:

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 15 Юли 2005, 15:26

Ако беше с 20 сантиметра по-висок, щяха да го използват за ГРЕЙДЕР през зимата :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 15 Юли 2005, 16:37

evans написа:Не е точно така ,ама хайде да няма спорове и скандали .

аз не съм казал дали е точно така или не.. просто цитирах нещо което ми се стори интересно като съдържание и като това от какъв човек идва....

аз не мисля че мерцедесите са камиони... но определено мисля че новите амг-та са "камикадзе-канапета".. във добрия и лошия смисъл на понятието ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 15 Юли 2005, 16:49

Определено изказването е читаво!Сега ше го подскажа на някой мой приятели дет са фенове на коли от сорта на С 600...С55....при това,ако не е дълга база,видиш ли не е същото усещане :shock: :lol: ....питал съм ги в пъти,за какво усещане ми говорят,като дългата база е по-хубава,ако се возиш(попринцип С класата е за тва де :mhihi: ),пък те ми говорят за каране....даже им казах част от философията на БМВ,а именно-шеър драйвинг плежър....,НОооо мерцедес си е мерцедес :mhihi: :mhihi: :mhihi: !Та за това сега ще им покажа,какво е казал човек,който притежава не какъв да е мерцедес,не какво да е АМГ,а ЦЛ 65 :shock: :) !

Съвсем не казвам,че не ми харесват-дори напротива,но пък чуството,което едно БМВ ми доставя,дори като го гледам,е съвсем различно-именно това искам и да кажа-двете коли будят у теб чуства,които са различни,но и двете са приятни!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 15 Юли 2005, 17:07

Ма то това е предимно като ги гледаш, а? А с карането как си? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 15 Юли 2005, 17:37

А,Ти как си с карането на ЦЛ 65 господин остроумие?Или с "карането" на Е60 М5 или Е63 М6.....та дори и с Е39 М5...просто ми е интересно като ме нападаш,на тебе къв ти е опита!

П.П.почва да ми писва неой хора тука да ме третират,като поредния напушен,ентусиазиран младеж,който си няма работа!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 15 Юли 2005, 18:22

кво се връзваш :roll:
дреме ти на шапката, все едно пък ти пука кой какво си мисли... ;)

мерц - 1-во място
бмв - една идея по-добри от първо... :twisted:

това е моето мнение
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 15 Юли 2005, 18:40

moto написа:А,Ти как си с карането на ЦЛ 65 господин остроумие?Или с "карането" на Е60 М5 или Е63 М6.....та дори и с Е39 М5...просто ми е интересно като ме нападаш,на тебе къв ти е опита!

П.П.почва да ми писва неой хора тука да ме третират,като поредния напушен,ентусиазиран младеж,който си няма работа!

Никак не съм, не съм ги карал още и затова си спестявам тъпи коментари кое е по-добро, дори на картинка :lol:
Нямам нищо против теб, просто ми стана смешно как някой коментира нещо, което даже не го е виждал на живо, само за да покаже (на кого не е ясно) колко луд БМВ фен е :confused:
П.С. А от какво ти е писнало, слабо ме интересува... Честно

Следваща

Назад към Извън Темата