хехе... сравнение
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
хехе... сравнение
говорихме си със един мой добър приятел (които в момента кара цл65) за бмв и мерцедес и той каза следното:
"бмв се справят чудесно със правенето на автомобили...
бмв са автомобилен производител, мерцедес винаги са били и ще бъдат камионджии. ако искаш кола- вземи си бмв. ако искаш камион или кола като камион- вземи си мерцедес.
на мене като ми се яде пица не ходя във макдоналдс"
дословно го цитирам.
а между другото цл-а на 3та като го настъпиш и почва да му мига системата за стабилност. камикадзе- канапе.... аз се смея ма колата е страшна- ако света беше направен само от прави магистрали със сигурност щеше да ми е мечтата.
сл/цл65 са върха на една философия дето не я разбирам ма това не пречи да и се кефя- чисто като зрител
"бмв се справят чудесно със правенето на автомобили...
бмв са автомобилен производител, мерцедес винаги са били и ще бъдат камионджии. ако искаш кола- вземи си бмв. ако искаш камион или кола като камион- вземи си мерцедес.
на мене като ми се яде пица не ходя във макдоналдс"
дословно го цитирам.
а между другото цл-а на 3та като го настъпиш и почва да му мига системата за стабилност. камикадзе- канапе.... аз се смея ма колата е страшна- ако света беше направен само от прави магистрали със сигурност щеше да ми е мечтата.
сл/цл65 са върха на една философия дето не я разбирам ма това не пречи да и се кефя- чисто като зрител

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
bravo написа:Аз винаги съм го казвал , че е голямо като автобус , вози като автобус , управлява се като автобус и струва колкото автобус![]()
но си е прав човека за пицата де![]()
ех виж сега това е съвсем друго нещо
снегорин и антикрило рулз

по мое мнение чочонето е най-прелестния мерцедес от тия старите куфари

алх - това са всеизвестни истини.. няма защо да си ги повтаряме, но и мерцедесите в никакъв случай не са лоши коли!
No bling at the Ring
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
evans написа:Не е точно така ,ама хайде да няма спорове и скандали .
аз не съм казал дали е точно така или не.. просто цитирах нещо което ми се стори интересно като съдържание и като това от какъв човек идва....
аз не мисля че мерцедесите са камиони... но определено мисля че новите амг-та са "камикадзе-канапета".. във добрия и лошия смисъл на понятието

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Определено изказването е читаво!Сега ше го подскажа на някой мой приятели дет са фенове на коли от сорта на С 600...С55....при това,ако не е дълга база,видиш ли не е същото усещане
....питал съм ги в пъти,за какво усещане ми говорят,като дългата база е по-хубава,ако се возиш(попринцип С класата е за тва де
),пък те ми говорят за каране....даже им казах част от философията на БМВ,а именно-шеър драйвинг плежър....,НОооо мерцедес си е мерцедес
!Та за това сега ще им покажа,какво е казал човек,който притежава не какъв да е мерцедес,не какво да е АМГ,а ЦЛ 65
!
Съвсем не казвам,че не ми харесват-дори напротива,но пък чуството,което едно БМВ ми доставя,дори като го гледам,е съвсем различно-именно това искам и да кажа-двете коли будят у теб чуства,които са различни,но и двете са приятни!

Съвсем не казвам,че не ми харесват-дори напротива,но пък чуството,което едно БМВ ми доставя,дори като го гледам,е съвсем различно-именно това искам и да кажа-двете коли будят у теб чуства,които са различни,но и двете са приятни!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
А,Ти как си с карането на ЦЛ 65 господин остроумие?Или с "карането" на Е60 М5 или Е63 М6.....та дори и с Е39 М5...просто ми е интересно като ме нападаш,на тебе къв ти е опита!
П.П.почва да ми писва неой хора тука да ме третират,като поредния напушен,ентусиазиран младеж,който си няма работа!
П.П.почва да ми писва неой хора тука да ме третират,като поредния напушен,ентусиазиран младеж,който си няма работа!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
кво се връзваш
дреме ти на шапката, все едно пък ти пука кой какво си мисли...
мерц - 1-во място
бмв - една идея по-добри от първо...
това е моето мнение

дреме ти на шапката, все едно пък ти пука кой какво си мисли...

мерц - 1-во място
бмв - една идея по-добри от първо...

това е моето мнение
You said: "Time will change!" What if it changes you?
moto написа:А,Ти как си с карането на ЦЛ 65 господин остроумие?Или с "карането" на Е60 М5 или Е63 М6.....та дори и с Е39 М5...просто ми е интересно като ме нападаш,на тебе къв ти е опита!
Никак не съм, не съм ги карал още и затова си спестявам тъпи коментари кое е по-добро, дори на картинка

Нямам нищо против теб, просто ми стана смешно как някой коментира нещо, което даже не го е виждал на живо, само за да покаже (на кого не е ясно) колко луд БМВ фен е

П.С. А от какво ти е писнало, слабо ме интересува... Честно
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2