Използвано ли е климатично оръжие над Русия....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Използвано ли е климатично оръжие над Русия....

Мнение от Демирев » 09 Авг 2010, 14:10

Вече цял месец температурите в Русия са +40 С - нещо абсолютно нечувано в 130 годишната история на метеорологията в Русия.
Както всеки знае в Русия дори юли месец рядко темп. е над 24 градуса, а сега повече от месец държи африканските 40 градуса. В някой новини се прокрадват съмнения на местните че върху Русия е тествано климатично оръжие за насочване на въздушните маси... :| :| :| :|

Доста странно ми е да гледам в прогнозата на СНН как срущу Рио де Женейро стои 33 градуса....Атина 34 градуса...Лос Анджелийс 31 градуса и Москва 39 градуса :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Re: Използвано ли е климатично оръжие над Русия....

Мнение от Koz » 09 Авг 2010, 14:25

природата използва своите ''оръжия'' върху всички ни вече.знаем само да употребяваме.паразити сме на тази планета и тя ще ни унищожи един ден...
Ако говорим за провинция, питай Хемингуей ...

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 09 Авг 2010, 14:27

И да е така, оръжието най-вероятно си е руско :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 09 Авг 2010, 14:28

Климатичен терор...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 09 Авг 2010, 14:31

Аз не вярвам на никакви случайности вече и глобални затопляния.
Ето тука пише интересни работи.
http://www.ngm.bg/phpBB2/viewtopic.php?t=1103
Изображение
8.32

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 09 Авг 2010, 14:33

Курци.
Няма климатично оръжие, най-малкото защото при използване на такова, щяхме да видим нова болест, вероятно сибирски грип, в САЩ.
Просто природата си го връща за издеватлствата над нея. Предтавяте ли си, какво е т'ва от 60-те да се движат едни Лади по тебе, дето много бучат, пушат и харчат?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 09 Авг 2010, 15:40

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Wpb19 » 09 Авг 2010, 15:42

Ryapoff написа:Курци.
Няма климатично оръжие, най-малкото защото при използване на такова, щяхме да видим нова болест, вероятно сибирски грип, в САЩ.
Просто природата си го връща за издеватлствата над нея. Предтавяте ли си, какво е т'ва от 60-те да се движат едни Лади по тебе, дето много бучат, пушат и харчат?

:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 09 Авг 2010, 15:58

абе тоя HAARP нещо и аз се замислям дали пък не е истина, ама пък то всяка година все стават някакви природни катаклизми. Няма да се учудя, ако зимата завали сняг в Атина примерно и стане -10 градуса........

Ако има такива системи разработени за контрол над климата, земетресенията, вулканичната дейност и т.н. не мисля, че ще е толкова съвършенна все още, ама знае ли човек :wave:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 09 Авг 2010, 16:03

:shock: Те т'ва обяснява нещата... :shock: :paranoid:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 09 Авг 2010, 16:42

Ryapoff написа:Курци.

Айде пак повърхностни разсъждения.Ладите замърсявали...осъзнай се човек.Дали няколко хилядите останали соц. возила замърсяват или заводите,които използват нощта да изхвърлят токсични вещества.През ден има новини за обгазяване над Стара Загора,Бургас,Кърджали и т.н.Сигурно е така,защото 20-30 соц. возила случайно се движат едновременно в града и мръсотията е от тях.Колко вредни емисии изхвърля една Лада/Москвич/Заз/Газ и каквото й да през смешните си ауспуси от малолитражните си двигатели.Тия коли да не говорим,че повечето са газифицирани и се карат доста рядко и на малки разстояния.Та те Бмв-тата в тоя форум мърсят повече и харчат повече.Много по-опасни са големите комини на заводите,изхвърлянето на отпадъчни материали във водите и т.н. отколкото шепа газифицирани автомобили.
Вместо да цъкаш из форума и да се мъчиш да натрупаш моите мнения от 6г. само за една седни и попорчети някоя книга,учебник и т.н. и виж колко въглероден двуокис отделя една Жигула на бензин,колко на газ и колко отделя един завод,който не спира нон-стоп работа :idea:

Няма никакво климатично оръжие.Руснаците сами се унищожиха чрез собственото си автомобилно производство.Просто в последния месец много Лади и Волги обикалят из Москва и затова е така положение.Дима е от ауспуха,а пожарите са сигурно от отечки по кабелите за свещи+капещи бензинопроводи................ :idea: :mhihi:
Изображение
8.32

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 09 Авг 2010, 16:51

PIONEER написа:...

Глупости, аз съм разсъдил толкова надълбоко, че на теб ти се струва повърхностно 8) . Като казвам за ладите, аз имам в предвид руското автомобилостроене. А като имам в предвид руското автомобилостроене, аз казвам за заводите. А като казвам за заводите, говоря за индустрията. А като говоря за индустрията, мисълта ми е за замърсяването. А като имам мисъл за замърсяването, причинено от индустрията, която е родила заводите, който са направили автомобилите, така де, ладите, аз съм разсъдил доста навътре.
Тя една крава със се срането и другите благинки, изхвърля повече вредни газове от един автомобил.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 09 Авг 2010, 17:03

Демирев написа:В някой новини се прокрадват съмнения на местните че...

Новините ли прокарват съмнения или местите се съмняват ?
Еми нека руснаците да ги стрелнат с лазера бе, пък кийтаците да им пратят 2-3 тайфуна + 1 торнадо :mhihi: :mhihi: По-добре спрете с жълтите вестници, не влияят добре. :)
п.п
и къде ги видя тези +40 ? Мисля че е достатъчно горещо, без да добавяме няколко градуса отгоре ? ;)
http://www.vremeto.bg/europe.php?filter ... 3%D1%C8%DF

Във момента в москва е 35 градуса
Последна промяна kiro_320 на 09 Авг 2010, 17:16, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 09 Авг 2010, 17:10

Китайците притежават най-мощното сеизмично оръжие:
Ако всички китайци по сигнал скочат едновременно от 1 метър височина-щатите нема да ги има...

Освен това,през 20 и 30 години на миналият век,замърсяването е било доста голямо поради икономическият бум и поради ползването на основно твърди горива,природата винаги е била непредсказуема и има друго,информацията за жегите в москва е че не е имало такива горещини от 100 години,не от 130 и че историята помни и други катаклизми преди 100 години,проблемите идват от копаенето и изваждането на ,примерно петрол и газ,като се извади нещо което е било от долу и нищо не се постави да крепи=земетресения,разместване на пластове и вулкани

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 09 Авг 2010, 17:16

Добре - съгласих се с вас. Съвсем нормално е в Москва да е +40 градуса от 30 дена, а в северен Сибир +26 С :shock:
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Следваща

Назад към Извън Темата