Кога и как се влюбихте в марката?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 97", E46 320d 05"
Мечтае да кара: ново БМВ
Детайли за колата: изтъркани задни гуми, тук-таме за изчукване и боя :D

Кога и как се влюбихте в марката?

Мнение от e39 FEN » 02 Окт 2010, 3:07

Колеги, незнам дали има такава тема вече но аз не открих, ако има моля да ме извините и модераторите да сложат ключ!

Та така, въпросът е ясен.
Кога за пръв път се влюбихте в автомобилите БМВ и разбрахте че това е вашата марка???

Нека разкажа и аз (помня го като бял ден, въпреки че беше преди 15-16г.) : Та така, бях малък, може би около 4-5 годишен. В двора ни имаше кола завита с бризент. Незнаех каква е колата, знаех само че е ударена и е на един мой братовчед. Наще не ми даваха да ходя и да пипам там въпреки че много исках. Един ден по случайност в къщи нямаше никой а аз не бях на детска градина и реших да задоволя любопитството си като видя аджаба "кво е туи жиуотно" :mhihi:
Отидох и с 300 мъки "отвих" половината кола .... светло зелено БМВ Е21... акула.. :bowdown: (тогава много ми е разбирала главата кво е БМВ-то де, ама много ми хареса)
От тогава само за това си говорех, бмв,бмв,бмв.. и така до ден днешен :ok:

После казах на наще че съм видял колата, малко ми се скараха ама си заслужаваше, след това по цял ден висях вътре и се правех че карам :mhihi: Накрая не помня кво се случи с тая кола..
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Re: Кога и как се влюбихте в марката?

Мнение от SPEED_GABROVO » 02 Окт 2010, 22:29

Аз не съм се влюбвал,просто от както се помня ми е фаворит.При мен най-странното е ,че никога през живота си не съм сядал в BMW.Мечтата ми е от първата до последната кола всички да са BMW.Като първата задължително ще Е30 ,от 7 годишен съм си я избрал.Може цял живот да събирам ,но задника ми няма да седне в друга кола освен BMW. :yes:
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 03 Окт 2010, 18:39

Преди няколко години, едно приятелче колкото мен, дойде на балкана с една Е21-чка, керемидено червена, само с 2 фара. След като ме вози цяло лято, и малкото простотийки които направихме, се влюбих в марката. От тогава само БМВ ми е в главата и готиното е, че тате ме разбира. Покрай мен, научи и той моделите, и след известно време ще отидем заедно да вземем първото БМВ, което ще бъде за мен :bowdown: :angel:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 03 Окт 2010, 18:43

Във влака,докато пътувах към Враца,да купувам една Вектра,рязко спрях в София,и си взех първата Е34.
Последна промяна LiTtLeRoCk на 03 Окт 2010, 19:15, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 03 Окт 2010, 18:49

на 10 год. ме повозиха в Е36 IS със около 190-200 коженият салон беше ме "прегърнал" и от тогава ми е слабост,самата фаца и всичко останало ме карат да избера горе посочената марка
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 03 Окт 2010, 18:57

Далената 1986 г.-първото ми возене на Е28 М20б25 :bowdown:
При нас беше 2 години.
После един от квартала гъзар си купи Е30 троен стоп БЯЛА с М20Б20 - е няма такава кола......
После 1994 - първото собствено бмв- Е30 двоен стоп ,после троен стоп , после Е34, после Е39,после Е34,пак Е30-трое стоп , след това изневерих на марката - и сега от 5 години Е36.
аМА ВЕЧЕ МЕ МЪРЗИ ДА СМЕНЯМ-но скоро и една натокана Е30-ка :mhihi:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 03 Окт 2010, 19:13

Преди 5 години един приятел ми дължеше 2000лв,нямаше начин как да стане да ми ги върне и ми предложи колата си е30 седан междинка.Возеше много стегнато и беше много подържано и затова го взех-нямах избор.От тогава не слизам от БМВ и не признавам никоя друга марка :yes: Ако не беше ме ударила една жена на кръстовище,може би щях още да го карам.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 03 Окт 2010, 19:16

laviatan написа:Далената 1986 г.-първото ми возене на Е28 М20б25 :bowdown:
При нас беше 2 години.
После един от квартала гъзар си купи Е30 троен стоп БЯЛА с М20Б20 - е няма такава кола......
После 1994 - първото собствено бмв- Е30 двоен стоп ,после троен стоп , после Е34, после Е39,после Е34,пак Е30-трое стоп , след това изневерих на марката - и сега от 5 години Е36.
аМА ВЕЧЕ МЕ МЪРЗИ ДА СМЕНЯМ-но скоро и една натокана Е30-ка :mhihi:

излизали сме с едни и същи гаджета! :mhihi:
далечната 78ма видях 2002ка!! ходих около седмица с увиснало чене!толкова злоба,красота и спорт не бях виждал на живо....
90та -първото ми Е30-323. качи ме продавача,спусна ме към Църна Маца от горе и почти го изритах в София от колата....!
после Е34 ,после Е39 ,после Е61 ,сега и Е30 пак.....
на сватбата ме возиха с Е28-2,5 , на кумуването ми карах Е28ца 3,5...бяло с некви бесни спойлери!! в офиса покарвам Ф01 , Е66 и Х6...!
за тия 30г любов и 20г секс съм се убедил ,че това е мойта марка!!!
:winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

Мнение от vin_diesel » 03 Окт 2010, 21:33

през 1988 пред една фабрика беше спряло черно Е30 децата от махалата се бяхме налепили като муха на мед около него спомням си че в него имаше мобилен телефон, след това имах малка количка от мач бокс също е30 и само повтарях че искам такава кола и 10 години по касно за балът имах е30 с кожа м/тех оригинал на BBS и всички екстри но без телефон и до ден днешен не сам виждал с мобилен тел. та колко мадами съм свалил с този автомобил чак кожата се протри и седалките се изкривиха :mhihi: дори и моята съпруга е една от тях ''малии дано не чете''сега също имам е30 което е в България и се съхранява в гараж до навършване на 18 години на моят син които е само на 15 дни :D просто това е марката и не бих е сменил за която и да е :lalala:
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 03 Окт 2010, 21:44

отговора на тоя въпрос не го помня..
знам, че имаше пред блока 2 е21ци .. а малко след това бащата купи от приятел е30 .. и се почна :smoke:
what a helluva ride

Аватар

Мнение от Хаос » 03 Окт 2010, 22:07

90-и-някоя година брат ми си дойде в България с една бяло е30 купе, тогава аз не знаех какво е това БМВ, обаче забелязах, че нашата кола беше много по-хубава от останалите и имаше ел. огледала...
После в гимназията едно черно е34 много ми хвана очите
Много години по-късно си взех и аз БМВ : )
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 03 Окт 2010, 22:10

Когато за първи път се качих да я покарам, от тогава няма слизане, другите марки некакси куцат.....Както и моделите след Е34, Е36, Е38.... :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 kombi :D
Мечтае да кара: BMW E34 m5-convertible

Мнение от krisbmw » 03 Окт 2010, 22:22

аз пък бях малак ( 5,6 клас) имах скутер4е и си брумчах наляво на дясно,и 2 преки под нас имаше сервис и правеха амрикански автомовили и не ми беше интересно после го затвориха и доидоха едни пи4ове и се занимаваха с бмв-та и бесхе пълно само с бмв та и аз се запознах с тях и след у4илисхте по цял ден при тях станах 8 ми клас и ме взеха да мета да 4истя да помагам мина се време по4нах да разбирам и шевфа ми подари ена мазда да се у4а да карам и станаха 2 мазди после голфове после опели и накрая бмв е30 бесхе уникат 324тд с мтех и шпер малко му се поразвах и един приятел ми го удари и ми плати ремонта ама аз си прибрах парите и распродадох е30ката на 4асти
и после до ден днесхе само е36ци и сега ми се кара е39 и на друга кола от бмв не ми се ка4ва никоя друга кола не ми доставя това удоволствие и този комфорт има своите плусове и минуси ама си е наи наи bmw forever!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 03 Окт 2010, 22:28

От както се помня като бебе, имах една малка играчка която много си обачих и пазех, голяма колкото съвременна запалка. Никога не я изсилвах колкото останалите по паркета и никога не я спирах с удар в стената. Тя беше зелена.
След като навърших 4-5 годинки, за мен, зелената играчка се превърна в нещо друго - зелено BMW.
След като станах на 6-7, започнах да правя рисунки върху хартия с молив, на въпросната играчка, която възприемах вече, като - зелено BMW 3-ка, комби.
След известно време, станах ученик, първолак, започнах да владея четене и писане. Започнах да търся информация, в скриновете на баща ми и дядо ми, за въпросната играчка. Тогава разбрах, че това е BMW 3er, което от завода назовават - Е30.
След още година, баща ми и дядо ми, започнаха да ми дават да управлявам колите им, по черни пътища, като сядам в тях. Първият път беше, когато бях на 9.
След още 3-4 годинки, вече започнаха да ме учат, сам зад волана, тъй като вече не се побирах, да седна в тях.
Тогава започна мъката и мечтата. Един ден, когато стана пълнолетен и изкарам свидетелство за управление, да си намеря същата кола, като МОЯТА кола. Като моята малка зелена кола. Като моето зелено BMW. Като моето безценно, зелено, Е30 комби. Всяка вечер, преди да заспя си я взимах в ръцете и си представях как един ден ще се возя с нея, и после я слагах под възглавничката, защото баба ми казваше, че така мечтите се сбъдвали.

Уви...навърших и пълнолетие. Изкарах и свитеделство за управление. Все пак, нещата се бяха променили, от както бях дете и мечтаех за въпросната кола. Имах мераци, за Е36, но не и Е30. Един ден, и книжката ми бе вече в джоба, тогава родителите ми подариха колата на майка ми. Бях в безизходица. Отказаха да ми купят кола, тъй като ми подариха майчиният автомобил. Започнах да търся и да се бутам сам, а бях още....дете. Осъзнах, че човек за да е истински щастлив, трябва да следва мечтите си, а именно - трябва да намеря моето ЗЕЛЕНО Е30 КОМБИ. Или..аджаба "malachite grun metallic". Започнах да звъня на хиляди обяви в интернет. Имах всякакви случаи - питам ги като човек, колата зелена ли е, понеже няма снимки. В случай че не е - няма смисъл да идвам....А на среща да ми се отговаря с насмешка "Хех, ми зелена ли е, де да я знам зелена ли е, ако искаш и зелена ще е хахаха..." Какви ли не ситуаций. Година и половина търсех. През цялото това време пестях и мечтах, но с всеки един ден, всичко вървеше срещу мен. Нямаше зелени, или пък не бяха комбита. В деня преди да се откажа, се чух с един човек от форума, той сам ще се досети кой е, ако чете това. Той ми се обади и никога няма да забравя думите му "Какво сънува тази нощ?". Още от тогава, осъзнах за какво говори. Час по-късно бях при него на оглед - зелена, комби ..............сияеща....МОЯТА МАЛКА КОЛИЧКА, ПРЕРАСНАЛА В ИСТИНСКА.

От там на сетне, какво се случи, може да видите в подписа ми и галерията.
Тази кола няма да забравя никога! Няма да продам никога! Няма да нараня никога!
Това е моята бебешка, детска, юношеска, мъжка мечта. Никога не съм спирал да мечтая за нея и сега я имам. Вече от година и половина сме щастливи заедно и имаме почти 100 000 незабравими километри заедно.
Обичам я и не ме е срам да го призная пред целият свят! Който ще - да ме мисли за луд, да ме мисли за идиот. ДА! АЗ ОБИЧАМ МОЯТА КОЛА! МОЯТА МАЛКА КОЛИЧКА И МОЯТА ГОЛЯМА МЕЧТА!
Всяка сутрин, първото ми нещо като стана е, да я погледна през щорите. Всеки божи ден, когато вървя към нея, винаги се усмихвам. Всяка вечер, когато я оставям, вървя към входа, с обърната назад глава - към нея. Всеки път преди да заспя, разтварям щорите и я поглеждам.

Пожелавам на всеки да сбъдне мечтите си! Това е нещо уникално!
Всеки говори, че човек след като осъществи една мечта, започва да се цели в друга.
При мен, не се случи така. Аз осъществих моята мечта и от както го сторих, се превърнах в човек без мечти, но със желания. Да имам желание да и сложа голям мотор и големи джанти, но това не е мечта...това е просто желание!
Трябва да се различават, защото мечтите и желанията, са две коренно различни неща, преплитащи се в една много тънка граница...

Поздрави!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp

Мнение от Krasimir19 » 03 Окт 2010, 22:48

През 2005 година , до тогава харесвах само Мерцедеси но през 2005 година един мой братовчед си взе е46 дизелак. И като ме повози до толкова я харесах тази марка че неща и да чуя за друга, все още не съм си взел но се заглеждам за е46 и е39 . :wave:

Следваща

Назад към Извън Темата