Помощ за покупка на 6-та серия!pls.
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Помощ за покупка на 6-та серия!pls.
Колеги темата малко не е за този раздел, но тук знам че ще я видят повече хора, ще ви помоля за помощ!
Другата седмица ще ходя да гледам тази 6-ца:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Какво мислите за колата, ако има колеги от Хасково и имат инфо за колата да споделят! Мен лично ме притеснява, че е малко ниска цената, а колата си е без забележка!
Мисля преди да я купим да я зайарам на диагностика в Пловдив мисля най-близко има офицялен дилър! Ако има колеги от Пловдив да споделят каде е, как се стига до там и т.н!
Общо взето искам съвет заслужава ли си колата!
Другата седмица ще ходя да гледам тази 6-ца:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Какво мислите за колата, ако има колеги от Хасково и имат инфо за колата да споделят! Мен лично ме притеснява, че е малко ниска цената, а колата си е без забележка!
Мисля преди да я купим да я зайарам на диагностика в Пловдив мисля най-близко има офицялен дилър! Ако има колеги от Пловдив да споделят каде е, как се стига до там и т.н!
Общо взето искам съвет заслужава ли си колата!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Anfiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: In the 90's
Re: Помощ за покупка на 6-та серия!pls.
Колега, по-снимки к'вото и да се каже, ще бъде... абе по снимки! В Пловдив официалният дилър е "М Кар" - намират се на "Карловско шосе", като излизаш от града вдясно се пада! Успех! 

- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Абе днес гледах едно Е60, 2007, ама прибрано на безплатен охраняем паркинг от около 2 месеца. И едни лепенки по врати и капаци, и то купено евтинко разбрах, с напълно редовна регистрация, така че внимавай.
only rear wheel drive
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
да не се оцъклите после,че не е 36-ца да я прежалиш
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Днеска имаше репортаж по новините за коли издирвани от интерпол. Караш си, радваш си се спират те и си отиваш пеша...
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
http://probg.bg//statija/kod_kriminalno ... -koli.html
Сега го гледам, колега е постнал и тема по въпроса.
Сега го гледам, колега е постнал и тема по въпроса.
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Гледай репортажа, някой са минавали 3-4 регистрации в КАТ и тогава се разбира, че са крадени, проверени са сичките 

- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
гаранция за съжаление никаква.всичко е шито с бели конци.във видеото продавача от автокъщатата лъже толкова тънко.инталиянеца с който говори по телефона знаел български.интересно кога ли го е научил.само слушайки разговора,разбираш че той въобще не говори с никого.когато му казва да изчака и чува молбата на журналистката,да говори лично с него,ненадейно той затваря телефона и после нарочно не вдига...абе на кой ги пробутват тези.идиот да си ще разбереш за какво става дума.това са цели канали,със сумати замесени хора,както от едната страна,така и от другата.от все сърце им пожелавам на такива да продадат някоя крадена колица,на някой по-чалнат българин,та да видят после хаир.
пп.по темата.колицата изглежда супер на снимките и цената наистина е ниска,но все пак вече може да се намери 6ца за около 40к.достатъчно е да има някой по-скъп консуматив за смяна и за това да се продава на 35.дано да няма проблеми
пп.по темата.колицата изглежда супер на снимките и цената наистина е ниска,но все пак вече може да се намери 6ца за около 40к.достатъчно е да има някой по-скъп консуматив за смяна и за това да се продава на 35.дано да няма проблеми

"а, той ми затвори" 
те тея неща са ясни от 15г, какво толко го говорят чак сега, па тая миролюба толко тъпо същество, ма поне тука не можа да се изяви, че и е малък репортажа
нали имаше един сайт френски ли, италиански.. вкарваш вина и показва дали се издирва от интерпол и все. ма нещо не го намирам.
а сетете се де

те тея неща са ясни от 15г, какво толко го говорят чак сега, па тая миролюба толко тъпо същество, ма поне тука не можа да се изяви, че и е малък репортажа

нали имаше един сайт френски ли, италиански.. вкарваш вина и показва дали се издирва от интерпол и все. ма нещо не го намирам.
а сетете се де

Според мен е на някой фалирал бизнесмен дето си разпродава имуществото, преди да му го е взела банката
След бързо "детективско" разследване в гугъл, като му напишеш телефона излиза , че продава още и порше 911 и забележете, Пони
http://www.google.bg/#q=0888808095&hl=b ... 7b913d3b1e
Колата вероятно е читава, само внимавай, да не е запорирана от некоя банка и да ти я вземат после

http://www.google.bg/#q=0888808095&hl=b ... 7b913d3b1e
Колата вероятно е читава, само внимавай, да не е запорирана от некоя банка и да ти я вземат после

^ Хахахаа, тоя провадава и пони. Нема такъв смех с наще пишман бизнесмени. Преди време бях попадал на обява в Mobile: "продавам Ламборджини за 180 000 евра или бартер за строителни материали" 

- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Между другото ,цената на понито е добра .
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2