Избор на лаптоп до 1000лв
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Избор на лаптоп до 1000лв
Ами общо взето това е бюджета. Моля за помощ, понеже не съм много наясно. Препоръчайте ми нещо оптимално колеги

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: Избор на лаптоп до 1000лв
Колега,извинявай ама мисля да ти ползвам темата,за да не пускам нова
И аз трябва да купувам Лап топ,4 г РАМ процесор core 2 duo или I3 с подходяща видео карта,компа ще се използва за обработка на фаилове чрез Photoshop,corelDraw,Illustrator
Сигурен съм,че има колеги който се занимават с продажба на компютри,надявам се да помогнат
И аз трябва да купувам Лап топ,4 г РАМ процесор core 2 duo или I3 с подходяща видео карта,компа ще се използва за обработка на фаилове чрез Photoshop,corelDraw,Illustrator
Сигурен съм,че има колеги който се занимават с продажба на компютри,надявам се да помогнат
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
N.Mihaylovski написа:Колега,извинявай ама мисля да ти ползвам темата,за да не пускам нова
Преди 3, 4 дена инсталирвах windows на подобен лаптоп само, че беше с 3 GB RAM DDR3, i3 CPU (4 ядра) марка и модел: HP G62-A20sq. Бих ти посъветвал него мисля, че ще ти върши отлична работа.
До колегата nigh7lif3 кажи за игри ли ти трябва, за работа или общо на двете ?

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
мммм Core i3 е процесор с 2 ядра. Да, има и HyperThreading, което кара Task Manager-a да го показва като 4. Нооо това е далеч от 4 ядра...
Intel Core i5 също. Чак Core i7 е с 4 и то не всички модели. (за преносими компютри)
Имам добра оферта за преносими PC до 1000 лв с ДДС, но нека на ЛС.
P.S. Ако се смята за "скрита реклама" или нещо такова моля да се изтрие последният ми ред.
Р.P.S. Работя в един от вносителите на маркови PC...
Intel Core i5 също. Чак Core i7 е с 4 и то не всички модели. (за преносими компютри)
Имам добра оферта за преносими PC до 1000 лв с ДДС, но нека на ЛС.
P.S. Ако се смята за "скрита реклама" или нещо такова моля да се изтрие последният ми ред.
Р.P.S. Работя в един от вносителите на маркови PC...
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
http://laptop.bg/laptops-lenovo-G560-le ... _59_033828
според мен тва е най доброто, има и за 1000лв само че с 2гб рам
според мен тва е най доброто, има и за 1000лв само че с 2гб рам

- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
http://technomarket.bg/products/0909179 ... 5010-00437
Миналата събота взехме такъв, с две думи, без думи
Пък на примоция и с принтер е
Миналата събота взехме такъв, с две думи, без думи

Пък на примоция и с принтер е

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Aйде всеки пак си препоръчва неговото гардже
1. Щом ще работиш с фотошоп значи гледай да има хубав процесор (от адоуб колкото и да лъжат, все още видео карта не използва, освен сигурно за некои много специфични приложения). При процесорите важи максимата на мечо пух - колкото повече, толкова повече, така че гледаш кое е с повече гигахерци там, като имай предвид, че новите на интел кор3 и кор5 са по-добри от старите двуядрени
2. Памет поне 2 гб, нагоре файда особена нема да усетиш, освен ако няма да шопваш верно някакви ТИФ-ове по 20гб
3. Ако се докопаш до нещо с 17" дисплей, ще ти е по-удобен за работа.
4. И последно, но най-важното всъщност - искаш 3 години гаранция задължително

1. Щом ще работиш с фотошоп значи гледай да има хубав процесор (от адоуб колкото и да лъжат, все още видео карта не използва, освен сигурно за некои много специфични приложения). При процесорите важи максимата на мечо пух - колкото повече, толкова повече, така че гледаш кое е с повече гигахерци там, като имай предвид, че новите на интел кор3 и кор5 са по-добри от старите двуядрени

2. Памет поне 2 гб, нагоре файда особена нема да усетиш, освен ако няма да шопваш верно някакви ТИФ-ове по 20гб

3. Ако се докопаш до нещо с 17" дисплей, ще ти е по-удобен за работа.
4. И последно, но най-важното всъщност - искаш 3 години гаранция задължително

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Мерси колега много 
Рам си требе щото,и ще рендва,па и като кача риповете на машините ще му стане тагаво на компа,щото дърпат РАм,но 3 Г стига
давайте некви предложения щото аз не ги разбирам комповете много
и се чда от къде да си го купа

Рам си требе щото,и ще рендва,па и като кача риповете на машините ще му стане тагаво на компа,щото дърпат РАм,но 3 Г стига
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
N.Mihaylovski написа:Мерси колега много
Ми е тоз го гледам , че е с 3г гаранция и като цена влиза в бюджета. Не е нещо особенно, има разни ейсъри и асуси на тая цена с по-добри показатели, ма като изгорят малко след 2рата година, ще си ги биеш в главата

http://laptop.bg/laptops-dell-Inspiron_ ... 5GC6LEB3CI
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
dimithur написа:N.Mihaylovski написа:Мерси колега много
Ми е тоз го гледам , че е с 3г гаранция и като цена влиза в бюджета. Не е нещо особенно, има разни ейсъри и асуси на тая цена с по-добри показатели, ма като изгорят малко след 2рата година, ще си ги биеш в главатаСам си прецени
Колега пак мерси,аз не търса да е до 1000 както колегата може и 1500 да е

http://laptop.bg/laptops-dell-Inspiron_ ... _DELL00489 този тогава 
кор и3 процесор, 640гб диск 17.3" дисплей 3г гаранция, че и горе долу има някаква видео карта ако ти до скучае може и някоя игра да разцъкаш

кор и3 процесор, 640гб диск 17.3" дисплей 3г гаранция, че и горе долу има някаква видео карта ако ти до скучае може и някоя игра да разцъкаш

- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
N.Mihaylovski написа:dimithur написа:N.Mihaylovski написа:Мерси колега много
Ми е тоз го гледам , че е с 3г гаранция и като цена влиза в бюджета. Не е нещо особенно, има разни ейсъри и асуси на тая цена с по-добри показатели, ма като изгорят малко след 2рата година, ще си ги биеш в главатаСам си прецени
Колега пак мерси,аз не търса да е до 1000 както колегата може и 1500 да еважно ми е да върши работа и да е читав както каза не да искара 1 година ако искара 3 става
Екстрасенси ли сте, че можете да разберете един лаптоп колко може да изкара?

c7aH4eB написа:Екстрасенси ли сте, че можете да разберете един лаптоп колко може да изкара?
Toчно щото не сме екстрасенси, ги подбираме с по 3 години гаранция

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2