Доиде ми идейка!
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Доиде ми идейка!
Дойде ми нещо наума ама още не съм го развил
Та мисля, на знайте че изразявам строго лично мнение, да направим нещо малко по стойностно, ако не другаде то поне тука, във форума.
Не знам вие какво мислите за всякакви упойващи, психотропни и други тем подобни неща, абе всичко което е над Водката
Но аз КАЗВАМ СТРОГО НЕ на тези неща и мислия да си направим една анкета поне да си изразим личното становище по тези наболели въпроси. Така че очаквам мнения за или против тези неща и ви моля за серизност

Та мисля, на знайте че изразявам строго лично мнение, да направим нещо малко по стойностно, ако не другаде то поне тука, във форума.
Не знам вие какво мислите за всякакви упойващи, психотропни и други тем подобни неща, абе всичко което е над Водката

Но аз КАЗВАМ СТРОГО НЕ на тези неща и мислия да си направим една анкета поне да си изразим личното становище по тези наболели въпроси. Така че очаквам мнения за или против тези неща и ви моля за серизност

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
ТВЪРДО НЕ НА ВСЯКАКВИ УПОЙВАЩИ ВЕЩЕСТВА. Е алкохола си е нещо друго 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
ами то аз не пия и не пуша.каму ли нещо по-твърдо
(ся да не си помислите,че и по жени не ходя,прекаления светец и богу не е драг)
аз и така съм си high и достатъчно откачен,за какво ми е нещо повече
това беше в кръга на майтапа,и аз не изпитвам уважение към хора,използващи такива упойващи неща

аз и така съм си high и достатъчно откачен,за какво ми е нещо повече

това беше в кръга на майтапа,и аз не изпитвам уважение към хора,използващи такива упойващи неща
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
моя съвет е - не подценявайте алкохола -
супер простотия е
за другите неща - ясно е на всички
за joint-a - смазващо е - няма смисъл да си парцал - па макар и много "духовен".
има едно много добро сравнение [оригинала е за наркотиците ама имайте предвид и алкохола]
(
да взимаш наркотици е все едно през зимата да си палиш парите вместо да си купип с тях дърва
)
т.е. много силни преживявания но отминават бързо - а радостта която 4овек може да преживее е функция от натрупаните благоприятни впе4атления (през този и други животи-т.е. карма) и поради тази при4ина например хероиноманите изглеждат празни. изразходили са вси4ко позитивно, без да трупат нови добри впе4атления.
ако на някой му идва в пове4е разсъждението или противоре4и на неговия възглед за света да ме извини и да не влиза в спор по някоя от то4ките щото не ми е до припирни на такива теми
супер простотия е
за другите неща - ясно е на всички
за joint-a - смазващо е - няма смисъл да си парцал - па макар и много "духовен".
има едно много добро сравнение [оригинала е за наркотиците ама имайте предвид и алкохола]
(
да взимаш наркотици е все едно през зимата да си палиш парите вместо да си купип с тях дърва
)
т.е. много силни преживявания но отминават бързо - а радостта която 4овек може да преживее е функция от натрупаните благоприятни впе4атления (през този и други животи-т.е. карма) и поради тази при4ина например хероиноманите изглеждат празни. изразходили са вси4ко позитивно, без да трупат нови добри впе4атления.
ако на някой му идва в пове4е разсъждението или противоре4и на неговия възглед за света да ме извини и да не влиза в спор по някоя от то4ките щото не ми е до припирни на такива теми

~karmapa chenno~
Ей радвам се
Радвам се пичове че все още има хора които взимат такива работи на сериозно, а аз си мислих че този свят е отишъл по дяволите
Не е ли по добре да караш с 200 по магистралата и адреналина да ти избива мозъка, отколкото да караш с 200 магистрали на вечер и да си адреналина да ти разбива живота - СЕРИОЗНО

Не е ли по добре да караш с 200 по магистралата и адреналина да ти избива мозъка, отколкото да караш с 200 магистрали на вечер и да си адреналина да ти разбива живота - СЕРИОЗНО

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
на мен лично отговора на Бип много ми хареса
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Чакайте бе кви наркомани...какви са тия лозунги всеки да се кефи както си знае пък и пафкаторите кво общо имат с наркоманите....
Аз нямам нищо против тревата-безобидна е....
Другото тук много подрастващи няма за кого са тези "съвети".
И изобщо тая тема е безмислена.
Аз нямам нищо против тревата-безобидна е....

Другото тук много подрастващи няма за кого са тези "съвети".
И изобщо тая тема е безмислена.
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3