Какво предпочитате???
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Колата разбира се 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Колата и то точно такава синя!
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
хехе
кой е другият кликнал на жената:?)
а иначе колата се купува...
а и винаги човек трябва да си има поне една мечта...
а иначе колата се купува...
а и винаги човек трябва да си има поне една мечта...
<br>
br
br
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
не може
тва дето се купува с пари не е толкова ценно

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
мисля,че алпината каза всичко
с нетърпение очаквам отговора на Булли,но още от сега съм сигурене,че ще е Колата&жената

с нетърпение очаквам отговора на Булли,но още от сега съм сигурене,че ще е Колата&жената
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
аха
Жената естествено! То по логиката че ако имаш колата жената сама ще си дойде, може да се заключи че ако имаш жената можеш да очакваш някой друг да и подари такова БМВ и ти да го караш
. Инстинктивно обаче без дълбокомислени социолого-икономически размисли избирам жената! 

кое си сака оно си требе
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
какво виждат очите ми?
А бре момчета! Какви са тия теми??! Според мен в самата си същност въпроса е некоректно зададен... Как да избирам отговор? Да се притежава БМВ, и да се споделят радостите от неговото притежаване разбирам... Ама може ли да се притежава жена? Жената е много повече от един сух бездушен предмет, как може да се сравняват!? Освен това не забравяйте и че няколко дами участват в нашите форуми, те как да възприемат такова едно непочтително отножение към тяхната неповторима магнетична природа?
ами, андро
те ще ни разберат:) препдолагам че много добре знаят що за стока са мъжете, както и ние знаем, що за стока са жените
т.е. нормално е мъжете да си говорят за жени, норамлно е и жените да си говорят за мъже, друг е въпроса дали всеки си признава:)
а иначе, верно за тях е малко безсмислена и не много приятна анкетата, но пък ако погледнат от хумористична гледна точка (т.е. да си кажат, абе мъже, кво да ги праиш:) ще се ориентират по изписаните мнения за характера на ентусиастите
п.с. иначе много правилна забелжка за заглавието на анкетата, аз лично отоговорих на зададения въпрос (какво предпочитате), сега видях, и заглавието на самата анкета:)
п.п.с. Асен Хикс!, много правилна забележка. аз иначе съм отговорил с презумпцията, че става въпрос за жена, а не за лъскава куха красавица:)
т.е. нормално е мъжете да си говорят за жени, норамлно е и жените да си говорят за мъже, друг е въпроса дали всеки си признава:)
а иначе, верно за тях е малко безсмислена и не много приятна анкетата, но пък ако погледнат от хумористична гледна точка (т.е. да си кажат, абе мъже, кво да ги праиш:) ще се ориентират по изписаните мнения за характера на ентусиастите
п.с. иначе много правилна забелжка за заглавието на анкетата, аз лично отоговорих на зададения въпрос (какво предпочитате), сега видях, и заглавието на самата анкета:)
п.п.с. Асен Хикс!, много правилна забележка. аз иначе съм отговорил с презумпцията, че става въпрос за жена, а не за лъскава куха красавица:)
<br>
br
br
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Абре хора вие съвсем сериозно я подкарахте....
За въпроса на темата...си е точно така...Кое искате да притежавате???..изключваме всички други размисли...за човешки отношение и т.н. Представате си че жаната ще е ваша за чял живот и няма да ви изнавериява с някои които има колата.....
Аз лично избрах жената...но пак казвам при положение че живеем в идялния свят без изневери и семеини скандали и тем подобни....!!!
Земна Акуло, не съм сагласен че те ще се обидат....взел в някое Софийско кафене пално с финансови акули косатки и тем подобни и само ги чуй за какво си говорят..." Ай момичета да знаета вчера срещнах един с едно такова сладко БМВ от тия последните модели...вътре едно такова" Да не навлизъм в подробности, но съм пресиствал на такива изкавания не веднъж или двапати......Гаджето сигурно е било до тебе ти за това така си писал...приводнили са те. Майтапя се де....Лошото е че това и реалността за повечето жени.
Иначе съм напълно съгласен с Президента (на БМВ-БГ, не с Парванов) че това което се купова с пари не е толкова ценно
аз и за това си избрах жената въпреки всичко, сору Юли аз пръв си кликнах на нея
За въпроса на темата...си е точно така...Кое искате да притежавате???..изключваме всички други размисли...за човешки отношение и т.н. Представате си че жаната ще е ваша за чял живот и няма да ви изнавериява с някои които има колата.....

Аз лично избрах жената...но пак казвам при положение че живеем в идялния свят без изневери и семеини скандали и тем подобни....!!!
Земна Акуло, не съм сагласен че те ще се обидат....взел в някое Софийско кафене пално с финансови акули косатки и тем подобни и само ги чуй за какво си говорят..." Ай момичета да знаета вчера срещнах един с едно такова сладко БМВ от тия последните модели...вътре едно такова" Да не навлизъм в подробности, но съм пресиствал на такива изкавания не веднъж или двапати......Гаджето сигурно е било до тебе ти за това така си писал...приводнили са те. Майтапя се де....Лошото е че това и реалността за повечето жени.
Иначе съм напълно съгласен с Президента (на БМВ-БГ, не с Парванов) че това което се купова с пари не е толкова ценно

аз и за това си избрах жената въпреки всичко, сору Юли аз пръв си кликнах на нея

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2