Разговори по Skype през GSM???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Разговори по Skype през GSM???

Мнение от WMB 333 » 14 Дек 2010, 0:23

Колеги имим едно питане и се надявам че тук във форума някой се е сблъсквал със тази опция??
Момента е такъв че имам един приятел които живее във Англия и се чуваме по Скайп (но той там си има си ползва скайп пред GSMма и е към един оператор които се казва 3 (тройка) така се води. И пинето ми е мога ли във БГ да си включа Скайп през моб. телефон (абонат съм на Глобъл) и как точно стават нещата,впоследствие ще мога ли да му звъня на Скайп от моя тел. защото от Англия към БГ знам че става (Идеята ми е да си имам активен Скайп по всяко време на деня)!! Молбата ми е ако някой е по запознат как става и на какъв абонаментен план трябва да премина да сподели,да препоръча какъв моб. тел. ще свърши работа??? Абе като цяло как точно стоят нещата??!
Благодаря Предварително!!! :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Re: Разговори по Skype през GSM???

Мнение от adovet » 14 Дек 2010, 0:27

Можеш, но зависи от телефона, който ползваш. Трябва да може да се инсталира скайп на телефона.По принцип на всички по високи класове телефони става. :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 14 Дек 2010, 0:39

Кажи какъв ти е телефонът?!
Операторът няма никакво значение, ще те таксува на тарифите за пренос на данни.....
Стига да можеш да си инсталираш Скайп на телефона, никакъв проблем нямаш да говориш /изпробвано /

Потребител
Аватар

Мнение от WMB 333 » 14 Дек 2010, 0:44

adovet написа:Можеш, но зависи от телефона, който ползваш. Трябва да може да се инсталира скайп на телефона.По принцип на всички по високи класове телефони става. :yes:

По принцип аз мисля да си купувам Нокиа от висок клас-така че това е лесно!! Но след това точно как стават нещата и евентуално Глобъл колко ще ме цакат за тези разговори през Скайп (и кой абонаментен план ми върши работа)??? И дефакто само за Изходящи разговори ще си плащам или и при входящите от Англия?? :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 14 Дек 2010, 0:45

iPhone

Потребител
Аватар

Мнение от WMB 333 » 14 Дек 2010, 0:46

((:BuKcu:)) написа:Кажи какъв ти е телефонът?!
Операторът няма никакво значение, ще те таксува на тарифите за пренос на данни.....
Стига да можеш да си инсталираш Скайп на телефона, никакъв проблем нямаш да говориш /изпробвано /

Колега каква Нокиа можеш да ми препоръчаш?? И ти към кой оператор си във БГ?? Защото казваш че вече е Изпробвано?! :bowdown: :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 14 Дек 2010, 0:49

WMB 333 написа:

Колега каква Нокиа можеш да ми препоръчаш?? И ти към кой оператор си във БГ?? Защото казваш че вече е Изпробвано?! :bowdown: :bowdown:

Аз с iPhone 3G. Провери на коя Нокия можеш да си инсталираш Скайп и тогава купувай. За оператор единствено ще те посъветват, в пакета ти да е включен пренос на данни поне 500МВ на месец, за да няма после изненади :) Иначе съм на Вивател...

ПС Колежка :)

Потребител
Аватар

Мнение от WMB 333 » 14 Дек 2010, 0:59

((:BuKcu:)) написа:
WMB 333 написа:

Аз с iPhone 3G. Провери на коя Нокия можеш да си инсталираш Скайп и тогава купувай. За оператор единствено ще те посъветват, в пакета ти да е включен пренос на данни поне 500МВ на месец, за да няма после изненади :) Иначе съм на Вивател...

ПС Колежка :)

Благодаря Колежке!!!!!! :bowdown:
Като казваш-да няма изненади-предполагам че имаш впредвид че под 500мв няма да имам Добра връзка????

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 14 Дек 2010, 1:00

Не бе, ще те шибат със сметката.
данни за единица време = скорост (напр. kbps, mbps)
просто данни е обем (т.н. включен трафик).

Потребител
Аватар

Мнение от X300 » 14 Дек 2010, 1:14

Всяка Nokia със symbian s60v3,4 или 5 върши чудесна работа. Най-добра е връзката през wi-fi.В момента ползвам C6-01 и всичко е тип топ

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k_remi » 14 Дек 2010, 1:49

Нокиа н97 мини - , скайпа си бачка идеално ,ма не плащам нет.Ползвам тоя по бензиностанциите ако се наложи .Иначе Глобул май също имат поносими оферти за интернет ...

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Мнение от 100imenov » 14 Дек 2010, 2:23

А аз ако не говоря глупости преди 1 2 години бях намерил устройство в което се слага SIM карта в група с GSM. След инсталиране на софтуера се настройва GSM номера,към който трябва да се пренасочи обаждането и си говориш безплатно.Ако те устройва това,потърси го по магазините за телефони и по спомен не беше скъпо.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 14 Дек 2010, 9:08

По добре не взимай NOKIA.Последните модели дават много дефекти. Взимай HTC или Aple.Малко по старите модели на NOKIA стават.А в списъка на Skype страницата излизат доста малко модели на които може да се инсталира.Има други страници от където се дърпа и се инсталира на почти всички телефони със Симбиан.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 14 Дек 2010, 11:05

+1 взех си "бизнес" Нокия Е72,която дори нямаше кирилица. Пощата я получаваше с някаква зверска мъка.. пълен ташак. Едвам я изтраях половин година.
Операторите имат добри оферти за Айфон или ХТС с включен интернет. 1гб и 1000 мин към М-тел + 100 мин към останалите оператори и М-тел, които се изразходват първи (това е уловката) за 34.90 е офертата за Айфон.
Нета след тоя 1гб ти е пак безплатен,но го ограничават до 128к
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 14 Дек 2010, 15:18

Аз съм с Е71 и си ползвам скайп безпроблемно.

На повечето симбиан Нокии скайп тръгва без проблеми
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата