Разговори по Skype през GSM???
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Разговори по Skype през GSM???
Колеги имим едно питане и се надявам че тук във форума някой се е сблъсквал със тази опция??
Момента е такъв че имам един приятел които живее във Англия и се чуваме по Скайп (но той там си има си ползва скайп пред GSMма и е към един оператор които се казва 3 (тройка) така се води. И пинето ми е мога ли във БГ да си включа Скайп през моб. телефон (абонат съм на Глобъл) и как точно стават нещата,впоследствие ще мога ли да му звъня на Скайп от моя тел. защото от Англия към БГ знам че става (Идеята ми е да си имам активен Скайп по всяко време на деня)!! Молбата ми е ако някой е по запознат как става и на какъв абонаментен план трябва да премина да сподели,да препоръча какъв моб. тел. ще свърши работа??? Абе като цяло как точно стоят нещата??!
Благодаря Предварително!!!
Момента е такъв че имам един приятел които живее във Англия и се чуваме по Скайп (но той там си има си ползва скайп пред GSMма и е към един оператор които се казва 3 (тройка) така се води. И пинето ми е мога ли във БГ да си включа Скайп през моб. телефон (абонат съм на Глобъл) и как точно стават нещата,впоследствие ще мога ли да му звъня на Скайп от моя тел. защото от Англия към БГ знам че става (Идеята ми е да си имам активен Скайп по всяко време на деня)!! Молбата ми е ако някой е по запознат как става и на какъв абонаментен план трябва да премина да сподели,да препоръча какъв моб. тел. ще свърши работа??? Абе като цяло как точно стоят нещата??!
Благодаря Предварително!!!

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Re: Разговори по Skype през GSM???
Можеш, но зависи от телефона, който ползваш. Трябва да може да се инсталира скайп на телефона.По принцип на всички по високи класове телефони става. 

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Кажи какъв ти е телефонът?!
Операторът няма никакво значение, ще те таксува на тарифите за пренос на данни.....
Стига да можеш да си инсталираш Скайп на телефона, никакъв проблем нямаш да говориш /изпробвано /
Операторът няма никакво значение, ще те таксува на тарифите за пренос на данни.....
Стига да можеш да си инсталираш Скайп на телефона, никакъв проблем нямаш да говориш /изпробвано /
adovet написа:Можеш, но зависи от телефона, който ползваш. Трябва да може да се инсталира скайп на телефона.По принцип на всички по високи класове телефони става.
По принцип аз мисля да си купувам Нокиа от висок клас-така че това е лесно!! Но след това точно как стават нещата и евентуално Глобъл колко ще ме цакат за тези разговори през Скайп (и кой абонаментен план ми върши работа)??? И дефакто само за Изходящи разговори ще си плащам или и при входящите от Англия??

((:BuKcu:)) написа:Кажи какъв ти е телефонът?!
Колега каква Нокиа можеш да ми препоръчаш?? И ти към кой оператор си във БГ?? Защото казваш че вече е Изпробвано?!

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
WMB 333 написа:((:BuKcu:)) написа:Кажи какъв ти е телефонът?!
Колега каква Нокиа можеш да ми препоръчаш?? И ти към кой оператор си във БГ?? Защото казваш че вече е Изпробвано?!![]()
Аз с iPhone 3G. Провери на коя Нокия можеш да си инсталираш Скайп и тогава купувай. За оператор единствено ще те посъветват, в пакета ти да е включен пренос на данни поне 500МВ на месец, за да няма после изненади

ПС Колежка

((:BuKcu:)) написа:WMB 333 написа:((:BuKcu:)) написа:Кажи какъв ти е телефонът?!
Колега каква Нокиа можеш да ми препоръчаш?? И ти към кой оператор си във БГ?? Защото казваш че вече е Изпробвано?!![]()
Аз с iPhone 3G. Провери на коя Нокия можеш да си инсталираш Скайп и тогава купувай. За оператор единствено ще те посъветват, в пакета ти да е включен пренос на данни поне 500МВ на месец, за да няма после изненадиИначе съм на Вивател...
ПС Колежка
Благодаря Колежке!!!!!!

Като казваш-да няма изненади-предполагам че имаш впредвид че под 500мв няма да имам Добра връзка????
Не бе, ще те шибат със сметката.
данни за единица време = скорост (напр. kbps, mbps)
просто данни е обем (т.н. включен трафик).
данни за единица време = скорост (напр. kbps, mbps)
просто данни е обем (т.н. включен трафик).
Всяка Nokia със symbian s60v3,4 или 5 върши чудесна работа. Най-добра е връзката през wi-fi.В момента ползвам C6-01 и всичко е тип топ
Нокиа н97 мини - , скайпа си бачка идеално ,ма не плащам нет.Ползвам тоя по бензиностанциите ако се наложи .Иначе Глобул май също имат поносими оферти за интернет ...
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
А аз ако не говоря глупости преди 1 2 години бях намерил устройство в което се слага SIM карта в група с GSM. След инсталиране на софтуера се настройва GSM номера,към който трябва да се пренасочи обаждането и си говориш безплатно.Ако те устройва това,потърси го по магазините за телефони и по спомен не беше скъпо.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
По добре не взимай NOKIA.Последните модели дават много дефекти. Взимай HTC или Aple.Малко по старите модели на NOKIA стават.А в списъка на Skype страницата излизат доста малко модели на които може да се инсталира.Има други страници от където се дърпа и се инсталира на почти всички телефони със Симбиан.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
+1 взех си "бизнес" Нокия Е72,която дори нямаше кирилица. Пощата я получаваше с някаква зверска мъка.. пълен ташак. Едвам я изтраях половин година.
Операторите имат добри оферти за Айфон или ХТС с включен интернет. 1гб и 1000 мин към М-тел + 100 мин към останалите оператори и М-тел, които се изразходват първи (това е уловката) за 34.90 е офертата за Айфон.
Нета след тоя 1гб ти е пак безплатен,но го ограничават до 128к
Операторите имат добри оферти за Айфон или ХТС с включен интернет. 1гб и 1000 мин към М-тел + 100 мин към останалите оператори и М-тел, които се изразходват първи (това е уловката) за 34.90 е офертата за Айфон.
Нета след тоя 1гб ти е пак безплатен,но го ограничават до 128к
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Аз съм с Е71 и си ползвам скайп безпроблемно.
На повечето симбиан Нокии скайп тръгва без проблеми
На повечето симбиан Нокии скайп тръгва без проблеми
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2