За полицайте , измамните полицай , корупцията и подкупите ?
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Без таван !
- Мечтае да кара: E9
За полицайте , измамните полицай , корупцията и подкупите ?
Колеги имам една случка от лятото която още не ми дава мира .
Накратко историята е следната .
Решихме да отидем на Кранево за една вечер с на един приятел джипа 2009та Mitsubishi Outlander щото бяхме 5 човека и нафтата беше безплатна . Та стигнахме в Кранево , това е към 11 вечерта , хапнахме и се натоварихме на джипа да ходим да презнуваме . И точно срещу плейбоя някъв чичка с полицейска униформа става и ни маха с палката . И тука стана филма , ония идиот забравил да си вземе книжката и талона на колата . Идва куката и вика документите за проверка , интересното е че не се представи и не показа никакъв документ . Та тръгнаха собственика и куката да си говорят отстрани тихичко а ние стоиме в колата . Отидах да проверя за какво става дума и само чух полицая как вика на приятеля ми " Кажи му да се махне че ще издъни работата " . Малко се учудих но както и да е отдръпнах се . След малко се задава една патрулка , от ония Ситроени , вановете . Спритат до нас и питат полицая дето ни спря кво става . Ония вика "Спокойно те са ми приятели , спряха да се видим" . Тука вече гледам така
. Махнаха се ония с патрулката а в същото време ония се разбрали да увием 20лв във вестник и да ги сложим в багажника
. Увихме ние 20те лв както се баха уговорили . Отиде куката дигна багажника , стоя 20сек без да каже нищо и само каза "Айде заминавайте че другите ще издънят работата" . Викам му на куката , качвам се да карам щото книжката ми е в мене . Ония незнам що реши че съм пиян и вика на собственика . " Не му давай да кара че като гледам е пил" . Успокоих го аз че не съм пил . Ония пак ме предупреди че по нагоре имало още патрули дето пазели и да съм внимавал . И така куката си замина , седна да кръчмата отсреща и продължи да си пие биричката .
Та чудно ми е какъв е бил тоя . Възможно ли е да е бил някакъв измамник или да не е бил на служба в тоя момент и да е искал да изкара някой лев ?
Накратко историята е следната .
Решихме да отидем на Кранево за една вечер с на един приятел джипа 2009та Mitsubishi Outlander щото бяхме 5 човека и нафтата беше безплатна . Та стигнахме в Кранево , това е към 11 вечерта , хапнахме и се натоварихме на джипа да ходим да презнуваме . И точно срещу плейбоя някъв чичка с полицейска униформа става и ни маха с палката . И тука стана филма , ония идиот забравил да си вземе книжката и талона на колата . Идва куката и вика документите за проверка , интересното е че не се представи и не показа никакъв документ . Та тръгнаха собственика и куката да си говорят отстрани тихичко а ние стоиме в колата . Отидах да проверя за какво става дума и само чух полицая как вика на приятеля ми " Кажи му да се махне че ще издъни работата " . Малко се учудих но както и да е отдръпнах се . След малко се задава една патрулка , от ония Ситроени , вановете . Спритат до нас и питат полицая дето ни спря кво става . Ония вика "Спокойно те са ми приятели , спряха да се видим" . Тука вече гледам така

Та чудно ми е какъв е бил тоя . Възможно ли е да е бил някакъв измамник или да не е бил на служба в тоя момент и да е искал да изкара някой лев ?

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: За полицайте , измамните полицай , корупцията и подкупите ?
И чак сега се сети да я пуснеш тая тема?
И какво искаш да кажеш с нея... ?!
И какво искаш да кажеш с нея... ?!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
Не бях влизал от доста време във форума , за това не я бях пуснал .
Интересно ми е какъв може да е бил тоя . Дали е някакъв измамник , щото както си пиеше биричката и реши да ни спре . Или е бил истински полицай ?
Интересно ми е какъв може да е бил тоя . Дали е някакъв измамник , щото както си пиеше биричката и реши да ни спре . Или е бил истински полицай ?

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
best_buy написа:Не бях влизал от доста време във форума , за това не я бях пуснал .
Вие сте в нарушение но може би трябваше да искате да се лигитимира.
Аз така във Велико търново пойсках преди време документите на един полицай и тои се нервира но ги показа,след това искаше аптечки,пожарогасители,жилетки и гумите ми мери даже,накрая вика айде "лек път" В България се опитват всякакви видове измами такаче нищо не може да ме учуди..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
какво ти пука дали е истински, то май истински няма 

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
А след като сте били "жертви" на някакъв корумпиран полицай или фалшив такъв, сигнализирахте ли за случая където трябва или е по-лесно да пуснем тема във форума, след няколко месеца и да зададем най-тъпия въпрос: Кой бил тоя? Ами кои сте Вие, това не е ли важно? Защо му давате 20 лв.? После полицаите били измамни, корумпирани, подкупни, все същия рефрен, аман вече....
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
Elesar74 написа:А след като сте били "жертви" на някакъв корумпиран полицай или фалшив такъв, сигнализирахте ли за случая където трябва или е по-лесно да пуснем тема във форума, след няколко месеца и да зададем най-тъпия въпрос: Кой бил тоя? Ами кои сте Вие, това не е ли важно? Защо му давате 20 лв.? После полицаите били измамни, корумпирани, подкупни, все същия рефрен, аман вече....
Хахах , забавен си ! Не ти ли се струва тъпо да отидем в полицията и да кажем че сме нередовни и да искаме обяснения ?
Интересно ми беше дали на някой му се е случвало подобно нещо .

Точка по точка ще изкоментирам темата, която ми припомни готиния плаж.
Първо - спрял ви е без да се легитимира, ми искайте! Длъжен е колкото и в малките магазинчета са длъжни да издават касови бележки. Понякога не го правят и се налага да им напомниш.
Второ - без документи сте били и сте дали рушвет. И двете страни са еднакво виновни, не знам защо мисленето е - тоя 'зима, виновен е. Виновен е и тоя, който дава. Ако е имало възможност да отидете до началника му и да го хванете в крачка си заминава. И други варианти има.
Трето - пил си е биричката в кафенето. Ти видя ли го? 'Щото ако пие на работното място полицай, предполагам имате някаква представа к'во става?
Първо - спрял ви е без да се легитимира, ми искайте! Длъжен е колкото и в малките магазинчета са длъжни да издават касови бележки. Понякога не го правят и се налага да им напомниш.
Второ - без документи сте били и сте дали рушвет. И двете страни са еднакво виновни, не знам защо мисленето е - тоя 'зима, виновен е. Виновен е и тоя, който дава. Ако е имало възможност да отидете до началника му и да го хванете в крачка си заминава. И други варианти има.
Трето - пил си е биричката в кафенето. Ти видя ли го? 'Щото ако пие на работното място полицай, предполагам имате някаква представа к'во става?
- King Nothing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525d '02
- Мечтае да кара: подводница
На мен друго ми минава през акъла - какво щеше да стане, ако не му бяхте платили? 
Може би щеше да ви напише акт на салфетка от заведението, където е бичел айляк

Може би щеше да ви напише акт на салфетка от заведението, където е бичел айляк

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
best_buy написа:Та чудно ми е какъв е бил тоя . Възможно ли е да е бил някакъв измамник или да не е бил на служба в тоя момент и да е искал да изкара някой лев ?
Tи се сети, кога да го напишеш....можеше да изчакаш спокойно до другото лято и щеще да звучи като "прясна" тая история..

И да - естествено, че не е бил "истински" полицай. На "истинските" полицаи наглостта им стига до други измерения, а тоя явно е показал с постъпките си, че не е баш читав.
От друга страна, и да е бил полицай - няма право в извън работно време да се занимава. Това го има само в нискобюджетните американски екшънчета

Също, не се е и легитимирал, така, че може да го пускаш по наклона и да се спасява.
ПС. Ед.ч. - полицай; мн.ч. - полицаи
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
best_buy написа:Elesar74 написа:А след като сте били "жертви" на някакъв корумпиран полицай или фалшив такъв, сигнализирахте ли за случая където трябва или е по-лесно да пуснем тема във форума, след няколко месеца и да зададем най-тъпия въпрос: Кой бил тоя? Ами кои сте Вие, това не е ли важно? Защо му давате 20 лв.? После полицаите били измамни, корумпирани, подкупни, все същия рефрен, аман вече....
Хахах , забавен си ! Не ти ли се струва тъпо да отидем в полицията и да кажем че сме нередовни и да искаме обяснения ?
Интересно ми беше дали на някой му се е случвало подобно нещо .
Хахах и ти си забавен, очакваш някой тук да го познава ли ??? Най-добрия отговор си щял да получиш в районното ПУ. Като сте нередовни - ше си платите, за без документи акта не е голям, точки не се отнемат - 50 лева предполагам щяхте да оставите и да знаете даже името и фамилията на полицая, като сте минали само с дваесе ша се чудите до гроб сега

ПС: Сега те яде отвътре дали си подкупил правилния човек ли

- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
spacepl написа:ПС: Сега те яде отвътре дали си подкупил правилния човек лиБългарина и зад London /UK да иде пак си е българин
Дава подкуп и после пише тема за корупцията
Ако беше прочел правилно щеше да разбереп че не аз бях шофьора и не аз съм предлагал подкуп . И повярвай ми , ако на мен ми се случи това с удоволствие бих платил 50лв глоба отколкото 20лв подкуп .
И не , не очаквам някой да го познава , както казах интересно ми беше на някой случвало ли му се е нещо подобно .

- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
...
Последна промяна best_buy на 30 Дек 2010, 20:23, променена общо 2 пъти

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Със сигурност се е случвало на много хора тука, лошото е, че повече от полвината са съгласни да дадат пари
и после да псуват.

- trance4life
- Потребител
-
Винаги имай в себе си 20лв на които си им написал серийния номер 
Даваш рушвета като те пусне звъниш,че ти е искал пари като им казваш номера на банктнотата после гледаш сеир

Даваш рушвета като те пусне звъниш,че ти е искал пари като им казваш номера на банктнотата после гледаш сеир

:)
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2