Вече прекаляват
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Вече прекаляват
Здравейте колеги. Реших да ви споделя моите несгоди, живея в столичния квартал Лагера който попринцип е доста спокоен квартал, но по запознатите предполагам знаят е и доста шанаджийски. Количката ми не я карам от около месец вече имам я от два но не я карам защото първо имах проблем с картера после се оправи от самосебеси незнайко как но спря да тече и един ден понеже е доста ниска и в "БАГЕРА"–Лагера го цапнах с 10 км/ч в едно паве и се отчупи ебати отломката.. и в момента съм зле с парите и не съм я правил и си стои пред блока. Но ето какво се случва един ден. Излизам сутринта понеже беше доста слънчев деня и реших да се поразходя и какво да видя?
Задна гума спаднала огледах я "добре" и какво да видя цепка колкото от джобно ножче доста отворена.... Изпсувах се доста злобно
понеже ми бяха предложили гараж малко по надолу но аз не инат. Както и да е оправиха я за 17 лева на пазар Красно село "житница". Сложих си гумата. Премислих кой може да е, понеже има доста хора които не ме харесват, или по точно една хайка от около 10 човека дето се мислят за велики.. по горе споменах за "шанаджииството" предполагам се досещате на какви се правят.
Та въпросната дружинка "организация" се познаваме от малки израснали сме заедно като се видиме се правят на приятели здравей здрасти а у... един ден даже ме и предупредиха да спра да се занимавам с това, което съм се занимавал защото съм им бил потбивал бизнеса и те губели от товааа... Такаа след тоя случай с заканите и заплахите се срещнаха мои хора с тях и всичко утихна понаплашиха се и след тоя случай никакви проблеми до днес. Излизам си аз ПАК пред блока имах среща с приятел да махаме седалките за основно миене на колицата и какво ми съобщава той: надраскана ти е колата от едната страна и имаш 3 спукани гуми. И аз ето така
та и хора са ги видяли понеже доста постояхме при колата и съсед ми обясни кой какво и кога. Сега незнам какво да правя... минават ми през главата разни мисли лесно може да им се върне на въпросните тарикати но аз съм малко злобен и би могло да им се върне по такъв начин че да съжаляват цял живот...
КОЛЕГИ виждате ли колко са тъпи и уграничени днешната младеш мислят си че не мога да се досетя че са те. Какво да правя да отида да подам жалба в близкото районно в случая 6-то РПУ като им обясна че за втори път се случва като първия незнаех кой го е направил но втория съм ги видял и да повдигна обвинение. Откачам направо и ми идва да ги почна подред всичките...
. Та така колеги... приемам всякакви идеи и предложения. Дано никому не се случва.. Сега колата ще остане там няма как дая преместя ;( ;( какво да правя наистина съм с уграничени възможности.. имах планове а сега ме върнаха още по назад

- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр
Re: Вече прекаляват
предполагам че са наркоманчета кухи парчета .
счупи им зъбите ако имаш възможност.
счупи им зъбите ако имаш възможност.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Това с чупенето е тъпо. Почва се един затворен кръг и не се знае къде ще му е края. Винаги при проблем се подхожда от по-леко към по тежко средство.
Според мен това трябва да направиш - казваш, че се случва няколко пъти и последния път си ги видял, посочваш точно кои са и полицията се оправя. Не очаквай кой знае какво от тях, но на ония бая ще им се стъжни като ги извикат в 6-то...
jynkis написа:... да отида да подам жалба в близкото районно в случая 6-то РПУ като им обясна че за втори път се случва като първия незнаех кой го е направил но втория съм ги видял и да повдигна обвинение...
Според мен това трябва да направиш - казваш, че се случва няколко пъти и последния път си ги видял, посочваш точно кои са и полицията се оправя. Не очаквай кой знае какво от тях, но на ония бая ще им се стъжни като ги извикат в 6-то...
Последна промяна Zagy на 08 Яну 2011, 23:44, променена общо 1 път
Si non confectus, non reficiat.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Пробвай да оправиш нещата с полицията. Краен случай саморазправа, защото за такова нещо заслужават доста бой..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Каквото и да направиш, не забравяй, че повече колата ти не трябва да седи на улицата.
Независимо, дали ще играе дървото или ще се намеси полицията, независимо, че си прав.
Независимо, дали ще играе дървото или ще се намеси полицията, независимо, че си прав.
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
Така е колеги. Само че се си мисля и да отида в 6-то рпу... нещата няма да се променят като разберат за кои става въпрос. Преди им правеха акции целия квартал заграждаха на няколко пъти. Сега от известно време ги гледам минават и квартални и други се едни и същи... и от софийско с сините бусове и нищо не им правят а си разхвърлят стабилно. Та мисълта ми е че имат вземане даване двете страни...

- van_helsing
- кандидат ентусиаст
-
Прибери си колата в гаража и тогава прави каквото и да е!(кютек или 6 пайонно) 

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
Наистина не и върви... незнам преди как е била ама като я зех първо ми се счупи диференциала, после перката спря да работи, след това се пукна картера

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
саморазправа и гараж...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
jynkis написа:Така е колеги. Само че се си мисля и да отида в 6-то рпу... нещата няма да се променят като разберат за кои става въпрос. Преди им правеха акции целия квартал заграждаха на няколко пъти. Сега от известно време ги гледам минават и квартални и други се едни и същи... и от софийско с сините бусове и нищо не им правят а си разхвърлят стабилно. Та мисълта ми е че имат вземане даване двете страни...![]()
![]()
![]()
Ами те куките са заети да арестуват клиентите на дилърите, дето са си взели половин грамче да си пушат. Нямат време да се занимават с дилърите. Даже не ги интересува откъде си си купил тревата, и като тръгнеш да пишеш откъде е, лаят срещу тебе и те карат да пишеш "от непознато лице, от едикой си район" (различен от техния). Ебах ги в полицаите.

По темата: Бях тръгнал да пиша че съм против саморазправата, но в тоя случай ще те вземат насериозно ако счупиш 3-4 крака и 2-3 ръце с метална тръба. И колата в гараж, макар че и това не е никаква гаранция в тая умряла, прогнила държава.

- An4oOo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 e53 3.0d 218ps
- Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
- Детайли за колата: Зла печка :D
Ууу няма оправия в таа държава баси.. Или ще са някви гангстерски истории или като в моя случай завист.. Прибрах се от чужбина преди 4 месеца.. преди 3 си купих кола.. отидох 1 вечер нагости в един приятел и таман си даваме наздраве.. и ми звъни телефона... сестра ми пищейки се опитва да ми каже нещо ма недочаках..само чух "татко".. викам си отиди... скочих като попарен.. хубаво че аверчето имаше кола.. за 3 мин бях пред нас и заварвам баща ми навън полуадекватен разкървавен по 1 тениска натиснал 1 келеш да не мърда и друг гледам се пъне към него, но един комшия се опитва да го държи.. човек на 50 години сънен.. няма как да се справи с 2ма 20 годишни пияно-дрогирани отрепки.. Падна ми пердето на мене само като видях гледката... Крайния резултат беше..баща ми с пукната вежда и натъртвания, майка ми и сестра ми с мега уплахата... Бимата с строшен мигач..единия от онея (бивши приятели с които израстнах но в последствие се отдръпнах щото наркотиците ги повлякоха.. да не повлекат и мене) с счупена ръка, нос и други кръвонасядания, 2рия подобно ама и зъби му липсваха... много ги бихме!! И за какво била цялата работа?! Щото "кво като Ангел си бил купил БМВ?!" Явно дрогата им е дошла в повече и единия от тях почнал да крещи под терасата ми обидни приказки към семейството ми след което е почнал да блъска по колата.. тя се е разпищяла и в паниката майка ми чува и буди баща ми.. Човека скача навън по тениска оня го вижда и го напада и после знаете.. Само ме е яд на майка ми че го е събудила а не ми се е обадила директно. След тази случка колата спи на паркинг и аз спя и ходя нагости спокойно. Пред полицаите беше самозащита или нещо такова. Радвам се че имам готини комшии които още преди полицаите да ме питат им "обясниха" кво е станало. Но все пак и приятелите на правилните места са предимство
Вече упрепките даже не минават и пред блока..
Колега извинявай че споделих и моята несгода в твоята тема но исках да ти покажа че не си само ти
Ако искаш да си решиш проблема но нямаш нужните връзки, ако ти потърсят после отговорност те съветвам, да си паркираш вече колата на платен охраняем паркинг (незнам колко са в София, но тука в Варна аз давам 30 лева за 30 календарни дни) да отидеш с няколко приятели на по бира две, а през това време някого когото те не познават да им "обясни" за какво става на въпрос, за да може да си чист от цялата работа защото "к*рвите" кожата си не менят.. Ще отидеш да ги биеш ти, после ще си изкарат медицински и познай после с тея жалби какво те чака...

Колега извинявай че споделих и моята несгода в твоята тема но исках да ти покажа че не си само ти

Ако искаш да си решиш проблема но нямаш нужните връзки, ако ти потърсят после отговорност те съветвам, да си паркираш вече колата на платен охраняем паркинг (незнам колко са в София, но тука в Варна аз давам 30 лева за 30 календарни дни) да отидеш с няколко приятели на по бира две, а през това време някого когото те не познават да им "обясни" за какво става на въпрос, за да може да си чист от цялата работа защото "к*рвите" кожата си не менят.. Ще отидеш да ги биеш ти, после ще си изкарат медицински и познай после с тея жалби какво те чака...

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил

jynkis написа:Та въпросната дружинка "организация" се познаваме от малки израснали сме заедно като се видиме се правят на приятели здравей здрасти а у
E по същия начин и при мене, като ми разбиха преди година колата за да ми вземат новия касетофон, а от деца се знаеме с това момче ... лайна, колкото искаш, колега...
Като начало, подай жалба в полицията.
Аз не подадох, но пък за сметка на това, седмица след случката го засякох с 2ма от дружинката му на 1 бензиностанция до нас, и като го рапзитах, сам си каза, че касетофона ми е в Горубляне при некъв циганин, даже имаше наглостта да ми каже и как да го намеря, че да си го откупя едва ли не... (и не бил знаел, че това е мойта кола

Приятели ме посъветваха, че не е добре да ходя с полиция и номера на касетофона до Горубляне, за да си го взема, защото после много вероятно било да ми я отняма цялата кола; а по-късно се погрижиха тоя повече да не пипа...което нали ме удовлетворява...
Също, имай предвид, че наш'те 'убавци тука от 6-то ги знаят всичките тия наркоманчета и единственото, което правят е да ги приберат за 24-часа ... после ги пускат... на следващия ден, заради друг като теб и мен отиват, взимат си ги (понеже са напълно наясно къде се подвизават), пак ги държат 1 нощ и айде наново....
Така, че като се замисля всъщност не знам кое е по-добрия вариант

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Мой приятел имаше такъв проблем но при него беше палеж и знаеше кой е но реши да си губи времето с полицията и това стана преди 3-години и още нищо не може да се докаже,нищо че и ония уж ги били видяли.. Кой са пък тия мърши от лагера ми е интересно.. Пребийте ги ако можете и я вкарваи в гаража. 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3