AH1N1 или просто "Свински грип"
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- yellowsubmarine
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i '99г.
AH1N1 или просто "Свински грип"
Колеги, в някои области вече е обявена грипна епидемия, в други до 2-3 дни ще се обяви. По данни след 2-3 седмици ще бъде обявена в цялата страна. Източници няма да ви давам - заливат ни от всякъде. Също няма да обсъждам нормален грип ли е, свински ли е, жабешки ли е и дали се създава целенасочена психоза към населението за финансови облаги или не.
Лично аз смятам да се ваксинирам със семейството ми, защото не искам да рискувам. Дори и психоза да е, халал да са им тези пари.
Въпросът ми е някой от вас минавал ли е през ваксинация именно за Свинския грип, какви са ваксините и цените им
Лично аз смятам да се ваксинирам със семейството ми, защото не искам да рискувам. Дори и психоза да е, халал да са им тези пари.
Въпросът ми е някой от вас минавал ли е през ваксинация именно за Свинския грип, какви са ваксините и цените им

Re: AH1N1 или просто "Свински грип"
Аз за свиснки грип сефте чувам тая година. Сега на мода не е ли хепатита?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Миналата година го изкарах,нали съм си прасе,гадно е ама отцелях
- kik666
- е34 фенче
-
- Кара: мфили
- Детайли за колата: бензинояд
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
грипа си е грип като останалите....разликата е в това че специално този мутант (това си е термин) до сега не е бил разпространен в популацията защото е резултат от комбинация на свински и човешки грип и затова хората нямат имунитет към него и е по-вирулентен.
аз не съм се ваксинирал и няма да го направя защото знам какво да правя за да имам добър имунитет ( редовен и качествен сън, добра разнообразна храна) като го комбинирам с антивиротик профилактично и съм непробиваем вече 5-та година....съветвам ви да направите същото. Ваксината можете да я направите на хора които са с по-слаб имунитет или са изложени на по-голямо риск от заразяване (това са съответно възрастни хора и деца ходещи на училище, детска градина и т.н)
Не се вкарвайте във филми....грипа си е толкова опасен и смъртоносен колкото всички съществували до сега
аз не съм се ваксинирал и няма да го направя защото знам какво да правя за да имам добър имунитет ( редовен и качествен сън, добра разнообразна храна) като го комбинирам с антивиротик профилактично и съм непробиваем вече 5-та година....съветвам ви да направите същото. Ваксината можете да я направите на хора които са с по-слаб имунитет или са изложени на по-голямо риск от заразяване (това са съответно възрастни хора и деца ходещи на училище, детска градина и т.н)
Не се вкарвайте във филми....грипа си е толкова опасен и смъртоносен колкото всички съществували до сега

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Мен ме притеснява козята кашлица да го еВа?
Смятам че това са някакви тотални измислици! Дори почнаха да ми се въртят разни конспирации как управляващите ни се опитват да ни държат под напрежение че да лесни за командорене! Грипа си е грип! От този обикновения на времето са умирали доста хора ама сега вече се лекува! Какво можеш да му мислиш? Каквото ти е писано това ще се случи. Масовата психоза не е полезна нико му!

Смятам че това са някакви тотални измислици! Дори почнаха да ми се въртят разни конспирации как управляващите ни се опитват да ни държат под напрежение че да лесни за командорене! Грипа си е грип! От този обикновения на времето са умирали доста хора ама сега вече се лекува! Какво можеш да му мислиш? Каквото ти е писано това ще се случи. Масовата психоза не е полезна нико му!

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
TPAKTOP написа:Мен ме притеснява козята кашлица да го еВа?![]()
И в днешно време също умират повече хора от другите вирусни щампове на грипа, отколкото от този така наречен "свински". Той е силно опасен за хората с много слаба имунна система. Напр. спиново-болните. Всичко е да се купуват едни ваксини на високи цени и да се лъже народа да се ваксинира на всяка цена, защото видиш ли сме загубени без нея. Не пожелавам на никого да се разболява с вирус от този щамп, но все пак не трябва да се правят трагедии... Пък и най-добрата рецепта за ваксина си е чесъна, кой квото иска да си казва

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Миналата година го изкарах,нали съм си прасе,гадно е ама отцелях
И аз миналата година го изкарах, няма да се ваксинирам. Ще го боря с чесън, вино и ракия.
bum_bum написа:Никога, ама никога не се ваксинирайте!
Колега би ли споделил съображенията си, че ми стана интересно? Много категорично го казваш.
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
Don_Emilio написа:TPAKTOP написа:Мен ме притеснява козята кашлица да го еВа?![]()
И в днешно време също умират повече хора от другите вирусни щампове на грипа, отколкото от този така наречен "свински". Той е силно опасен за хората с много слаба имунна система. Напр. спиново-болните. Всичко е да се купуват едни ваксини на високи цени и да се лъже народа да се ваксинира на всяка цена, защото видиш ли сме загубени без нея. Не пожелавам на никого да се разболява с вирус от този щамп, но все пак не трябва да се правят трагедии... Пък и най-добрата рецепта за ваксина си е чесъна, кой квото иска да си казва
"Сутрин и вечер шкембенце яж за всичко дава кураж"

ами наистина е много важен начина на живот и хигиената! Ако човек не се пази и Господ не може!!!

А срещу хепатит к'во мислите?
Аз съм категорично против ваксините но тази смятам да я направя, все пак е доживотна(уж).
Аз съм категорично против ваксините но тази смятам да я направя, все пак е доживотна(уж).
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
Ryapoff написа:А срещу хепатит к'во мислите?
Ами това си е доста стара болест но пак всичко е до хигиена! За такова нещо човек трябва да се ваксинира!

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Всяка есен цялото ни семейство се ваксинира с по 1 ваксина. Миналата година напук не се ваксинирах и бях болен доста пъти. Тази до сега, по-сериозно не съм боледувал 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Ryapoff написа:А срещу хепатит к'во мислите?
Мене са ме излъгали значи

За хепатит А ми казаха че ваксината била за 3-4 години, а за Б-20 години.
Я някой да потвърди

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
В крайна сметка и сто ваксини да имаш, цял ден ако работиш с някой дето киха и кашля, прибираш се вкъщи друг ти киха и смърча, все ще се разболееш. Важното е да имаш задължителните ваксини, които се бият на определена възраст. Това да си биеш всяка година ваксина против грип, ако не се пазиш - то много вероятно е да се разболееш. Имам една позната мома, дето всяка година си биеше ваксина, всяка година се разболяваше и никога не пиеше свестни лекарства, а некви природни глупости, защото антибиотика щял да и унищожи черния дроб. На едната година като и надупчиха г.за с пеницилин, я попитах - сега като те надупчиха с най гадния антибиотик директно в тялото, как се чувстваш?
Аз лично винаги, когато усещам, че се разболявам пия до 3-4 хапчета доксициклин - един от най-леките антибиотици, витамин С, плодове и много чай. И ако не се оправя, веднага, то макс. до 3 съм отново здрав.И повече я се разболея през зимата, я не. В крайна сметка всичко е до организъм. На едни ваксините помагат, на други не.
Аз лично винаги, когато усещам, че се разболявам пия до 3-4 хапчета доксициклин - един от най-леките антибиотици, витамин С, плодове и много чай. И ако не се оправя, веднага, то макс. до 3 съм отново здрав.И повече я се разболея през зимата, я не. В крайна сметка всичко е до организъм. На едни ваксините помагат, на други не.
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3