Хайде на офертата !
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Хайде на офертата !
Тази прекрасна 1чка със идеалния 20Д вече е продадена по немско и скоро е възможно да се появи и в БГ . Изглежда много добре и предполагам , в БГ ще дойде на реалните 89 000 км , просто километража вместо назад е превъртян напред - объркали ли са се
Все пак е малка градска кола и върти малко километри
http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=ls3sklyx2fpb
ПС: ще помоля модераторите темата да е отключена поне 2 дни , за да се види от повече хора и да имат едно наум , като купуват .

http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=ls3sklyx2fpb
ПС: ще помоля модераторите темата да е отключена поне 2 дни , за да се види от повече хора и да имат едно наум , като купуват .
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Re: Хайде на офертата !
От къде знаеш, че е въртян напред и е точно на 89к? И тия грешки не могат ли да се поправят?
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Малко км. върти бе, вервай ми
около 400км. на ден грубо сметнато много ли са... Добави и някой ден пропуск да се кара (я ремонт, я обслужване) и те отиват на 500км. на ден
А някои вярват, че 10 годишен дизел може да е на няма и 100к км.

чети м/у редовете бе човек

А някои вярват, че 10 годишен дизел може да е на няма и 100к км.

jordanov написа:От къде знаеш, че е въртян напред и е точно на 89к? И тия грешки не могат ли да се поправят?
чети м/у редовете бе човек

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
jordanov написа:От къде знаеш, че е въртян напред и е точно на 89к? И тия грешки не могат ли да се поправят?
Абе гавря се бе колега , кой малоумник ще върти напред

А някои вярват, че 10 годишен дизел може да е на няма и 100к км.![]()
![]()
те още някой хора мислят газовата бутилка за екстра , която качва цената , ти ми говориш

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Верно съм малоумник ма тия каде купуват коли от пазарите у БГ са по-малоумни и от мен.
Аз съм единствения у България каде е състарявал кола документално и не само!!!
У Враца още ми се носи славата че състарявам,а не подмладявам кола
Аз съм единствения у България каде е състарявал кола документално и не само!!!
У Враца още ми се носи славата че състарявам,а не подмладявам кола

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- ecko_becko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
- Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)
А дали не е печатна грешка? Като я гледам едва ли е кола която е правила по 15000км на месец или по около 500-600км. на ден
.
А иначе е идейно да се информираме по-малко за такива екземпляри на по 900000км, че и повече.

А иначе е идейно да се информираме по-малко за такива екземпляри на по 900000км, че и повече.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Тя тамън разработена, бе. 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
ecko_becko написа:А дали не е печатна грешка? Като я гледам едва ли е кола която е правила по 15000км на месец или по около 500-600км. на ден.
Един колега от Ауди форума вади подобни "оферти" и да ти кажа е пълно с коли на по няколко години и 700 000 + км , не вярвам всички да са малоумници с обявите , и да объркат точно това , което най-много се гледа на запад

- ecko_becko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
- Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)
acho.rs написа:ecko_becko написа:А дали не е печатна грешка? Като я гледам едва ли е кола която е правила по 15000км на месец или по около 500-600км. на ден.
Един колега от Ауди форума вади подобни "оферти" и да ти кажа е пълно с коли на по няколко години и 700 000 + км , не вярвам всички да са малоумници с обявите , и да объркат точно това , което най-много се гледа на запад
Нагледал съм се на коли на такива километри, просто зададох риторичен въпрос не че нещо. Иначе средностатистическия купувач си мисли че всяка втора кола нов внос е супер запазена и лъскава. Последния хит беше за една 530д 2004 на 7500км

Последна промяна ecko_becko на 11 Фев 2011, 23:44, променена общо 1 път
тази кола не е на тези километри. най-вероятно е печатна грешка.
погледни я цялата.. вгледай се в педалите и в кормилото.. няма никакво износване... дори и педалите да са сменени.. кормилото не вярвам да е пипано.
много се вживяваш в глупости
погледни я цялата.. вгледай се в педалите и в кормилото.. няма никакво износване... дори и педалите да са сменени.. кормилото не вярвам да е пипано.

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
alx написа:тази кола не е на тези километри. най-вероятно е печатна грешка.
Волана и педалите са първите неща които се сменят . След това ако много е износена идва ред и на салона . Нещо си изостанал с джамбазите

Моята салона и миришеше на ново и нямаше ама абсолютно никаква забележка - как става това на 12 годишна лимузина (среден клас) ?
acho.rs написа:alx написа:тази кола не е на тези километри. най-вероятно е печатна грешка.
Волана и педалите са първите неща които се сменят . След това ако много е износена идва ред и на салона . Нещо си изостанал с джамбазите![]()
Моята салона и миришеше на ново и нямаше ама абсолютно никаква забележка - как става това на 12 годишна лимузина (среден клас) ?
"първите неща които се сменят" ако ще й превърташ километража... ако ще я слагаш с истинските й километри - защо ще ги пипаш? аз ако ще си купя кола на милион километри състоянието на волана ще ми е последна грижа.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=lsiypqcf1ozb
http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=ltukqtxvyhpf
http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=lsjfavjzjfs3
Ебах тия много ги бъркат бе
И не ако го продавам , ще оставя киломтража да не ме съдят , щот знам , че Българина или друг И.европейски "търговец" ще го оправи . Вместо това ще пребоядисам и ще сменя нещо като волан , педали и ако е текстилен и салона . В това няма нищо незаконно
http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=ltukqtxvyhpf
http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=lsjfavjzjfs3
Ебах тия много ги бъркат бе

И не ако го продавам , ще оставя киломтража да не ме съдят , щот знам , че Българина или друг И.европейски "търговец" ще го оправи . Вместо това ще пребоядисам и ще сменя нещо като волан , педали и ако е текстилен и салона . В това няма нищо незаконно

- Niki__
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F25 2.0d
Егати всичките изглеждат запазени

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Niki__ написа:Егати всичките изглеждат запазени![]()
![]()
Забележи че салоните са като НОВИ . Бих се вързал като последния шаран на такива "оферти"

53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4