Apple група BMW фенове

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Apple група BMW фенове

Мнение от uricatoli » 20 Фев 2011, 11:55

Понеже виждам че има доста собственици на такива устройства като Iphone и ipod реших да спретна тази темичка за да можем да си помагаме с кой каквото разбира.. също така да се джъткаме онлайн игрички и така.. взаимопомощ с информация, програми и подобни
Та аз съм с ipod touch 3g при сменени (счупени) около 4-5 айфона 2g.. :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: му се на вода

Re: Apple група BMW фенове

Мнение от frizzante » 20 Фев 2011, 14:03

Е как пък ги счупи тия 4-5 айфона? Аз с много настояване да счупя моя 2 г не успях, един ярис даже му мина отгоре, та накрая го продадох. :mhihi: :mhihi: :mhihi: Иначе ся съм с 3гс блек 16гб и най-полезното нещо което съм си сложил е инсталъс (installous) :bowdown: :bowdown: с него всичко е на един тъч разстояние... :mhihi: :mhihi:
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 20 Фев 2011, 14:11

Я разкажи повечеко за тази програмка. Аз съм много навит и обмислям да направа една инвестиция в 3GS или 4G :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 20 Фев 2011, 14:14

Kroki написа:Я разкажи повечеко за тази програмка. Аз съм много навит и обмислям да направа една инвестиция в 3GS или 4G :)

доста голяма инвестиция ще направиш :mhihi: та за да стигнеш до тази програма трябва да се направят няколко стъпки да си jailbraick-неш телефона и след това вече да се слагат такива програмки и приложения..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 20 Фев 2011, 14:17

Значи да се похваля каква съм изобретателна 8)
По невнимание си изпуснах телефона и цялата горна част не работеше /слота за слушалките, он/офф, копчето за звука/ и изпаднах в ужас :mhihi: естествено нахраних тия от Епъл, че са най-големите некадърници и от едно паданата телефона е тотал щета. И доста го пазех да не му падне батерията, че ако се изключи - край! Но ме сполетя падането на батерията и се беше изключил :mhihi: и в яда си го треснах 2 пъти в коляното си.....и ПРОРАБОТИ :shock: :mhihi:

Иначе играя на Angry Birds и много ми е забавен Talking Tom :mhihi:

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 20 Фев 2011, 14:20

Е то това ми е ясно :yes: . Надявам се да ви врънкам по-късно да помогнете с тези работи :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 20 Фев 2011, 14:21

около 30 пъти си разглобявах старите 2г-та и ми направи впечатление че са много просто и лесно направени.. всичко е на лентови кабели.. а иначе сега има angry birds seasons.. много е веселка.. също играя и онлайн archetype
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: му се на вода

Мнение от frizzante » 20 Фев 2011, 16:44

Аз си взех ето този кейс: http://www.switcheasy-europe.com/products/NUDE/NUDE.php и съм доста доволен. Иначе като цяло мисля, че устройствата на ябълката са доста здрави и издържат на малтретиране. Като програмки на мен са ми много удобни shazam, ifile, mover+, redlaser, mywi...Игри които цъкам в момента: knightsrush, twin blades, tehra, WN blade, stenches...
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 20 Фев 2011, 17:08

:mhihi:

Изображение

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 20 Фев 2011, 17:35

What a Real Apple Fan Looks Like ? :P

Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 20 Фев 2011, 17:37

я кажете какви са разликите между аифон 3гс и 4-ката ,че обмислям да си купя едно от тези устроиства
Изображение

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 20 Фев 2011, 17:42

stambo_81dg написа:я кажете какви са разликите между аифон 3гс и 4-ката ,че обмислям да си купя едно от тези устроиства

Ако не те хванат купи едно и на мен! :P

п.с.
Apple iPhone 4 - http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/2061/apple-iphone-4
Apple iPhone 3G S - http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/1841/apple-iphone-3g-s
Изображение

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 20 Фев 2011, 17:45

Миииииии за 4-ката по-добър дисплей, по-голяма камера..
Или направо виж това :)
http://www.mobilebulgaria.com/old/mobil ... 0%E2%ED%E8

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 20 Фев 2011, 18:02

stambo_81dg написа:я кажете какви са разликите между аифон 3гс и 4-ката ,че обмислям да си купя едно от тези устроиства

Разликите са много и са осезаеми в полза на 4-ката - ако имаш парите за 4, въобще не бива да се чудиш :winky: . Много по-добра камера с възможност за запис на HD видео, убийствен ретина дисплей с доста по-висока резолюция, мултитаскинг (множество отворени приложения), втора камера за видео разговори, доста по-бързо работи (т.е. отваря приложения и т.н.), ако не се лъжа и батерията му е по-добра, и не на последно място изработката и дизайна са по-хубави (но това вече е въпрос на вкус ;))

Аз съм с 3G и съм си го персонализирал доста :mhihi: . Като приложения ползвам главно trapster, soundhound, shazam, wunderradio, callcounter, batterydoctor, а от игрите - world series of poker, flight control, angry birds, fruit ninja, boombrigade, castle frenzy и solitaire city.

Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Фев 2011, 18:59

Ако вземеш да си ъпрейтваш и програмите ... :mhihi:
Някой има ли проблем с джейла и Сидия, че при мен преди 2-3 дни нещо като тръгна да махам от нея и неще. А като искам да си видя инсталираните програми в нея и крашва програмата :shock:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата