БГ емблема---
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
БГ емблема---
Колко от vас карат с БГ емблема на задното стъкло (броня и.т.н.) ?
пс:
аз sum zalepil на 3 от колите на задното стъкло по една.
Tuka veche za 3-4 ти пut mi se sluchva da mi mahat za posdrav hora ( ot BG )
пс:
аз sum zalepil на 3 от колите на задното стъкло по една.
Tuka veche za 3-4 ти пut mi se sluchva da mi mahat za posdrav hora ( ot BG )

Последна промяна 3C на 12 Апр 2003, 6:18, променена общо 2 пъти
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
ne bih si slojil nikakva lepenka, pyk bilo to i BG
edin istinski sluchai obache, v johannesburg edna priqtelka si karala (BMW-to) spokoino po pytq i nqkakyv tip q sasicha, tq syotvetno izpsuvala zdravo na bylgarski shtoto ne ochakvala onzi da razbere. a pyk toi se obyrnal i otgovoril, pak na bylgarski ... ta taka
vnimavaite koi psuvate, shtoto moje i da vi razbere...

edin istinski sluchai obache, v johannesburg edna priqtelka si karala (BMW-to) spokoino po pytq i nqkakyv tip q sasicha, tq syotvetno izpsuvala zdravo na bylgarski shtoto ne ochakvala onzi da razbere. a pyk toi se obyrnal i otgovoril, pak na bylgarski ... ta taka

Re: БГ емблема---
3C написа:Колко от vас карат с БГ емблема на задното стъкло (броня и.т.н.) ?
Най-добрият ми приятел живее в Чикаго и въпреки старанието ми да го вразумя си беше олепил колата с всевъзможни патриотични лозунги - включително "Rally Albena" на предния прозорец, въпреки, че нито той, нито колата му имат НЕЩО ОБЩО с Рали Албена ..

Е, на когото не му се налага да и3ли3а от БГ,не виждам какъв е смисъла да си 3алепя на колата тая гро3отия, но когато `братятa ` сърби те привикат и 3аради въпросната лепенка,става неприятно.Тук в DE май ги отмениха,откакто и3ле3наха новите номера със 3намето на EU.То и бе3 това повечето български коли тук се по3нават от километри,но както и да е.... 

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Нащо БМВ като го докараха от Германия имаше " Д " отзад и се наложи да залепим вурху него БГ,доста е гадно,защото загрозява колата 

- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90LCI и E30 Cabrio
Kato живее6 в БГ не е нисто особенно, но на една лиатна бригада в USA kaто си купихме кола, тъи като предниа номер не бе6е zадулжителен веднага на негово миасто сложихме едно българско 3наме
, абе като пуерториканците, ама си е готино.

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
аз имам БГ отзаде на колата си ама ко да се праи бащата го е слагал колата е негова, негова работа си
Пиши ОМВ
БГ
Пиши ОМВ
БГ

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
аз лепенка птзад нямам,обаче търся българско знаме като тези на президенстките(по-скоро лимозините на дипломатите),защотот имам точно такова колче на предния ляв калник,ако можете да ми помогнете да си намеря ще съм благодарен,макар вече да умрях от яд,когато видях едно трабантче на писта софия с моята идея
ама така е като се туткам.....

ама така е като се туткам.....
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Ха...аз имах лепенка на моето БМВ но ми я откраднаха в Флорида...
Иначе си имах и знаменце вътре на таблото...но него го подарах на едно гадже за спомен...сега чакам да си купа ново като ходя до Торонто...за да имам за БГ....
п.с; с знаменцето беше много яко всички мислеха че е дипломатическа кола...веднаж дори е една кука ми каза че нямал да ми пише тикет (акт) защото му харесало знамето
иначе в Ню Йорк ме питаха дали това било знамете на Бритиш колумбия...че тогава имах и лепенката и знаменцето
Иначе си имах и знаменце вътре на таблото...но него го подарах на едно гадже за спомен...сега чакам да си купа ново като ходя до Торонто...за да имам за БГ....
п.с; с знаменцето беше много яко всички мислеха че е дипломатическа кола...веднаж дори е една кука ми каза че нямал да ми пише тикет (акт) защото му харесало знамето

иначе в Ню Йорк ме питаха дали това било знамете на Бритиш колумбия...че тогава имах и лепенката и знаменцето

- 3C
- младши ентусиаст
-
KGB написа:Ха...аз имах лепенка на моето БМВ но ми я откраднаха в Флорида...
hey dude wassssup

........ опасни са тези Кубинци бре

ps: az obicham dosta lepenki daje oshte kato vzeh BMWto na sledvashtiat mesec mu zalepih edin goliam decal EVOSport na prednia prozorec .
...K later
Последна промяна 3C на 12 Апр 2003, 6:19, променена общо 1 път
- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
A 3абравих да кажа 4е освен БГ zнамето вместо преден номер, като ни каzаха 4е 3а custom plate e + 15$, веднага номера които поискахме бе6е BG POWER
, та вие където сте в Америка не си ли пи6ете не6то подобно?

- 3C
- младши ентусиаст
-
Dr.Schnaps написа:A 3абравих да кажа 4е освен БГ zнамето вместо преден номер, като ни каzаха 4е 3а custom plate e + 15$, веднага номера които поискахме бе6е BG POWER, та вие където сте в Америка не си ли пи6ете не6то подобно?
Az do kolkoto bях чул в БГ custom nomer e стрuvал към 3.000 lv: ( koeto spored mene e ненормална visoka цена kato za BG ) inache kakto kazvash ako naistina sa po $15 to tova zvuchi mnogo po zemno i normalno .
Po princip az ne sum mnogo/mnogo po specialnite nomera (da mi chete niakoi imeto ili da pisha niakoia "izmislica" duma ) zatova si karam s tezi koito mi davat ( no gi izbiram izmejdu 3 broia) kato primer tuka v CA za '01 na BMWto nomera mi pochva s 4ka, za kraia na '02 gi smeniha s 5ci veche i t.n.
Tuka за tezi nomera v zavisimost s kakva kartinka kato FOND iskash vurvat po $70-$90 da go vzemesh (i to ako si kusmetlia da ne e veche vzet ot niakoi predi tebe ), i posle vsiaka godina plashtash po $40-$50 v ekstra kum registraciata samo zaradi tozi spec. nomer (koiato otdelno registracia s OBIKNOVEN nomer kato primer pri BMW 330Ci plashtam kum $400 a dori see govori che shte stava dvoino po skupa ot tazi godina za vuv budeshte ) ..... eto go linka s cenite za custom nomera v CA:
http://www.dmv.ca.gov/online/elp/elp.htm
later

В Квебек нямаш право на личен номер но си само със заден отпред можеш да си слозиш каквото искаш...един приятел е с БГ номер отпред...
В онтарио мозеш да си слозиш личен номер но нямаш право на определени думи...."KGB" не го дават например...
В квебек регистрацията е 255$кан на година...независимо от колата.
На всеки две години на рожденияти ден плашташ и по 89$кан за книжка.
Паркинг Глоба=42$
Червен Сфетовар=160$
Превишена скорост на магистралата, 110км/ч=135$, 120км/ч=245$, 130км/ч=295$....200км/ч=1година затвор
Пресичане на двойна непрекасната лента=295$
Изпозване на радар детектор=500$
Каране под виздеиствието на Трева=4500$
Каране под ваздеиствието на Алкохол=5000$
Каране без застраховка 800$...плус конфискация на колата за което се плашта допалнително....
Не платиш един от тези тикети в срок от една година.Конфискация на колата + лихви от сорта на....Паркинг Тикет за 42=195$.....Червен Сфетовар160$=390$...за тревата и алкохола...лихвата е от сорта на 4500=20 000$......

В онтарио мозеш да си слозиш личен номер но нямаш право на определени думи...."KGB" не го дават например...
В квебек регистрацията е 255$кан на година...независимо от колата.
На всеки две години на рожденияти ден плашташ и по 89$кан за книжка.
Паркинг Глоба=42$
Червен Сфетовар=160$
Превишена скорост на магистралата, 110км/ч=135$, 120км/ч=245$, 130км/ч=295$....200км/ч=1година затвор
Пресичане на двойна непрекасната лента=295$
Изпозване на радар детектор=500$
Каране под виздеиствието на Трева=4500$
Каране под ваздеиствието на Алкохол=5000$
Каране без застраховка 800$...плус конфискация на колата за което се плашта допалнително....
Не платиш един от тези тикети в срок от една година.Конфискация на колата + лихви от сорта на....Паркинг Тикет за 42=195$.....Червен Сфетовар160$=390$...за тревата и алкохола...лихвата е от сорта на 4500=20 000$......

- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
капитали3ъм кво да се прави
но а3 наи много се иzненадах когато един мои приател които живее там го сприаха с 70 в 35 мили ограни4ание и тои се оправдава несто и покаzва една карти4ка с името и подписа на негов по3нат полицаи и 4енгето мисли мисли и ни пусна. Те хората и там 6уробаджанастината са иа въвели ама по друг на4ин

но а3 наи много се иzненадах когато един мои приател които живее там го сприаха с 70 в 35 мили ограни4ание и тои се оправдава несто и покаzва една карти4ка с името и подписа на негов по3нат полицаи и 4енгето мисли мисли и ни пусна. Те хората и там 6уробаджанастината са иа въвели ама по друг на4ин

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2