Незаконните гонки, ЗА ИЛИ ПРОТИВ, кое е най бързото БМВ?
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- lyu_records
- младши ентусиаст
-
- Кара: Каквото си иска
- Детайли за колата: Обикновенно много бърза
Незаконните гонки, ЗА ИЛИ ПРОТИВ, кое е най бързото БМВ?
Здравейте на всички, събуждат се в мен въпроси за които не си открих тема, пък и ще е любопитно за много хора предполагам. Нощните гонки из София и не само тук, са известно явление за всеки, въпроса е че има купища причини това да е много опасно и да навлече купища неприятности на участниците. Както и да е, това нещо го има, дали е въпрос на избиване на комплекси, или професионално изкривяване, или бензин в кръвта си зависи вече от участници в тези мероприятия, организирани на бързо, за да няма неприятности с полицията.
1. Ако има наблюдения на фенове или участници върху нашите автомобили (бмв) на подобни мероприятия КОЕ Е НАЙ БЪРЗОТО И КАКВО МУ Е ОМАГЬОСВАНО! (НЕ СТОКОВИ АВТОМОБИЛИ)
2. До колкото знам се пускат на драг, а има ли такива гонки дето се организират масово и не са драг.
3. За мен това трябва да е на първо место, възмущения от хора против (като мен)
4. Злополуки случили се на подобни сбирки или мероприятия.
5. За хората правещи подобни мероприятия и или участващи в тях 100% ИМА ЗАКОНОВ РЕД ЗА ПОДОБНИ МЕРОПРИЯТИЯ СПРЕТЕ ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Предполага за мнозина, че ще е любопитно а все пак нашите автомобили си имат доста потенциал за доработване.
1. Ако има наблюдения на фенове или участници върху нашите автомобили (бмв) на подобни мероприятия КОЕ Е НАЙ БЪРЗОТО И КАКВО МУ Е ОМАГЬОСВАНО! (НЕ СТОКОВИ АВТОМОБИЛИ)

2. До колкото знам се пускат на драг, а има ли такива гонки дето се организират масово и не са драг.

3. За мен това трябва да е на първо место, възмущения от хора против (като мен)

4. Злополуки случили се на подобни сбирки или мероприятия.

5. За хората правещи подобни мероприятия и или участващи в тях 100% ИМА ЗАКОНОВ РЕД ЗА ПОДОБНИ МЕРОПРИЯТИЯ СПРЕТЕ ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Предполага за мнозина, че ще е любопитно а все пак нашите автомобили си имат доста потенциал за доработване.
- pimienta M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: е61 535d & e53 3.0d
Re: Незаконните гонки, ЗА ИЛИ ПРОТИВ, кое е най бързото БМВ?
Прав си! Нека спрем войната по пътищата! Но спред мен среднощните гонги никога няма да спрат! На мнение съм, че ако има по организирани мероприятия отностно това ще намалеят незаконните гонки, но НИКОГА няма да спрат! Разбира се всичко това зависи от адски много неща. няма защо да ги избрявам всички знаем... но според мен това е решението организирани събития за изявление.Ето от тях е Прекрасния ни БМВ Събор
, но имаме 1 писта в цяла БГ
Все пак всичко тръгва от улицата... ОЛД СКУЛ от там се раждат най големите... за жалост и там си отиват! Дейстително трябва да се направи нещо по въпроса, но КОГА ЛИ?! Хубава тема Колега

- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Колебаех се между отговоти “б“ и “в“. Истината е някъде по средата, защото съм противник на незаконните гонки, които са равносилни на “руска ролетка“. Случвало ми се е да се “сдавя“ с някой на сфетофара, но да там.... Позволявам си да превишавам скоростта извън града и то с малко, но в града винаги трябва да се кара според това какво е ограничението.
Ще ме питате от къде знам,преди доста години като млад шофьор блъснах пешеходец, вината не беше моя, но ако спирачният ми път не беше показал че съм бил с 55км/ч не знам какво щеше да ми се случи. Слава Богу човека е жив и здрав!!!
Карайте умната, колата, ако не се кара с акъл много лесно се превръща в оръжие!!!
Ще ме питате от къде знам,преди доста години като млад шофьор блъснах пешеходец, вината не беше моя, но ако спирачният ми път не беше показал че съм бил с 55км/ч не знам какво щеше да ми се случи. Слава Богу човека е жив и здрав!!!
Карайте умната, колата, ако не се кара с акъл много лесно се превръща в оръжие!!!
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Против съм гонките по булевардите, но организираните гонки на някоя права отсечка всяка неделя както са в Добрич съм ЗА! На никого не пречим, правим си кефа, не застрашаваме ничий живот.
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
и аз се колебаех както колегата между отговор Б и В
.според мен за да се спрат тея самоубийствени гонки трябва да има АМЕРИКАНСКИ ЗАКОНИ-ако си се правил по пътя на съсъезател : да се комфискува колата+глоба солена+пандиз за седмица. друго според мен е културата по пътя-според мен в 80% от водачите липсва
.с една дума стабилни закони със добра култура може да се постигне много.

Стига глупости,светофарните гонки са много по-опасни от незаконните състезания.Като се дърпаш по светофарите вероятността да кацнеш на автобусна спирка,да метнеш човек на капака,да удариш някоя кола от трафика или колоездач е много голяма.А незаконните състезания обикновено се правят на места където няма пешеходци,трафик и други подобни,единствения проблем са чалметата които правят глупости там където са събрани хората.

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Тука сме се събрали само безгрешни . Всички сме против гонките, никой - никога не е стъпвал повече от 50 в града, всички тръгваме плавно без пилене на гуми и изобщо като пикаем тече светена вода
Фен съм на гонките , особено тея на старт в града.. от светофар до 60 колкото да се види как е старта. На околовръсното - стъпвам до към 120 , а вечерно време (между 1 и 4 сутринта ) се и пързалям даже по улиците.
Обаче е безумие на междуградски път да караш с 200( в пиков час ) и да се гониш в град като София пак със същата скорост (където и да е, когато и да е)
Там където започва границата на стоманените таш*ци , започва и тази на инвалидната количка с подлогата 

Фен съм на гонките , особено тея на старт в града.. от светофар до 60 колкото да се види как е старта. На околовръсното - стъпвам до към 120 , а вечерно време (между 1 и 4 сутринта ) се и пързалям даже по улиците.
Обаче е безумие на междуградски път да караш с 200( в пиков час ) и да се гониш в град като София пак със същата скорост (където и да е, когато и да е)

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Aбе, аре бе! При всеки дъжд в Софя се повявят дрифт мастери с умрели 18-ки... Кой е по-опасен - пича натискащ до предел на околовръстното или кварталния дрифтер на централен булевард!...
ПП. Противя се срещу некоректно поставеното условие, иначе - нямам мнение!

Без страх, без спирачка!
- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Това е мн болна тема. Уличните гонки никога няма да спрат, но ако има регламентирано място, където да се провеждат подобни мероприятия, както беше бужурише, те рязко ще намалеят. Много хора включително и аз предпочитат да идат на безопасно място с измервателна апаратура, където съвсем точно да видат къде са във времената, но когато държавата не мисли за тази група хора и този спорт, така ще е, уличните гонки ще съществуват, колкото и натиск от полицията да има.Лично на мен ми е мн мъчно за бужурище 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
каква държава бе пичове ви е виновна за гонките,нали сте "Баро" (това към феновете на гонките),нали се некакви стойности наливате колкото бюждет на африканска държава,ми организирайте се,купете си земя,асвалтирайте 400 метра,викнете пожарна,линейка и 2 ма милиционера и правете състезания,какво се меткате на булевардите и там се правите на състезатели,където застрашавате и други хора...
Ся да не кажат некой че съм нек'в ламо и не го разбирам тоя велик спорт,мое да ме фане за...Имам доста купи от "онова" време когато имаше организация "ОСО" и се състезавахме на Божурище,ама не съм се бегал по улиците и тогава не се казваше "дрифт" а се казваше "да ходиме да разплетеме гумите на божурище"
Ся да не кажат некой че съм нек'в ламо и не го разбирам тоя велик спорт,мое да ме фане за...Имам доста купи от "онова" време когато имаше организация "ОСО" и се състезавахме на Божурище,ама не съм се бегал по улиците и тогава не се казваше "дрифт" а се казваше "да ходиме да разплетеме гумите на божурище"

MatriX_Fucked написа:Aбе, аре бе! При всеки дъжд в Софя се повявят дрифт мастери с умрели 18-ки... Кой е по-опасен - пича натискащ до предел на околовръстното или кварталния дрифтер на централен булевард!...
нещо против 18-ките ли имаш или нащо не разбрах

- devil_vas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp
няма да си кривя душата... дълго време из нашия град организирахме такива. сега обаче всичко замря и вече почти нищо не се случва, нови коли за гонене няма, а старите ги знаеме на изуст как вървят. убийте ме с камъни, посипете ме с пепел... но това това което го правим ни харесва! ест. винаги се гледа да не се пречи на никой, до крайности не се стига никога и за това съдя по 0 опасни ситуации които сме създали за изминалото време... но както казах всичко замря, и аз си купих най-далечното от перформанс БМВ коетъо може да има в гамата на любимата марка
преди време БМВ Е30 М30 3.5 турбо
никога! тва е много опасно, както сам разбираш и си е безумно. едиснтвено и само 402.33 измерено
или летящ до определена скорост
НИКОГА при нас!
няколко акта за неправилно паркиране, на местата за организиране, няколко пъти рамзинаване с мъмрене, няколко коли спрени от движение. тогава законите бяха такива (говоря преди година, година и половина)
много коли имат потенциал, така и не излезе едно истинско драг чудовище което да е стрийт лигъл и да маже наред от наща марка... шанс
разберете.. не е избинаве на комплекси, не е нещо друго.. просто .. бензин в кръвта. еееххх хубави времена бяха, липсват ми понякога

1. Ако има наблюдения на фенове или участници върху нашите автомобили (бмв) на подобни мероприятия КОЕ Е НАЙ БЪРЗОТО И КАКВО МУ Е ОМАГЬОСВАНО! (НЕ СТОКОВИ АВТОМОБИЛИ)![]()
преди време БМВ Е30 М30 3.5 турбо
2. До колкото знам се пускат на драг, а има ли такива гонки дето се организират масово и не са драг.![]()
никога! тва е много опасно, както сам разбираш и си е безумно. едиснтвено и само 402.33 измерено

4. Злополуки случили се на подобни сбирки или мероприятия.![]()
НИКОГА при нас!
5. За хората правещи подобни мероприятия и или участващи в тях 100% ИМА ЗАКОНОВ РЕД ЗА ПОДОБНИ МЕРОПРИЯТИЯ СПРЕТЕ ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!![]()
няколко акта за неправилно паркиране, на местата за организиране, няколко пъти рамзинаване с мъмрене, няколко коли спрени от движение. тогава законите бяха такива (говоря преди година, година и половина)
[/quote]Предполага за мнозина, че ще е любопитно а все пак нашите автомобили си имат доста потенциал за доработване.
много коли имат потенциал, така и не излезе едно истинско драг чудовище което да е стрийт лигъл и да маже наред от наща марка... шанс

разберете.. не е избинаве на комплекси, не е нещо друго.. просто .. бензин в кръвта. еееххх хубави времена бяха, липсват ми понякога

- mercrullz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: шестак
войната по пътищата .. е далече от гонките според мене ... много далече.

- devil_vas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp
mercrullz написа:войната по пътищата .. е далече от гонките според мене ... много далече.
винаги съм твърдял, че е много по опасен бай Пенчо с 100 коневия голф да ми дава газ по сфетофарите, от колкото примерно аз с 250 коневото Субару с 4-бутални спирачки да давам газ по светофарите, но хората не го разбират и винаги плюят преди да се замислят

- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Е.Димитров написа:каква държава бе пичове ви е виновна за гонките,нали сте "Баро" (това към феновете на гонките),нали се некакви стойности наливате колкото бюждет на африканска държава,ми организирайте се,купете си земя,асвалтирайте 400 метра,викнете пожарна,линейка и 2 ма милиционера и правете състезания,какво се меткате на булевардите и там се правите на състезатели,където застрашавате и други хора...
Това кой колко "Баро" е , е дълга и разтеглива тема и няма да я коментирам. За асфалтирането на 400м добре знаеш че няма как да стане, нужни са много средства, които няма как да се съберат от хората, няма как да се създаде организация за изграждането на такова съоръжение. Варианта е някой сериозен бизнесмен да изгради писта, но е малко вероятно, тъй като възвращаемостта не е голяма, а най-уместно е да го направи държавата, като се ползва държавен терен, и/или да съдейства за реализирането на такава писта.
Дали ни харесват или не, уличните гонки НИКОГА няма да изчезнат, намаляването им може да се постигне със създаване на писта.
Дали са опасни или не - попринцип да , но много зависи от манталитета на хората който участват, къде се прави и тн. Всяко стадо си има мърша, като това важи и тук с пълна сила.
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3