Кръгово и светофар...защо не

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

The last M40 driver
Аватар
Кара: e31-1 и е31+1

Кръгово и светофар...защо не

Мнение от La4u » 22 Апр 2011, 11:45

Кръгово и светофар

Винаги трябва да сме първи във всяка глупост.
И кво, в 22.30 като няма кола там, трябва да си стоя тъпо и да чакам да стане зелено... :bowdown:
Какво мазало ще става там, просто не ми се мисли, а всеки ден минавам от там :help:
(<OO \ (||||)(||||) / OO>)

А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?

младши ентусиаст
Аватар

Re: Кръгово и светофар...защо не

Мнение от zazomazo » 22 Апр 2011, 11:54

ами колега, кръгово със светофари в него има и на Сточна гара :winky:
не съм забелязал да е кой знае къв проблем

а по всяка вероятност нощем тези светофари ще са само на жълта светлина, така че едва ли ще ти се налага да висиш в кръговото

със сигурност ще има по-малко катастрофи в участъка от към поделението, дето на ден се удрят поне по веднъж...
отделно сутрин няма да става задръстване до сервиза на Дунев, щото на кръговото колите не могат да се включат :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 22 Апр 2011, 13:08

Това е добра идея.Естествено след 24:00 примерно да го спират.
В Бургас махнаха светофара на второто кръгово на влизане от София и тия които са в кръговото дават нарочно газ срещу някой който се включи да го видят колко може да му ускорява колата...българска работа.Образуват се и големи опашки някой път.Иначе като няма много движение бързо става.Но по-добре със светофар и всеки да си знае ;)
Изображение
8.32

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 22 Апр 2011, 13:54

То в целия град с малки изключение светофарите сле 00.00 са в режим внимание, така, че невиждам какъв е проблема.
Специално на 4-ти километър кръговото е много натоварено, да не говориме, че ако попаднеш зад някой смотляк може да си чакаш половин час да се престраши да се изнесе :censored: По добре със добре регулирана светофарна уредба, отколкото както досега.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)

Мнение от ecko_becko » 22 Апр 2011, 14:08

vld написа:То в целия град с малки изключение светофарите сле 00.00 са в режим внимание, така, че невиждам какъв е проблема.
Специално на 4-ти километър кръговото е много натоварено, да не говориме, че ако попаднеш зад някой смотляк може да си чакаш половин час да се престраши да се изнесе :censored: По добре със добре регулирана светофарна уредба, отколкото както досега.

Да или да попаднеш ПРЕД някой см.....к който да те халоса отзад щото си мислел, че си тръгнал или не те видял да спираш!!!

Най-вероятно ще е по добре със светофари там. Дано :yes:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 22 Апр 2011, 14:38

Случвало ми се е колега, и като слязох от колата какво да видя :shock:
Голф две пред разпад, някакво хипи вътре с една китара, ми вика ти не тръгна ли :mhihi:
Всех му всички налични пари в него иначе 100% щяха да го спрат от движение ако беше дошла патрулка :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 22 Апр 2011, 16:02

Често стават ПТП на това кръгово и има нужда от промяна. Дано да има подобрение с поставянето на светофари. Само да ги настроят добре за да няма отрицателен ефект.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 22 Апр 2011, 16:28

Club BMW написа:Често стават ПТП на това кръгово и има нужда от промяна. Дано да има подобрение с поставянето на светофари. Само да ги настроят добре за да няма отрицателен ефект.

това е мястото със най-много катастрофи в цяла България :!:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 335d

Мнение от vvaskoo » 22 Апр 2011, 16:32

Тука при нас повечето от големите са със светофари , не виждам къде е проблема ?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: шестак

Мнение от mercrullz » 22 Апр 2011, 17:12

на 4-ти километър ставаха големи тапи... дано светофара е смислен.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тук там

Мнение от азззз » 22 Апр 2011, 17:26

Тези,които са против там да има светофар,явно не минават доста често от там :mhihi: от 3 год.,откакто имам книжка се чудя защо подяволите там няма светофар.Е най-накрая го дочакахме.На това кръгово всеки лети с по над 60км мин. и ако човек е по-слаб водач или с по-слаба кола,шанса да стане катастрофа е огромен.Та аз чаках преди по 5мин да се включа,когато карах рено19,докато се източи трафика,иначе просто нямах шанс с тази бангийка :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 22 Апр 2011, 17:29

На много места съм виждала светофари на кръгове и то не само в България. Поне вече няма да има такива, които се чудят по 41841841 часа дали да минат, когато са без предимство :conf:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 22 Апр 2011, 20:03

"любимото" ми кръстовище.
винаги се намираше някой, който да ти отнеме предимството и да се нахака пред теб докато си в кръговото.
така като има сфетофар, ще се ограничат малко "тарикатите".
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 22 Апр 2011, 20:11

И все пак ще има отново тарикати, които в устрема си да хванат последния влак за кръговото (жълтото), ще се нахакат в някого :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530xi
Мечтае да кара: S65 Lorinser

Мнение от Mitko195 » 22 Апр 2011, 20:46

Ми според мен пък с тея светофари ще е голямо мазало, но все пак времето ще покаже 100% резултата! И е добре от страна и зле от друга- малоумниците и жените ще минават по- лесно, но като цяло движението ще се бави повече. Живея на километър от там и имам идея за това, което казвам ;)

Следваща

Назад към Извън Темата