Бензин eko economy?
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Бензин eko economy?
Някой има ли впечатления от този бензин,моите са че колата ми от 150 стана 90 коня

/// 6>4

Re: Бензин eko economy?
Ти сериозно ли мислиш,че това е бензин различен от 95 и цялата работа не е само за привличане на клиенти!?Ако така си мислиш браво!Продължавай да зареждаш и чакай да почне да икономисва с ДО 1 ЛИТЪР! на пълен резервоар. 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
ДО 1 литър може да икономисаш с Шел 100 рейсинг, ако колата ти има детонационни датчици де, а и той е с ДО 30 стинки по-скъп 

- Neeky
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го на М3мицин
- Мечтае да кара: Е36 М3
bum_bum написа:ДО 1 литър може да икономисаш с Шел 100 рейсинг, ако колата ти има детонационни датчици де, а и той е с ДО 30 стинки по-скъп

Това е единствения начин за дребна икономия, но тя се обезмисля предвид ценовата разлика!
Колегата го е казал!

Лични впечатления нямам, но и аз мисля, че е само търговски трик.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Има хора, които казват, че с тоя бензин им гори толкова по-малко, че излиза същите км със същите пари като 95 примерно. 

- kasa_bira
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `97 528i; '01 W220
Днеска ходих до Разград и се върнах в София, за 760км по бордови комп ми даде среден разход 8,6, като на отиване бях без пусната клима. Заредих с въпросния бензин, колата си върви нормално и някаква фрапантна разлика в разхода не намирам. Тук е момента да спомена, че зареждам или на Еко или на Ромпетрол, не знам какъв е бензина и дизела по другите бензинджийници, ма при тези двете нещата са на кантар 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
bum_bum написа:Има хора, които казват, че с тоя бензин им гори толкова по-малко, че излиза същите км със същите пари като 95 примерно.
Казват и че 100окатновия дава разлика предимно при турбо моторите . Аз категорично мога да кажа , че бензините са много , много различни по-качество , но това не е защото А95+ (там с различните му имена) или А98 е много добър бензин а просто А95 е пълен боклук .
По-темата - зареждах с Еко икономи (70лева гориво) , колата не загуби мощност , икономията няма как да се види , но нямам лоши впечатления от този бензин .
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
bum_bum написа:ДО 1 литър може да икономисаш с Шел 100 рейсинг, ако колата ти има детонационни датчици де, а и той е с ДО 30 стинки по-скъп
на бас, че мога да икономисам и 3-4литра на един резервоар независимо от горивото

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
А на какво ви мирише от ауспуха с тоя бензин? Моята направо тровеше на гадно отзад. На един приятел сеата отзад смърдеше по същия начин както и една корса всичките с тоя бензин. Сипах 100 октана от ОМВ и не можах да си позная колата. Определено със 100 октановия върви по-добре и няма спомен от гадната смрад, а и разхода ми е същия! Моето мнения е, че 95 економи е абсолютен боклук и Еко яко се прецакаха. Повече никога няма да сипя от тоя бълвоч. Втора седмица бутам добавки в горивото да изчисти гняста.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Истината е в 100 октановия бензин!Ако си караш нормално колата излиза на цена като 95!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
зареждам само от шел 95 обикновенн,и от скоро забелязвам,че аванса ми чука от време на време
май ще минавам на в-повер 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Шелския обикновен бензин и дизел е толкова скапан, колкото добри са в-пауърите им.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
(bubsa) написа:Истината е в 100 октановия бензин!Ако си караш нормално колата излиза на цена като 95!
тема любимка

- 3oMbu
- Потребител
-
- Кара: Йемцитириска
- Мечтае да кара: йем..кааа
Най-икономично излиза ако зареждате с Бензин извън България.. понеже качеството е друго..

48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4