Правете си навреме каското защото.........
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Правете си навреме каското защото.........
Тая история искам да я споделя с вас. Чичо ми има Е 36 купе което е с пълно каско в Бул Инс. На 25.11.05 в 00:00часа му изтичаше каското и той решава да забави плащането на новото каско с няколко дни. Сутринта на 26.11.05 се събужда и вийда , че колата му я няма.Веднага я обявява за открадната. На 26.11.05 колата е намерена цялата изпотрошена и зарязана без нищо да липсва по нея.
Е , айде кажете ми сега това не са ли го направили застрахователите?
Е , айде кажете ми сега това не са ли го направили застрахователите?

Бе как ще са застрахователите, няма такова нещо, ти пък как си могъл да си го помислиш дори. Според мене е бил някой луд автоджамбаз голфаджия, който случайно е избрал на чичо ти автомобила да си излее цялата омраза към марката.
ПС sry, че се шегувам за чужда сметка... наистина кофти изпълнение. С някои хора говорихме по тоя повод в ирц преди няколко дена и на мен ми се виждаше преувеличено, но ...
ПС sry, че се шегувам за чужда сметка... наистина кофти изпълнение. С някои хора говорихме по тоя повод в ирц преди няколко дена и на мен ми се виждаше преувеличено, но ...

In Ban We Trust!
мойто каско в дzи иzтича на 13ти а се връщам в БГ на 16ти, дано няма инфекции... в тоя ред на мисли zа подновяване да питам струва ли си да се направи каско и zелена карта при български имоти(wiener städtische), щото дават и беzплатно каско zа чужбина, или са някви копелета и не плащат? щото от дzи/булинс нещо не съм доволен много, пък и няма бонуси като си zемеш zелена карта.
- Valio23
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио
Еми аз във миналото знаех за такива случаи с какското, ама си мислех, че са престанали (заради конкуренция и т.н.т). Явно обаче не е така. Според мен случката не е съвпадение
ivo - и в ДЗИ при направата на зелена карта добавъка на каското за чужбина е безплатен. До са съм нямал застрахователни събития и незнам дали са коректни

ivo - и в ДЗИ при направата на зелена карта добавъка на каското за чужбина е безплатен. До са съм нямал застрахователни събития и незнам дали са коректни

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
За БулИнс съм чувал, че е на "бивши" мутри. Демек аз никога няма да си направя каквато и да е застраховка там. От "Юпитер" изгорях с регресна щета. Не ми платиха и стотинка. Добре че беше на една талига, та си я оправих сам. А тия "Юпитер" са действащи мутри. Опитаха се да се измъкнат, като се прекръстят на не помня какво, но пак изгоряха и им спряха правата.
А за тия изпълнения с трошенето и краденето на коли с изтекла застраховка трябва със съжаление да приемем, че това все още се случва. И едва ли ще спре скоро, пак за съжаление. Аз лично съм се доверил на две фирми: "Алианц" и "ей ай джи" (AIG). Може и да е по-солено при тях, но пък не са "мутри". И плащат. Но не съм сигурен какви бонуси предлагат, ако се застраховате комплексно при тях.
Удряли са ме хора с граждански в ДЗИ и в Общинска застрахователна компания. Регресните щети бяха изплатени до 1 месец (понеже не съм имал каско), при това сумите далеч надхвърляха разходите по ремонтите.
За "Армеец" съм чувал, че е на бате Бойко. Демек пак мутри. Въпреки това един бивш колега се беше застраховал там с каско (на 4 вноски при това) и бая кинти взе, когато при буря едно дърво му падна на аудито.
Ако някой друг има инфо за застрахователи, може да сподели. Всъшност, ако някой от вас сметне за добре, нека пусне нова тема и там всеки да пише какви преживелици има със застраховки. Мисля, че ще е полезно за всички.
А за тия изпълнения с трошенето и краденето на коли с изтекла застраховка трябва със съжаление да приемем, че това все още се случва. И едва ли ще спре скоро, пак за съжаление. Аз лично съм се доверил на две фирми: "Алианц" и "ей ай джи" (AIG). Може и да е по-солено при тях, но пък не са "мутри". И плащат. Но не съм сигурен какви бонуси предлагат, ако се застраховате комплексно при тях.
Удряли са ме хора с граждански в ДЗИ и в Общинска застрахователна компания. Регресните щети бяха изплатени до 1 месец (понеже не съм имал каско), при това сумите далеч надхвърляха разходите по ремонтите.
За "Армеец" съм чувал, че е на бате Бойко. Демек пак мутри. Въпреки това един бивш колега се беше застраховал там с каско (на 4 вноски при това) и бая кинти взе, когато при буря едно дърво му падна на аудито.
Ако някой друг има инфо за застрахователи, може да сподели. Всъшност, ако някой от вас сметне за добре, нека пусне нова тема и там всеки да пише какви преживелици има със застраховки. Мисля, че ще е полезно за всички.
It's not who You are, it's who You know...
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Re: Правете си навреме каското защото.........
Сашо, не са тези от БулИНс, а най-вероятно застрахователният брокер, чрез когото се е застраховал чичата ти///sasho написа:Е , айде кажете ми сега това не са ли го направили застрахователите?

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
Фидел Кастро написа: Аз също преминах към друг застраховател и в открит разговор обясних на предишния ми брокер, че ако нещо се случи на автомобила ми ще му се е.е ма...а. И той ме разбра.![]()
Е ако отида аз - някъв 20 годишен сополанко дали ще ме разбере ?!?
In Ban We Trust!
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Ще те разбере, ако си мъж и не се подценявайeraziel написа:Е ако отида аз - някъв 20 годишен сополанко дали ще ме разбере ?!?

Последна промяна Фидел Кастро на 03 Дек 2005, 0:08, променена общо 1 път
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Тези времена минаха ....не се излагаи.... всеки друг ....може да е но не и и застрахователите ...... на Бул Инс им е пламнала главата сега, че шефчетата са на топло та ще вземат да се занимават с такива работи

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
Fking написа:съмнявам се да са те
тъпо е да го направят няколко часа след изтичането...
обикновенно оставят малко мегдан да видят дали ще я продължиш...
на твое място бих се замислил за "приятел" който знае кога ти изтича и има да ти връща.....
малко са "приятелите" на които им стиска за подобно нещо ! но това не се е случвало веднъж и два пъти, не е съвпадение и си идва точно от застрахователите !
относно кои са "по-добри" и кои не - чувал съм различни мнения от различни хора - някой хвалят едни, други плюят същите.... имам чувството че нямат единна политика към всичките си клиенти и всичко зависи от конкретния човек и ситуация....
eraziel написа:С някои хора говорихме по тоя повод в ирц преди няколко дена и на мен ми се виждаше преувеличено, но ...
друг път като ти обяснявам нещо ще ме слушаш...

а при избора на застрахователи според мен е най-добре е да се застраховаш точно при най-големите мутри и мафиоти, щото така ще имаш по-голяма сигурност, вярно е че това си е чист рекет ама.... така или иначе се прави каско - по добре то да е при тези които наистина ще ти опазят колата ! не случайно тия от бул инс искат да имаш копие от каското в жабката на колата

DEFLEPPARD написа:Fking написа:съмнявам се да са те
тъпо е да го направят няколко часа след изтичането...
обикновенно оставят малко мегдан да видят дали ще я продължиш...
на твое място бих се замислил за "приятел" който знае кога ти изтича и има да ти връща.....
имам чувството че нямат единна политика към всичките си клиенти и всичко зависи от конкретния човек и ситуация....
тук мисля че си много прав, моя брокер ми се обажда като изтече, казва ми, че няма проблем да се забавя 2-3 дни
и до сега не съм имал проблеми......
аз съм сигурен , че са застрахователите , защото и на моето БМВ като му изтичаше каското застрахователа ми се обади и ми каза :
"утре идвам да ти подновя застраховката на колата"
като го питах дали може след няколко дни заради проблем с парите, отговора му беше:
"Може , ама ако след няколко дни ти няма колата да не ме търсиш"
казах му , че каско няма да си права при него. Е направих си каско в срок пак към БулИнс , ама при друг брокер но не и при тоя отворко.
"утре идвам да ти подновя застраховката на колата"
като го питах дали може след няколко дни заради проблем с парите, отговора му беше:
"Може , ама ако след няколко дни ти няма колата да не ме търсиш"

казах му , че каско няма да си права при него. Е направих си каско в срок пак към БулИнс , ама при друг брокер но не и при тоя отворко.
така е , доколкото знам колите които са застраховани към мутрите никой не ги пипаDEFLEPPARD написа:а при избора на застрахователи според мен е най-добре е да се застраховаш точно при най-големите мутри и мафиоти, щото така ще имаш по-голяма сигурност
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
///sasho написа:, ама при друг брокер но не и при тоя отворко.DEFLEPPARD написа:
От този помочко така наречен брокер не зависи нищо

- 2 GUNS FIRE
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: само и продава,нищо не разбира.
- Мечтае да кара: и да понаучи поне малко.
logout написа:От "Юпитер" изгорях с регресна щета. Не ми платиха и стотинка.
Кажи какво да правя с тия,имаш ли няква нова информация,че имам и аз да взимам а не мога да разбера как.
Или някои друг ако знае нещо ,ще се радвам да науча.

ПЛАМЪЦИ ОТ ВСИЧКИ ЦЕВИ
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2