Правете си навреме каското защото.........

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Правете си навреме каското защото.........

Мнение от ///sasho » 02 Дек 2005, 20:02

Тая история искам да я споделя с вас. Чичо ми има Е 36 купе което е с пълно каско в Бул Инс. На 25.11.05 в 00:00часа му изтичаше каското и той решава да забави плащането на новото каско с няколко дни. Сутринта на 26.11.05 се събужда и вийда , че колата му я няма.Веднага я обявява за открадната. На 26.11.05 колата е намерена цялата изпотрошена и зарязана без нищо да липсва по нея.

Е , айде кажете ми сега това не са ли го направили застрахователите? :?:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 02 Дек 2005, 20:35

Бе как ще са застрахователите, няма такова нещо, ти пък как си могъл да си го помислиш дори. Според мене е бил някой луд автоджамбаз голфаджия, който случайно е избрал на чичо ти автомобила да си излее цялата омраза към марката.

ПС sry, че се шегувам за чужда сметка... наистина кофти изпълнение. С някои хора говорихме по тоя повод в ирц преди няколко дена и на мен ми се виждаше преувеличено, но ... :(
In Ban We Trust!

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 02 Дек 2005, 21:07

мойто каско в дzи иzтича на 13ти а се връщам в БГ на 16ти, дано няма инфекции... в тоя ред на мисли zа подновяване да питам струва ли си да се направи каско и zелена карта при български имоти(wiener städtische), щото дават и беzплатно каско zа чужбина, или са някви копелета и не плащат? щото от дzи/булинс нещо не съм доволен много, пък и няма бонуси като си zемеш zелена карта.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио

Мнение от Valio23 » 02 Дек 2005, 22:46

Еми аз във миналото знаех за такива случаи с какското, ама си мислех, че са престанали (заради конкуренция и т.н.т). Явно обаче не е така. Според мен случката не е съвпадение :confused:

ivo - и в ДЗИ при направата на зелена карта добавъка на каското за чужбина е безплатен. До са съм нямал застрахователни събития и незнам дали са коректни :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 02 Дек 2005, 23:18

За БулИнс съм чувал, че е на "бивши" мутри. Демек аз никога няма да си направя каквато и да е застраховка там. От "Юпитер" изгорях с регресна щета. Не ми платиха и стотинка. Добре че беше на една талига, та си я оправих сам. А тия "Юпитер" са действащи мутри. Опитаха се да се измъкнат, като се прекръстят на не помня какво, но пак изгоряха и им спряха правата.

А за тия изпълнения с трошенето и краденето на коли с изтекла застраховка трябва със съжаление да приемем, че това все още се случва. И едва ли ще спре скоро, пак за съжаление. Аз лично съм се доверил на две фирми: "Алианц" и "ей ай джи" (AIG). Може и да е по-солено при тях, но пък не са "мутри". И плащат. Но не съм сигурен какви бонуси предлагат, ако се застраховате комплексно при тях.

Удряли са ме хора с граждански в ДЗИ и в Общинска застрахователна компания. Регресните щети бяха изплатени до 1 месец (понеже не съм имал каско), при това сумите далеч надхвърляха разходите по ремонтите.

За "Армеец" съм чувал, че е на бате Бойко. Демек пак мутри. Въпреки това един бивш колега се беше застраховал там с каско (на 4 вноски при това) и бая кинти взе, когато при буря едно дърво му падна на аудито.

Ако някой друг има инфо за застрахователи, може да сподели. Всъшност, ако някой от вас сметне за добре, нека пусне нова тема и там всеки да пише какви преживелици има със застраховки. Мисля, че ще е полезно за всички.
It's not who You are, it's who You know...

младши ентусиаст
Аватар

Re: Правете си навреме каското защото.........

Мнение от Фидел Кастро » 02 Дек 2005, 23:28

///sasho написа:Е , айде кажете ми сега това не са ли го направили застрахователите? :?:
Сашо, не са тези от БулИНс, а най-вероятно застрахователният брокер, чрез когото се е застраховал чичата ти :help: :help: Аз също преминах към друг застраховател и в открит разговор обясних на предишния ми брокер, че ако нещо се случи на автомобила ми ще му се е.е ма...а. И той ме разбра. :D :D
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 02 Дек 2005, 23:50

Фидел Кастро написа: Аз също преминах към друг застраховател и в открит разговор обясних на предишния ми брокер, че ако нещо се случи на автомобила ми ще му се е.е ма...а. И той ме разбра. :D :D

Е ако отида аз - някъв 20 годишен сополанко дали ще ме разбере ?!?
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 03 Дек 2005, 0:04

eraziel написа:Е ако отида аз - някъв 20 годишен сополанко дали ще ме разбере ?!?
Ще те разбере, ако си мъж и не се подценявай :) :)(винаги вярвай, че си по-напред :D ) На твоите години имах 8 камиона и 18 "разбрани момчета" подчинени. Важното е да умееш да говориш и се разбираш с хората :lol: :lol:
Последна промяна Фидел Кастро на 03 Дек 2005, 0:08, променена общо 1 път
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 03 Дек 2005, 0:06

Тези времена минаха ....не се излагаи.... всеки друг ....може да е но не и и застрахователите ...... на Бул Инс им е пламнала главата сега, че шефчетата са на топло та ще вземат да се занимават с такива работи :lol: :lol: :lol:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 03 Дек 2005, 5:15

съмнявам се да са те
тъпо е да го направят няколко часа след изтичането...
обикновенно оставят малко мегдан да видят дали ще я продължиш...

на твое място бих се замислил за "приятел" който знае кога ти изтича и има да ти връща.....

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 03 Дек 2005, 9:39

Fking написа:съмнявам се да са те

на твое място бих се замислил за "приятел" който знае кога ти изтича и има да ти връща.....

малко са "приятелите" на които им стиска за подобно нещо ! но това не се е случвало веднъж и два пъти, не е съвпадение и си идва точно от застрахователите !
относно кои са "по-добри" и кои не - чувал съм различни мнения от различни хора - някой хвалят едни, други плюят същите.... имам чувството че нямат единна политика към всичките си клиенти и всичко зависи от конкретния човек и ситуация....

eraziel написа:С някои хора говорихме по тоя повод в ирц преди няколко дена и на мен ми се виждаше преувеличено, но ...

друг път като ти обяснявам нещо ще ме слушаш... ;)

а при избора на застрахователи според мен е най-добре е да се застраховаш точно при най-големите мутри и мафиоти, щото така ще имаш по-голяма сигурност, вярно е че това си е чист рекет ама.... така или иначе се прави каско - по добре то да е при тези които наистина ще ти опазят колата ! не случайно тия от бул инс искат да имаш копие от каското в жабката на колата ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 03 Дек 2005, 15:32

DEFLEPPARD написа:
Fking написа:съмнявам се да са те

имам чувството че нямат единна политика към всичките си клиенти и всичко зависи от конкретния човек и ситуация....

тук мисля че си много прав, моя брокер ми се обажда като изтече, казва ми, че няма проблем да се забавя 2-3 дни
и до сега не съм имал проблеми......

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 03 Дек 2005, 15:43

аз съм сигурен , че са застрахователите , защото и на моето БМВ като му изтичаше каското застрахователа ми се обади и ми каза :
"утре идвам да ти подновя застраховката на колата"
като го питах дали може след няколко дни заради проблем с парите, отговора му беше:
"Може , ама ако след няколко дни ти няма колата да не ме търсиш"
:confused:
казах му , че каско няма да си права при него. Е направих си каско в срок пак към БулИнс , ама при друг брокер но не и при тоя отворко.

DEFLEPPARD написа:а при избора на застрахователи според мен е най-добре е да се застраховаш точно при най-големите мутри и мафиоти, щото така ще имаш по-голяма сигурност
така е , доколкото знам колите които са застраховани към мутрите никой не ги пипа

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 03 Дек 2005, 17:58

///sasho написа:, ама при друг брокер но не и при тоя отворко.

DEFLEPPARD написа:

От този помочко така наречен брокер не зависи нищо :!: То и моя ми викаше така докато не си казахме 2 приказки на въпреки .....та сега е много любезен :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: само и продава,нищо не разбира.
Мечтае да кара: и да понаучи поне малко.

Мнение от 2 GUNS FIRE » 12 Дек 2005, 17:00

logout написа:От "Юпитер" изгорях с регресна щета. Не ми платиха и стотинка.

Кажи какво да правя с тия,имаш ли няква нова информация,че имам и аз да взимам а не мога да разбера как.
Или някои друг ако знае нещо ,ще се радвам да науча. :help: :help: :help:
ПЛАМЪЦИ ОТ ВСИЧКИ ЦЕВИ

Следваща

Назад към Извън Темата