Аудио сервиз - препоръчайте?!
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Аудио сервиз - препоръчайте?!
Взех си СД днес, но колата ми няма такива букси (евро) и трябва да ги сменям и можеби да се слагат нови кабели
Искам да ми препоръчате къде да ги направя тези процедури
Все пак да е на разумна цена
Искам да ми препоръчате къде да ги направя тези процедури

Все пак да е на разумна цена

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Ми на мен ми слагаха ЦД-то "безплатно" в Тояга (намира се на разклона за аерогарата в Дружба). Нямаше как да не е там, защото нямаше да ми важи гаранцията иначе. Та това безплатно ми излезе 35 лева. От тях 15 лева за евробукса, 5 лева за запояване, 5 лева за прокарване на токов кабел от бушон и по 5 лева за смяна на предните високоговорители, че старите бяха сдухали. Обясниха ми, че под "безплатно" се разбира, ако си имам евробукса, само да ми включат ЦД-то и да настроят колоните. Абе обирджии.
Ако си купиш евробуксата от друг магазин, мисля че струва не повече от 5 лв., ма не съм сигурен. Мисля, че запояването е елементарно, стига да не те мързи. После само включваш и си готов.
Ако си купиш евробуксата от друг магазин, мисля че струва не повече от 5 лв., ма не съм сигурен. Мисля, че запояването е елементарно, стига да не те мързи. После само включваш и си готов.
It's not who You are, it's who You know...
- Southside
- кандидат ентусиаст
-
Запояване чак не е нужно. Като усучеш жичките пак същата работа и отгоре с изолирбанд. Евробуксата да струва 2 лева максимум. Скоро ходих до Тояга и ми направиха впечатление на големи обирджии
Досега на 2 пъти ми се е налагало да търся аудио сервиз, но и от двата не съм доволен, така, че не ти ги препоръчвам 

- _BoBI_
- ентусиаст
-
Абе незнам ама като ви слушам момчета и ми става малко лошо, било безплатно, ако си имал букса и само да ти го включат
Направо са смешни пичовете, щом са казали безплатно значи си слагат главата в турбата и рискуват, ако трябва 100 се вътрят и слагат за тяхна сметка
аз ще търся ще се оглеждам ама утре трябва да се разправям и с застрахователите можеби, абе незнам, ако някой знае сервиз да споделя...

аз ще търся ще се оглеждам ама утре трябва да се разправям и с застрахователите можеби, абе незнам, ако някой знае сервиз да споделя...

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
По бул. Европа с/у Нестле (или гаража на 1$ такситата) пише DEK е там прават такива неща.... само, че събота и неделя не работят..... от понедалник.....Иван се казва момчето .......може и от мое име да отидеш няма проблем ......
УСПЕХ

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Southside написа:Запояване чак не е нужно. Като усучеш жичките пак същата работа и отгоре с изолирбанд. Евробуксата да струва 2 лева максимум. Скоро ходих до Тояга и ми направиха впечатление на големи обирджииДосега на 2 пъти ми се е налагало да търся аудио сервиз, но и от двата не съм доволен, така, че не ти ги препоръчвам
Последният път я купих за 15 лв. ако ги намериш по 2 дай 10 бр. да си имам

- Southside
- кандидат ентусиаст
-
Е аз си купих някакъв касетофон за 40 лева от някакво свръх съмнително лице до унгарското посолство и той ми го монтира free при положение, че нямах евро букса. Освен нея сложи и бушон и като цяло не мога да се оплаквам. Иначе съм купувал преходник от незнам си каква букса към евро букса и тя със сигурност струваше 2 лева. Та и това е вариант
Освен ако е нямало само оголени жици преди това де 

- _BoBI_
- ентусиаст
-
Значи може да стане с преходник все пак
Моята букса е много странна, като еврото е, но с още 3 такива като нея и вървят заедно и така се включват
Терзийски - може и от мое име да отидеш няма проблем ......

Моята букса е много странна, като еврото е, но с още 3 такива като нея и вървят заедно и така се включват

Терзийски - може и от мое име да отидеш няма проблем ......

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Евробукси евтини за последно видях в магазина на Пулсар (така мисля, че се казваше) в Студентски град зад 52-ри блок. Много голям магазин и има какво ли не там. Може и разни преходници да намерите. Но не съм сигурен за работното време и не знам дали работят събота.
It's not who You are, it's who You know...
- _BoBI_
- ентусиаст
-
Днес обикалям 5 часа за да свърша работата даже дасякох един колега с Е30-ка май (беше ), но не го познавам лично и не му знам имато поздравихме се защото се виждаме често по-събиранията на клуба, както и да е...
Ходих в Тояга и поразпитах, обясниха ми, че цената е от 10 до към 35(40) лева за монтаж.Като при този случаи лошия било кофти защото трябавало да се прокарва цяла инсталация и тн....
Ходих и до БулИнс, но не работеха щях да попитам дали може да го застраховат така, не монтиран
logout може след малко да запаля към студентски град, знам го този блок къде се намира горе-долу

Ходих в Тояга и поразпитах, обясниха ми, че цената е от 10 до към 35(40) лева за монтаж.Като при този случаи лошия било кофти защото трябавало да се прокарва цяла инсталация и тн....
Ходих и до БулИнс, но не работеха щях да попитам дали може да го застраховат така, не монтиран

logout може след малко да запаля към студентски град, знам го този блок къде се намира горе-долу

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
има едно гарашче тук в Лозеенц на мен ми взеха 30 лева като свършиха доста работа резане на кората поставяне на колоните изцяло нова инсталация нови кабели а и аз не разбирам много тея ЕВРО букса май я имах
ако искаш да посетиш и да видиш за какво става дума ще ти кажа каде се намира сервиза
ако искаш да посетиш и да видиш за какво става дума ще ти кажа каде се намира сервиза
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- _BoBI_
- ентусиаст
-
Scott, ako искаш тук дай адреса или пък на ЛС, както прецениш, аз смятам да мина и от там за да знам всички оферти преди да предприема каквото и да било разбирате ме, знаете как е 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
адреса е на ул Х Смирненски под Симинарията се намира като тръгнеш от Йорданка Николова нагоре по Смирненски гарашчето се намира най отгоре на смирненски в поселедния блок от ляво пише газови уредби.аларми и т.н ако знаеш точно кога ще намитеш от там
може да те заведа аз живея доста близко тамън и да пий нем по бира
може да те заведа аз живея доста близко тамън и да пий нем по бира

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2