Терориста от Норвегия

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS;E30 325i
Мечтае да кара: Самолет

Терориста от Норвегия

Мнение от Helix » 26 Юли 2011, 21:09

Тъй като не видях тема по въпроса реших аз да я пусна.....Та какво мислите за случилото се и за мотивите му ?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Re: Терориста от Норвегия

Мнение от Владо » 26 Юли 2011, 21:15

мотивите са ок... случилото се не е добре... направо идиотски зле...

Бог да прости... абсолютно невинните загинали ...

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 26 Юли 2011, 21:23

Човека каза, че очаква 95% от хората да го осъдят, а само 5% да го подкрепят. Като чета обаче, какво се пише по българските форуми оставам с впечатлението, че се подкрепя поне от 50% от българите :dunno:
Не Мы такие, Жизнь такая

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 26 Юли 2011, 21:35

На мен ми е чудно, как ще убие толкова много хора, без никой да го обезвреди :shock:
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Helix » 26 Юли 2011, 21:45

UBAH5 написа:На мен ми е чудно, как ще убие толкова много хора, без никой да го обезвреди :shock:

Ми всички полицаи са били в столицата заради взрива....
Аз лично донякъде подкрепян идеите му, но в никакъв случаи методите, жалко за невинните деца
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 26 Юли 2011, 21:52

а к'ви са му били мотивите на тоя, че съм изтървал явно :?:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 26 Юли 2011, 22:16

ми ако слушаш атакисти често, то неговите виждания са като приказка за лека нощ в сравнение с наще... лошото е метода на налагането на тези виждания... то не налагане, по-скоро привличане на вниманието върху тях... много брутално обаче...

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 27 Юли 2011, 12:49

Когато паднеш на нивото на някой (в случая на нивото ислямските терористи) ти ставаш част от тях...
Или както се казва контраизродщината (в отговор на някаква първоначална изродщина) също си е изродщина.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 27 Юли 2011, 13:08

То е ясно,че няма нормален човек да подкрепя насилието..
Има колеги от форума,които живеят там и знаят по-добре,но и аз съм пребивавал там и от лични впечатления мога да споделя,че тепърва ще имат проблем с "ново"скандинавците..

Имигранти има там от цял свят-заради устройването на бежанците от Ирак,бивша Югославия,смесените бракове с азиатки и т.н...

Но специално арабите/турците всички знаят ,че мнозинството от тях не се интегрират-много от тях дори не учат езика..
И това е по-малкият проблем-защото са основна част от крими контингента-дрога,кражби,рекет(да,дори и рекет..)
И за съжаление рано или късно скандинавците трябва да почнат да търсят решение .. :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 27 Юли 2011, 13:12

Абсолютно НИЩО не оправдава убийството на толкова много хора, при това е подготвяно доколкото разбрах години... Тези хора са психично болни и ... не знам какви присъди им се полагат просто... :evil: :bang:

Не чувствал вина... да отнемеш толкова човешки животи и да съсипеш още два пъти по толкова на близките на загиналите... Думи няям просто :|
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 27 Юли 2011, 13:17

В едно убийство няма нищо хубаво - и може би единственото положително нещо в случая е, че такива случки отприщват голям общствен дебат и най-вероятно ще са катализатор при решаването на проблема с не-коренните-европейци. Десетки години наред имигрантите бяха оставени на самотек, но сега става ясно, че за тези години леко са изнагляли - не само не искат да спазват европейските традиции, ами искат европейците да се съобразяват с техните изгъзици (напр. фереджета), които нямат никаква почва в Европа.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Helix » 27 Юли 2011, 13:58

Големия проблем са главно имигрантите от арабските страни,живял съм известно време в Франция и там има квартали където ще си помислиш че си в Мароко.Тези хора не искат да се интегрират в обществото по-никакъв начин.Имах съсед от Пакистан който живее в Марсилия от 25 години и не говореше почти никакъв френски.Същото е положението и в Белгия,Холандия,Германия и др.Има тенденция европеиците да стават все по-нетолеранти, но все си мисля че насилието не е решение за проблема.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 27 Юли 2011, 14:02

Helix написа:Големия проблем са главно имигрантите от арабските страни,живял съм известно време в Франция и там има квартали където ще си помислиш че си в Мароко.Тези хора не искат да се интегрират в обществото по-никакъв начин.Имах съсед от Пакистан който живее в Марсилия от 25 години и не говореше почти никакъв френски.Същото е положението и в Белгия,Холандия,Германия и др.Има тенденция европеиците да стават все по-нетолеранти, но все си мисля че насилието не е решение за проблема.

:yes: Насилието е решение за простите индивиди (крайни ислямисти, мързелеви гърци и пр.).
За европейците насилието е сигналната лампа, че нещо трябва да се направи, за да се реши проблема БЕЗ насилие.

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 27 Юли 2011, 14:05

Helix написа:Големия проблем са главно имигрантите от арабските страни,живял съм известно време в Франция и там има квартали където ще си помислиш че си в Мароко.Тези хора не искат да се интегрират в обществото по-никакъв начин.Имах съсед от Пакистан който живее в Марсилия от 25 години и не говореше почти никакъв френски.Същото е положението и в Белгия,Холандия,Германия и др.Има тенденция европеиците да стават все по-нетолеранти, но все си мисля че насилието не е решение за проблема.

хехе , питали един , кой е първия арабски град през който преминава ралито Париж-Дакар и оня без да се замисли казва - Марсилия ! :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 27 Юли 2011, 14:10

flame написа:

:yes: Насилието е решение за простите индивиди (крайни ислямисти, мързелеви гърци и пр.).
За европейците насилието е сигналната лампа, че нещо трябва да се направи, за да се реши проблема БЕЗ насилие.

според мене коня е окончателно изпуснат , тука живеят вече второ и трето поколение мангасари с частична интеграция , ама на белите държави никой не им е виновен - евтината работна ръка излиза СКЪПА !!!
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата