Вашето мнение по въпроса
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Вашето мнение по въпроса
Така, става въпрос за следния филм(малко интро преди това обаче):
Понеже ми омръзна да купувам коли и да ги сменям и коя от коя по зле, та реших, че повече няма да се занимавам да купувам, а почвам да набивам пари в една и да я наглася така, както аз искам.Въпросната кола е детската ми мечта - легендарния модел Е34 обаче....
Обаче сме леко позагнили на някои места(места универсални за всички коли-малко по пода, малко прагове, малко предни калници и някои други дреболиики), които са още в начален стадии и според мен са спасяеми(поне за сега което се вижда), но тук искам да спомена, че обичам да възстановявам детайли и автомобили и да си човъркам и не обичам претупване на работата, искам да е направено качествено, за целта обаче трябва да се разглоби почти, та да не кажа и цялата кола(с цел по- голямо удобство при работа).
И тук ми мина през акъла да взема здраво голо купе, да го изтупам като от завода и да почна да прехвърлям от едната на другата(естествено после техно тестове регистрации и т.н.) или да остана известно време без кола и да я правя тая(което ме притеснява, че може и да не мога да я събера после
) също така ме притеснява и това, че на всички места които съм открил до сега боята беше перфектна, просто леко драсна с нещо и отдолу изгнило и като го разчовъркам и стане дупка, та не е гаранция че цялото ама без изключения купе не е сдало багажа(карана е в германия, което значи луга, влага и т.н.)и да не стане така че да отидат 10 кв ламарина
Какво ще кажете вие по този въпрос
тая да я правя и ако да препоръчайте някой, който работи читаво или друга(купе) да взема?
Понеже ми омръзна да купувам коли и да ги сменям и коя от коя по зле, та реших, че повече няма да се занимавам да купувам, а почвам да набивам пари в една и да я наглася така, както аз искам.Въпросната кола е детската ми мечта - легендарния модел Е34 обаче....
Обаче сме леко позагнили на някои места(места универсални за всички коли-малко по пода, малко прагове, малко предни калници и някои други дреболиики), които са още в начален стадии и според мен са спасяеми(поне за сега което се вижда), но тук искам да спомена, че обичам да възстановявам детайли и автомобили и да си човъркам и не обичам претупване на работата, искам да е направено качествено, за целта обаче трябва да се разглоби почти, та да не кажа и цялата кола(с цел по- голямо удобство при работа).
И тук ми мина през акъла да взема здраво голо купе, да го изтупам като от завода и да почна да прехвърлям от едната на другата(естествено после техно тестове регистрации и т.н.) или да остана известно време без кола и да я правя тая(което ме притеснява, че може и да не мога да я събера после

Какво ще кажете вие по този въпрос
тая да я правя и ако да препоръчайте някой, който работи читаво или друга(купе) да взема?

- kemakozeE36
-
-
Re: Вашето мнение по въпроса
Dpy написа:Мома италиянка си купи
Точно за италиянка си мислех
Мисля, че е малко по-разправия откъм регистрации и узаконяване, но е по-лесно за работа според мен

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
kemakozeE36 написа:Dpy написа:Мома италиянка си купи
Точно за италиянка си мислех
Мисля, че е малко по-разправия откъм регистрации и узаконяване, но е по-лесно за работа според мен
що да е разправия- регистрираш я и почваш работата после... като е БГ табели после е лесно да сменяш мотор...
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Колега незнам как си го решил но подобно
нещо изисква кола с отлични качества и след
това да започнеш да градиш. А Е34 ще ти коства и
доста пари за реставрация.От опит приготви си едни
30 000 лв. и може да направиш нещо! Говорим
за истинска кола а не да пипнем тук, там и айде
готово.Никакви втора ръка части, всичко поръчано
по парт номер в BMW. Поне си приготви за самата кола
да купиш едни 15-20 000 лв.
Успех
Успех
Кви 15 - 20 бона за е34 бре..и то не м5....че и още 30к за части...тез пари за нищо ги нямаш, кат вестници са нали
прекалено много се изхвърляте с някви подобни суми за автомобили и части...

- kemakozeE36
-
-
Peter Angelov написа:Колега незнам как си го решил но подобно
Успех
Ясно ми е, че ще отидат маса пари, но пък крайния резултат си заслужава.
3 бр съветски дараци реставрирах(единия е на аватара- купи я един поляк за 4000 евро

Единственото, което ме спира да го изхвърля тов купе и да си купя друга кола е мотора- старата ми беше с перфектно купе и мотор дето не става за нищо, тая е с перфектен мотор и купе дето не става за нищо

ти от един филм ще се вкараш в друг- по-сериозен.
ако имаш бол свободно време- действай.
но.. моето скромно мнение е да караш каквото караш сега и да пестиш пари и да си купиш нещо по-ново и по-здраво по-нататъка.
но.. моето скромно мнение е да караш каквото караш сега и да пестиш пари и да си купиш нещо по-ново и по-здраво по-нататъка.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Ако искаш да няма ръжди - Южна Италия е мястото където ще си намериш купе без ръжди на ниска цена!
Взимаш и една мома германка или швейцарка бъкана с екстри и прехвърляш.
п.с. Ама не вервам да се случи...

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Dpy написа:Кви 15 - 20 бона за е34 бре..и то не м5....че и още 30к за части...тез пари за нищо ги нямаш, кат вестници са налипрекалено много се изхвърляте с някви подобни суми за автомобили и части...
Нещо много се превъзбуди! Явно си зле с матиматиката:)
Почни с покупката на колата и мини през интериор, екстириор,
мотор,генерация, джанти,окачване и т.н. Ще те оставя сам да си
отвориш програмките и да събираш с елката:) Ако М5 да не мислиш
че по малко ще струва. Само ревизия на мотор може да му коства
едни 10 бона и т.н. Нямам намерение да спороя, защото имам огромен опит с
2 коли. А точно заради такива като теб никога няма в този форум
да пусна наистина много добри проекти.
Не ми отговаряй Аз бях до тук!
А до колегата ще му кажа че с много желание,
късмет, труд и лишения всичко се постига:)
Последна промяна Peter Angelov на 11 Авг 2011, 22:23, променена общо 1 път
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Dpy написа:Кви 15 - 20 бона за е34 бре..и то не м5....че и още 30к за части...тез пари за нищо ги нямаш, кат вестници са налипрекалено много се изхвърляте с някви подобни суми за автомобили и части...
Питай mitaka7 колко му струваше да си реставрира Е30-ката... е, той смени и мотора, де, но въпреки това... сумарно, заедно с купуването на самата кола (която не беше изобщо скъпа), е оставил над 20к лева... ама е сменял всичко с ново, от BMW... нали...
- kemakozeE36
-
-
Bavarcho написа:Ако искаш да няма ръжди - Южна Италия е мястото където ще си намериш купе без ръжди на ниска цена!
Съгласен съм със швейцарското предложение там пазят много, аз не съм много капризен на тема екстри, в смисъл да не е бъкано, но да не е без хич
И ще се случи да знаеш живот и здраве като позапролети малко почвам, сега малко долари да спестиме

alx написа:ти от един филм ще се вкараш в друг- по-сериозен.
По принцип не съм привърженик на новите автомобилни технологии, още повече ако те трябва да се експлоатират по наще пътища или по-точно казано лунни пейзажи.
Времето е най- малкия проблем

- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Колеги, тука може би не става въпрос за реставриране на автомобил тип музеен експонат ,а за една много прилична е34-ка в перфектно състояние и мисля ,че 30 к. са прекалено голяма сума,или може аз да не съм разбрал
,и нека автора да уточни малко какво точно иска да постигне за да може да го разберем всички правилно 

Последна промяна BMWgiunter на 12 Авг 2011, 8:47, променена общо 3 пъти

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Вземи пример от мен - вземи читаво купе, пък карай, останалото с времето може да се трупа и да се прави на малки сесии.
Ако си ентусиазиран можеш да дойдеш да гледаш как се правят нещата, защото скоро я започвам моита, и със сигурност ще видиш доста интересни неща
Ако си ентусиазиран можеш да дойдеш да гледаш как се правят нещата, защото скоро я започвам моита, и със сигурност ще видиш доста интересни неща

33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3