Кражба на билборд, магистрала Тракия
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Кражба на билборд, магистрала Тракия
Колеги, откраднаха ми голям билборд, който лежеше в мой парцел на магистрала Тракия, 8ми км. посока към София, т.е. 8км преди караулката. В петък бяха резнали носещата колона, а в неделя най-спокойно се върнали и за останалата част. Молбата ми е ако някой съвсем случайно се е връщал към софия от там в неделя 14.08, между 14:00 и 16:00 и нещо му е направило впечатление, да драсне едно ЛС. Става въпрос за камион с кран, влязъл през оградната мрежа на магистралата. Рязали с оксижен, по всяка вероятност са подпалили и пожара дето пламна там в неделя. Желязото е много голямо и прави впечатление (8метра х 4 метра) .Освен това са стояли там около час. Та ако някой нещо случайно е мернал...
Иначе за това става въпрос, само че лежеше на земята, не беше монтиран.

Поздрави
Иначе за това става въпрос, само че лежеше на земята, не беше монтиран.

Поздрави
Последна промяна E-31 на 17 Авг 2011, 15:44, променена общо 1 път
- audi_bulgarian
-
-
- Кара: AUDI TT 1.8T + Smart ForTwo 0.7
Re: Кражба на билборд, магистрала Тракия
Да позная ли ? - АбсолЮтно незаконен Билборд е изчезнал
или греша ?

- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
Мернах пожара и пожарната към 16 часа. Преди тва са го дигнали. Огледай се по Нови Хан и гара Елин Пелин дали няма да си го видиш някъде по скрабаджийниците
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
тия крадци вече станаха много нагли бе

www.bmwпрофесори-bg.net
- audi_bulgarian
-
-
benzin написа:тия крадци вече станаха много нагли бе![]()
![]()
Хмм, не знам дали са точно "крадци" или к'ви са, но за последната седмица знам за 2 подобни случки...

п.с. Вчера разказах "дългата" версия и хората бяха така -

- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
Ако бордовете са поставени незаконно, има си законен начин собствениците на парцелите да бъдат санкционирани. След като се прибягва до саморазправа, явно случаят не е такъв.
Написах ясно - никакъв спор за законност няма, чиста кражба е случая
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Как се краде билборд , бе
Дано не ми откраднат блока тия дни......

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
С Камион се краде, ама тея дето са го гепили знаят кво крадът, и ще си го ползват по предназначение, щото са скъпички тези съоражения
Никои не би се осъмнил, като види хора с камион да товарат конструкция, ако беха мангали да ама иначе.....
Никои не би се осъмнил, като види хора с камион да товарат конструкция, ако беха мангали да ама иначе.....
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Аз като се прибирах от морето, ама това беше на 05.08. видях един кран в другото платно и имаше един легнал билборд и сваляха друг, но си помислих, че са някой хора на които им е това работата. Тази дата не ти върши работа, но аз просто исках да си кажа ! 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Хм интересно, аз друго знам, данаците са супер смешни към държавата, 34 борда скоро се монтираха и цените от към такси са смешни 
Нещо те пързалят от Аутдор-а па и аз ги познавам там хората, плаща се данък на държавата като е на тяхна земя и пак казвам смешен данък е и тои е годишен, като е на твоя земя се иска разрешително което ти дават като дадеш проект и скица на земята, тъй че помисли дали не те пързалят зверски, щото това им е практика на тях.

Нещо те пързалят от Аутдор-а па и аз ги познавам там хората, плаща се данък на държавата като е на тяхна земя и пак казвам смешен данък е и тои е годишен, като е на твоя земя се иска разрешително което ти дават като дадеш проект и скица на земята, тъй че помисли дали не те пързалят зверски, щото това им е практика на тях.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- audi_bulgarian
-
-
N.Mihaylovski написа:Хм интересно, аз друго знам, данаците са супер смешни към държавата, 34 борда скоро се монтираха и цените от към такси са смешни
За данАците изобщо не говорим

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
значи жалко за случката на колегата, дано открие извършителите...
но... тези бордове нямат място там... а даже се и увеличават
но... тези бордове нямат място там... а даже се и увеличават

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2